miklisek Vloženo 11. Prosinec 2023 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2023 V 22. 5. 2020 na 20:56, kvetosm napsal: Takovy maly prehled co je potreba pri vymene svetel..treba to nekomu pomuze ? @Štulpa- stačí trochu pročíst celé téma a odpověď najdeš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štulpa Vloženo 12. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2023 miklisek Tu tabulku jsem četl a Ano, přesně jak píšeš---stačí trochu pročíst celé téma a odpověď najdeš.... A taky je tam napsáno, že to nemusí byt 100 procentní. (Ale to už jsi zapomněl zkopírovat cely u tý tabulky) Tak právě proto se ptám. A taky já nemám jen halogeny, jak se píše v tabulce, ale mám halogeny s denním led svícením. Proto ten můj dotaz, protože nevím, jestli to platí i na ta světla co mam já. Ale v každým případě díky za odpověď. Hold to risknu a poradím si nějak sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 12. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2023 (editace) pises ze mas 2018, tudiž zapadas do kategorie MR 2016 a novejsi..to zda mas halogen s led denním nebo bez , tak nehraje roli pri vymene..maximalne pri ,,kodovani" Editováno: 13. Prosinec 2023, autor: kvetosm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štulpa Vloženo 16. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2023 jojo, tabulku jsem študoval Jestli má halogen led denní svícení nebo ne nehraje roli, max při kódování. Jasný, díky. To bylo přesně to , na co jsem byl zvědavý. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hradlo Vloženo 12. Ledna Sdílet Vloženo 12. Ledna Ahojte, chtěl jsem se zeptat jestli víte o někdo kdo je schopný udělat výměnu BCM na 090. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 12. Ledna Autor Sdílet Vloženo 12. Ledna (editace) No počítej, že s tím je hafo práce. Zapojení mám zpracované pro verzi s RLS (dešťák+světelný senzor) i bez něj. Zadrátovaní zvládne autoelektrikář, napadá mě ze zdejších členů třeba @rolbař nebo @Vaša, nebo poptat lidi na FB ze skupiny https://www.facebook.com/groups/1726756374232022/permalink/2418609195046733/?mibextid=oMANbw Kódování a dodělání zbytku drátů umí určitě ferda25 (oslovit musíš přes jiné fórum, tady se už nevyskytuje). Editováno: 12. Ledna, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radusik33 Vloženo 31. Ledna Sdílet Vloženo 31. Ledna Zdravím menil som na skoda rapid 2016 halogenove svetlá za xenon a pise mi chybova hlaska vypelenich ziaroviek kde to mam prekodovat cez vcds lave a prave svetlo na xenon .vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 1. Února Sdílet Vloženo 1. Února (editace) Dobry den, nemate nekdo tip na bixenony za dobrou cenu? Rapid liftback. Diky Editováno: 1. Února, autor: Josef_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 10. Března Sdílet Vloženo 10. Března (editace) Ahoj,mam prosbu,mam doma bixenony na Rapida k tomu jsem objednal jednotky,ale nemam sroubky na primontovani jednotek do svetel, muzete mi prosim dle Etky sem dat oem cislo sroubku,dekuji Editováno: 10. Března, autor: Josef_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 10. Března Autor Sdílet Vloženo 10. Března (editace) V Etce jsem nic nenašel, není označeno pozici ani číslem. Ale podle reálného vadného světla, co se mi valí ve skříni by to měl být tento. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/n10526302-sroub-4x14-skoda-21929.html Editováno: 10. Března, autor: miklisek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 10. Března Sdílet Vloženo 10. Března (editace) Ano moc dekuji👍. Jinak je potreba jeste neco dokoupit nejake srouby,tesneni apod pri fyzicke vymene svetlometu na bixenony nebo lze pouzit vse ze starych halogenu. Dekuji Editováno: 10. Března, autor: Josef_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 10. Března Autor Sdílet Vloženo 10. Března Nic víc není třeba. Uchycení je stejné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hradlo Vloženo 11. Dubna Sdílet Vloženo 11. Dubna V 12. 1. 2024 na 8:48, miklisek napsal: No počítej, že s tím je hafo práce. Zapojení mám zpracované pro verzi s RLS (dešťák+světelný senzor) i bez něj. Zadrátovaní zvládne autoelektrikář, napadá mě ze zdejších členů třeba @rolbař nebo @Vaša, nebo poptat lidi na FB ze skupiny https://www.facebook.com/groups/1726756374232022/permalink/2418609195046733/?mibextid=oMANbw Kódování a dodělání zbytku drátů umí určitě ferda25 (oslovit musíš přes jiné fórum, tady se už nevyskytuje). Nasdílel by jsi schéma prosím? Mrknul bych na to drátování bych si myslím zvládnul. Možná pak nějaké to kódování bych akorát někoho potřeboval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hradlo Vloženo 12. Července Sdílet Vloženo 12. Července Tak si opět odpovím sám. Schémata a jak co má být zapojené už mám. Mám i hotové skoro všechny kabeláže. Jak to bude na 100% dám to do PDF jako návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.