Pawouk Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Pawouk pozeram ze si presiel s felicii na octavku a rosili sa ti niekedy svetla??? Ked sa dostanes niekedy k novemu aly naozaj novemu superbu a budes spokojny ze sa ti budu rosit svetla tak potom asi nebudes normalny a reklamovat som to uz bol . A aj v skodovke si uznali ze to niekto posral. Ale kym tam niesu kvapky tak je to normalne podla nich. Já tě chápu, že jsi naštvaný, já sám jsem se nějakých věcí u škodovky již nareklamoval, i když rosení světel zrovna ne. Takže zkušenosti mám dostatečné a ne zrovna dobré. Ale musíš pochopit, že to, co tady děláš = stěžování si skoro v každém příspěvku, což se dá nazvat tapetováním, tady nelze dopustit. Stačí to přece napsat jednou, ne? Dám ti jednu radu, založ si téma v sekci Váš Superb III, napiš tam něco o svém voze a pak si tam můžeš stěžovat, co hrdlo ráčí, nikdo z moderátorů tě tam za to nebude nahánět. Tady a i jinde máš na podobné příspěvky stop stav. 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PegasHK Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Velmi výstižně napsáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 3. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Takze ti vadi ze som v zalozil tema rosenie svetiel a v tej teme pisem o roseni svetiel. Tak sa daj potom liecit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 3. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Mozno by najviac pomohla hromadna reklamacia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Despota Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 No já se teď na to týden zaměřil a žádné mlžení sem u svého superba a nezaznamenal... Jen tak ze zvědavosti sem dneska na jednom parkovišti v Brně omrknout světla zaparkovaných aut a 3 z 10 byly zamlzeny komplet celý světla, a nebyly to škodovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 3. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Tak to ti zavidim. A len si potvrdil ze potom tie svetla co sa na s3 rosia su chybne ked sa niektore nerosia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Malá rada jak vyhnat můru....jde za světlem, tj. otevřít ze zadu světlo a v úplné tmě tam posvítit a čekat, při troše štěstí vyleze sama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Ferdo ahoj :-) To jsem zkoušel - dvě hodiny tam svítila baterka. Nevylezla Možná to o víkendu zkusím s luxem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 sa jej nedivím,že sa jej nechce ..voda,slnko → čistá Hawaii 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 4. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Dnes ked som to bol reklamovat v skodovke ale fotky nestacia ze mam prist ked to bude zarosene. Potom som sa stavil v mercedese a popri inom som im opisal tento problem so skodou a povedali mi ze aj nove S s matrix svetlami mal tento problem ale mercedes sa netvaril ze to tak ma byt a riesit to zvolavackou kde vysusili tieto svetka a ze sa tam montovala niaka membrana. A ze ked je vlhkost dnu tak to svetlu skodi hlavne odrazovim plocham a hed tam vosla vlchkost tak tam vojde aj prach a bude sa to spinit. Tak vidite chybu moze urobit kazdy ale hodnost a serioznost sa ukaze az vtedy ako sa k tomu postavia. Niekdo si povie vsak im povieme ze to tak ma byt a mozno nam to prejde a niekdo si povie ta sne to posrali tak to musime napravit. Takze skoda sa cenou aj dizajnom priblizuje premiovim znackam ale kvalita, spracovanie a serioznost este zaostava. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 Superb není jediné auto, kterého se týká mlžení světlometů. Pro ty, kdona fórum moc nekoukají Octavia 3: http://forum.skodahome.cz/topic/130753-ml%C5%BEen%C3%AD-p%C5%99edn%C3%ADch-sv%C4%9Btlomet%C5%AF/ Fabia 3: http://forum.skodahome.cz/topic/134165-zaml%C5%BEen%C3%A1-sv%C4%9Btla/#entry2110718 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Tak jsem se dopracoval k tomu, že si výrobní závod chce na týden stáhnout auto zpátky k sobě, aby koukli co a jak se mi nezdá. Na tu dobu dostanu jinou S3.Což je možná na jednu stranu fajn, na druhou nevím, jestli se mi chce dělat pokusnýho králíka a nechat je v tom vrtat dle jejich libosti. I když to bude rozebírat výrobní závod, tak to už vlastně nebude nikdy jako z výroby, ne? Babo raď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 A tak co vlastně chceš? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 (editace) chtěl bych odstranit následující: a) rosí se světla, hmyz ve světlometu, c) nelícují dveře řidiče, d) spojka na trubce/hadici klimatizace netěsní - uniká chladící médium, e) vada kůže na sedačce spolujezdce, f) zlobí stahovačka okna řidiče, g) atp., atp. Editováno: 10. Prosinec 2015, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 A teď upřímně - jsou to same mechanické závady. K jejich odstranění je zapotřebí fyzického kontaktu. Na jednu stranu reklamuješ a na druhou stranu se bojiš nechat si něco upravit, protože už to nikdy nebude jako z výroby. Nechceš jim rovnou navrhnout, ať ti dají nový auto? Buď to chceš opravit a holt se ti v tom budou hrabat, nebo to měj jako z výroby, ale pak nic nereklamuj. Nic mezi není možné. Za mě bych jim auto klidně nechal ať to dají do cajku, jinak z tebe budou mít technici srandu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 jo, máš recht :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 10. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Ja si myslim ze to bude lepsie ako byvto mali robit niaky ucni v servise skoda ktory sa budu ucit na tvojom aute. Len by ma zaujimalo ako moze vopustit vyrobu auto ktoremu nelicuju diely. Aj v salone som videl s3 kde nelicovala kapota a to dost. Tie svetla pochopim ze nebidia ze su zarosene ked ich montuju ale tie ostatne veci by mohlili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McViper Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Tak se mě taky oba světlomety rosí takhle ošklivě, jako vám... ač jsem tu měl chytré komentáře, že je to psané v návodu, tak se mě to vůbec nelíbí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 25. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Ale mam nerva. Pridajte foto komu sa to tiez rosi. Cim dlhsia jazda tak tym viac zarosene. Akoby boli odvetraky zapchte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Hm, tak to už je opravdu nepěkné, nepříjemné, nepřípustné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Mal som pozicaneho Suberba na 24hod a tiez sa rosili.Bohuzial v terajsom pocasi,kedy je nonstop hmla,neprijemne mokro,ziade slnko sa ani necudujem a mam ich zarosene aj na 3kovej Octavke s ledkami a BIxenonami a lahucko orosene su aj na novom 7mickovom Golfe,kde su klasika halogeny svetla.Bohuzial toto pocasie nieje idealne na odsudenie svetiel v Superbe kvoli roseniu do pekla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Bohužel problemy maji skoro všechny automobilky...podle me by se to stavat ale nemelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 I u Rapida se mi to stává, ale na tohle oroseni u SIII to tedy nemá... Nafotit s SPZkou a tvrdě reklamovat. Každopádně se tím automobilky resp. vývojáři světel asi dostatečně nezabývají. Pochybuji, že je to neřešitelné, spíš to stojí moc peněz v nákladech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 (editace) Technologicky spociva problem v tom, ze ani LED ani xenon moc "netopi". A kdyz tam neni zadna klasicka zarovka, ktera by to vyhřála, (vykurila ;-) ), tak je problem. Resit to lze napr. vyhrivanim, ale to uz zase polezou nahoru vyrobni naklady. Jsem zvedav, jak se k tomu Skoda postavi. Vavrror: vytiskni to a zajed s tim do servisu. Editováno: 26. Prosinec 2015, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 To je záměr....český křišťál(citace designového otce) v mlze, aby se to tak brzo neokoukalo. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.