Publikováno Říjen 15, 20159 r zdarec mám opět problém, Fabia rv 2001 50kw 8ventil. neco je špatně a nevim co ani mechanik se s tím nesetkal. měl sem zloměnou měrku na olej cca 8-10cm od konca tak sme tak koupili druhou(na špici už je kulička) a tu mu to během 5km ohlo opět v těch samých místech. co by to mohlo provést? zatím nic nevim nemá čas a vanu budem sundávat až ve středu. nemá někdo podobnou zkušenost?
Říjen 16, 20159 r Ja som mal toto iste na 1.4MPI. Mne zožralo asi tri mierky tam niekde nad maximumom. Pytal som sa mechamokov v škodovke len tak divne kukali na mňa pripadal som si ako debil tou otazkou. Tak ty si prvy koho počujem že mal podobny problem.
Říjen 16, 20159 r ze by do toho mlatila klika ? to asi ne bych rekl, je to zajimavy, neni tam tam zelezna trubicka v ktere je pak zasunuta merka oleje nejak blbe nasazena nebo dole ohnuta ?
Říjen 16, 20159 r kdysi jsem na nějakém autě viděl, že hrdlo, kam se měrka strká bylo deformovaný, a tím pádem ta měrka lezla jima, než měla. Tam se to ale projevovalo ta, že tam nešla dát.
Říjen 21, 20159 r Autor trubička v které je to vedeno je v pořádku měli sme ju dole, aj sme to kontrolovali vše je z vrcho v cajku. ted je musím počkat až to rozebere a uvidí se. jednou sem ju tam měl starou měrku špatně danou nebo přihlou nevím a normálně jí to vyklepalo hore. dokonce mě to zarazilo že by tam byla tk malá vůle od klikovky a že by to do ní naráželo?
Říjen 21, 20159 r Je to blbost, podle me tam neco musi vadit nebo nevim, nedovedu si to vysvetlit sundat vanu a podivat popripade zkusit protocit motor
Říjen 21, 20159 r Jediná možnost je,že tu měrku nemá rovnou. Když je prohlá je možně,že brnkne o kliku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.