Publikováno Říjen 6, 20159 r Ahoj, Teče mi do kufru, po větším dešti mám vždy v prostoru pro rezervu několik centimetrů vody. Zkoušel jsem vlézt do auta a dívat se kudy teče voda a zjistil jsem že prostě začne na levé straně v místě kde se kufr ohýbá do svislého směru protékat přes těsnění a po těsnění teče až dole k zámku a tudy potom až na spodek rezervy. Když jsem dveře zatížil závažím aby lépe doléhaly k těsnění tak problém zmizel. Těsnění i dolehací plochy jsem čistil. Při pohledu na dveře z vrchu je vidět že nejsou úplně vycentrované a jsou více vpravo, vlevo tedy asi nedoléhají dobře k těsnění a voda tudy protéká. Zarážkami na karoserii se mi dveře správně nastavit nepodařilo - vůle je větší než jejich dosah. Je tady ještě nějaký způsob jak se dá nastavit správná poloha 5. dveří?
Říjen 6, 20159 r nemám lifta, ale nedá se to částečně seřídit v pantech a zámkem? A od kdy ti tam teče? zničeho nic, nebo už jsi to takto koupil?
Říjen 7, 20159 r Autor u pantů jsou jenom připevňovací šrouby, nevím zda s tím půjde pohnout když je povolím. Kdy přesně začalo téct také nevím, je možné že od začátku - vysvětlovalo by to proč mám neustále zamlžené (v zimě zamrzlé přední okno zevnitř).
Říjen 8, 20159 r Autor povol šrouby na pantech a posun si to + zřejmě budes muset doštelovat zámek. a zámek se šteluje jak? žádné nastavovátka jsem na něm nenašel pouze dva šrouby pro uchopení ke karoserii.
Říjen 8, 20159 r no a ty když povolíš, tak se zámkem dá hnout. V pantech vystřeď dekl na prostředek a posunutím zámku ho trochu přitáhni dolu. Ještě pak můžeš zkusit koupit nové těsnění.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.