Zimek Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 zdarec mám opět problém, Fabia rv 2001 50kw 8ventil. neco je špatně a nevim co ani mechanik se s tím nesetkal. měl sem zloměnou měrku na olej cca 8-10cm od konca tak sme tak koupili druhou(na špici už je kulička) a tu mu to během 5km ohlo opět v těch samých místech. co by to mohlo provést? zatím nic nevim nemá čas a vanu budem sundávat až ve středu. nemá někdo podobnou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Ja som mal toto iste na 1.4MPI. Mne zožralo asi tri mierky tam niekde nad maximumom. Pytal som sa mechamokov v škodovke len tak divne kukali na mňa pripadal som si ako debil tou otazkou. Tak ty si prvy koho počujem že mal podobny problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 ze by do toho mlatila klika ? to asi ne bych rekl, je to zajimavy, neni tam tam zelezna trubicka v ktere je pak zasunuta merka oleje nejak blbe nasazena nebo dole ohnuta ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 kdysi jsem na nějakém autě viděl, že hrdlo, kam se měrka strká bylo deformovaný, a tím pádem ta měrka lezla jima, než měla. Tam se to ale projevovalo ta, že tam nešla dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zimek Vloženo 21. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 trubička v které je to vedeno je v pořádku měli sme ju dole, aj sme to kontrolovali vše je z vrcho v cajku. ted je musím počkat až to rozebere a uvidí se. jednou sem ju tam měl starou měrku špatně danou nebo přihlou nevím a normálně jí to vyklepalo hore. dokonce mě to zarazilo že by tam byla tk malá vůle od klikovky a že by to do ní naráželo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 Je to blbost, podle me tam neco musi vadit nebo nevim, nedovedu si to vysvetlit sundat vanu a podivat popripade zkusit protocit motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 21. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 Jediná možnost je,že tu měrku nemá rovnou. Když je prohlá je možně,že brnkne o kliku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.