kimmi Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Chcem sa spýtať na diel 5J1 863 082 C,je to tlmiaca výplň, dočítal som sa že je to diel pravá dolná strana prístrojovky,ale viac som sa nedozvedel.Kam sa ten diel používa na ktoré miesto a čo tlmí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Když se podíváš u spolujezdce pod nohy, směrem nahoru k přístrojovce, uvidíš ventilátor, tam patří. Tlumí a netlumí . Býval s polystyrénu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 3. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 (editace) OK a jak to tam dám naspäť?Je ťažká tá rozborka a zborka,treba demontovať diely alebo iba zasunúť,podsunuť a pod. A čo za výraz tlumí a netlumí buď jedno alebo druhé. Editováno: 3. Říjen 2015, autor: kimmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 netlmí, ved je to úplne tenké.. je to len taký kryt nad nohy. Ja som raz len jednú stranu z toho dával von a išlo to celkom jednoducho... neviem ako celý diel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 3. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 (editace) Nevie niekto ofotiť ako to tam má byť,alebo to tam nemám dávať aspoň sa nebude mať kde držať prípadná vlhkosť. Editováno: 3. Říjen 2015, autor: kimmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Zajtra ti to viem odfotiť, ale či tam bude niečo vidno to neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Lepšie to neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Tuhle výplň u spolujezdce mám taky. Ale podle ETKY by měla být taky u řidiče. Je to pro levostranné řízení číslo dílu 5J1 863 081 E. Tenhle tam nemám. Máte ho tam, nebo ošidili jen mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Někde je,někde ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 5. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Ja to tiež nemám na vodičovej strane,tú z pravej strany som našiel pohodenú v kufri keď som kupoval auto a pod nohami spolujazdca mi ide nejaký káblik dvojlinka,neviem odkiaľ ani kam popod peľový filter,musím to ešte vykúmať,aj tak ďík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Tak ako to odfotil Pyro tak take nemáme ani na jednej fabii doma, len polystiren taký pevnejší. A aj to len na spolujazdcovej strane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 6. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 (editace) Ak je to tak jak to odfotil PyroSVK tak je to riadna haluz,pretože vidno ako to prekrýva peľový filter,skúšal som to tam dať tak len mi to nešlo do hlavy prečo zakrýva ten filter a tak som to tam nedal a je tam iba molitan. Tak potom mi je jasné keď tam niekto ťahal tú dvojlinku tak to odtiaľ dal preč a naspäť už to nedal. A potom to má asi súvis s rámusom od pravej strany prístrojovky kde sú dve odkladacie schánky.je to iba vtedy ak idem po nejakej napr.panelke vtedy je to najviac počuť z pravej strany mi to silno ale veľmi silno drnčí,ľavá strana ticho,to asi ako tam dorábali tú dvojlinku tak asi to slabo dotiahol ten majsterko a preto to tak rachotí. Editováno: 6. Říjen 2015, autor: kimmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 jj tá hrana, čo je na ľavo prekrýva čast peľového filtra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.