DKx Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 hmm koukam že to jede, takže se speedy omlouvam,ale mě to předtím zobrazilo fotku naleznete na bla bla.cz tak jak to ma daryl nastavene a proto sem post smazal..edit na obranu já to vidím zase takto a ne fotky nechapu Nemusíš se bránit, já vidím to samé. Předtím mi to ale také běželo. Záleží to asi na životnosti nějaké session. Tedy myslím, že jsi udělal správně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 mam, a to vadi? Nevadi, vubec ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 hmm koukam že to jede, takže se speedy omlouvam,ale mě to předtím zobrazilo fotku naleznete na bla bla.cz tak jak to ma daryl nastavene a proto sem post smazal..edit na obranu já to vidím zase takto a ne fotky nechapu vidim to uplně stějně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 no bastlit xenony do mlhovek je pekna prasarna...kdyz na to nemas tak to tam nedavej vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 akoze ta oktavka je fakt super, ja budem v blizkej dobe menit fabu za oktavku a tak nejak by som si predstavoval zladeny tuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 13. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 (editace) tak jinak jestli to tady teda neni tak fotky z vyvoje a vsech moznych i nemoznych uprav jsou zde http://www.teplice-tuning.cz/galery/vyvoj_octavia Editováno: 13. Říjen 2006, autor: SpeedyTuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 tak jinak jestli to tady teda neni tak fotky z vyvoje a vsech moznych i nemoznych uprav jsou zdehttp://www.teplice-tuning.cz/galery/vyvoj_octavia Měl bych dotaz - ty máš široké kola vč. podložek a blatníky pouze "nadpatlané", že ? To ti musí chytat od podběhy, ne ? Nahoď prosím nějaké čísla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 13. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 blatniky jsou vytazene, podlozky nemam zadne a rozmery jsou 17x9,5" a pneu 225/45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 blatniky jsou vytazene, podlozky nemam zadne a rozmery jsou17x9,5" a pneu 225/45 Aha .. já jen že na obrázcích byly .. asi historie. Kde jsi sis nechal vytahovat blatníky a kolik to tak stojí ? Měl jsem tu i názor, že to pak rezne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 15. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 vytahoval jsem je sam, a az to bude reznout tak dam podlozky a poradne to vytahnu navarenim.... ted me to tim padem stalo jen lak ...takze blatniky tak 2000kc, strikalo se to az ke sloupkum totiz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.