Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím,

jelikož jako mnohým se mi objevila chyba 16804, zkrat na plus, chci se zeptat, zde je možné origo lambdu s pěti kabely zaměnit za náhradu se čtyřmi kabely. Mám namysli Denso DX-0119, kterou prodejce uvádí jako možnou náhradu pro motor BGU. Hledám na netu , čtu fora a stále nějak marně. Zkoušel jsem již několik pokusů podle různých rad, ale zatím bez výsledku. Po vymazání chyb se třeba nic neděje a pak se za týden chyba objeví znovu. Mám dojem, že se lehce zvýšila i spotřeba.

Podle VAGu to hlásí zkrat na plus. Ale než dám trojku za novou, rád bych znal názor zkušených.

Vloženo (editace)

díky za info, ale otázka zněla, zda lze použít 4 kabelovou universální sondu proti 5 kabelové.

viz info z eshopu

Lambda sonda univerzální DENSO
model do roku výroby: [05/05]
kód motoru: BGU

Editováno: , autor: J.V.
Vloženo

www.k20a.org/forum/showthread.php?t=100758 tu sa rozobera vymena 4 za 5. Takze cisto teoreticky to moze fungovat, ale aj tak by som siel do originalu, alebo 5 kablovej nahrady.

Vloženo (editace)

Díky za odkaz. :kol-47:

Prostuduji. Dalším zkušenostem se nebráním, může to zajímat i další.

Editováno: , autor: J.V.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...