M_ike Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 Kodiaq to ma. Karoq ne - pokud si to nekdo nedodelal sam, to pak mit muze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 @wagrant Ta kabelaz, je to iba kufrova cast.....Chybala by ti cast od kufru k pristrojovke..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagrant Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 (editace) Dík. A vedel by niekto kod toho zostatku kabeláže? apropo ta kamera za cca 2,5k CZK môže byť? Resp je to ta istá kamera ako sa predáva pre superb 3 za 300€ ? myslím kvalitou číslo je iné Editováno: 17. Červen 2019, autor: wagrant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 Cislo moze byt ine, lebo kamera za 300Eur ma cislo setu (kamera+zvazok+prislusenstvo), tvoj link je len na kameru, ktora ma samostatne svoje cislo. A ak sa nemylim rovnaky diel z roznych koncernovych aut moze mat ine oznacenie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagrant Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 To je jasné len ide o to či je kvalitatívne rovnaká čo sa týka obrazu. Otázka či je lepšie to kupovať samostatne alebo použiť celú sadu od Kodiaqu alebo Karoqa (ktorý nemá vykresľovanie čiar ) zo správnym madlom a za prepokladu že to bude spolupracovať z MiB jednotkou v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 Seriova kamera v SIII ma natacacie vodiace ciary, alebo nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagrant Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 S 3 má ale niekto tu spomínal že Karoq nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 S3 a Kodiaq ano, zbytek ne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 Ales, ale bavime sa o tom, ci su tie tie trajektorie pohyblive, alebo nie..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 (editace) Všechny kamery zobrazují trajektorii, ale low kamery jen staticky a high kamery sledují pohyb(zatáčení) vozidla(tj. naváděcí čáry se stáčí podle natočení volantu). High kamera má jednotku a low ne. Karoq má jen low kameru z výroby + jiné madlo, které nelze do S3 do 06/2018 použít . wagrant dostal správné objednací číslo pro svůj vůz a zřejmě i podle poslední soukromé zprávy jen neumí použít google a vyhledat si ho spolu s kabeláží.... Editováno: 18. Červen 2019, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 @ferda25 Vies teda prosim potvrdit, ze kamera z Kodiaqa 566 054 634 sa da pouzit aj v SIII? Dakujem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagrant Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 Pro Ferdu Mravence : Nevím o tom že by si mi posilal správu ohľadom kamery. Čo sa týka Google tak ja som sa pýtal na rôzne kombinácie ako ušetriť. Viem že presne pre moje auto je nasledovné Kamera 3V0054634 A zväzok 3V0054634B Bol tu spomínaný Kodiaq 566054634 ale nebolo spomínané aké madlo keďže kazdy môže mať iné ja hranaté niekto z guľatými rohmi takže skôr napísať číslo ktoré je ktoré a potvrdiť že to bude spolupracovať a že bude dostatočne dlhý kábel a pod.prosto to potvrdiť. Myslím si že fórum je tu na to aby sme si jeden druhému pomohli a nie sarkastické poznámky. Ja keď niečo viem tak čo môže pomôcť tak to dám do éteru a neodpovedám v hádankách. Alebo možno treba založiť VIP platenú skupinu kde možno tie informácie dostanem. Takto to je Iba honenie ega 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 (editace) Ako vidim asi je fakt niekedy lepsie sa nezapajat a len citat, aby sa niektori "veterani" necitili dotknuti...... Len som si ujasnoval, ci sa chapeme.... A OIII urcite kazda "trajektorie" nema..... Editováno: 18. Červen 2019, autor: Wlady1980 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagrant Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 Z toho si nič nerob tak to proste funguje. Nebol to môj prvý negatívny zážitok čo sa týka informácií. Musíš to brat tak že zadarmo to nebude a zbytok som zhrnul v minulom príspevku. To že mi dá niekto mínus za to že to povieš na rovinu mám vies kde... 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 Ty asi fakt nie si v poriadku......Si takto neprijemny a dovolujes si iba na forach, alebo aj v realnom zivote? Lebo ak sa takto spravas stale, tak lutujem ludi v tvojom okoli.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 (editace) před 2 hodinami, Aleš_BX napsal: není pravda, i O III má a to nejspíš odjakživa, zobrazování trajektorie - vodící čáry No já se snažím vždy co nejvíc přemýšlet, trochu se vzdělávat a sice ne pana Googla, ale návodu jsem se zeptal. Zde je výsledek: - ve všech návodech obsahujících zmínku o kameře je do 5/16, kdy byl přidán ostřikovač, uvedeno: Orientační čáry jsou nepohyblivé, proto se podle zatížení zadní části vozidla a sklonu vozovky mírně mění vzdálenost čar za vozidlem. Kameru jsem v té době v autě neměl, tak třeba někdo doplní reálnou zkušenost. P.S. nejlepší je být někde z okolí Brna a navážet se přitom do Slováků Editováno: 18. Červen 2019, autor: bojler 1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 Jedinou možnou cestu jak ušetřit jsem Ti sdělil, ale ty jsi to zřejmě bohužel nepochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagrant Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 Pochopil. Ale ten odkaz ktorý tu je je na Kodiaq z oblými rohmi. Na Kodiaq z hranatými rohmi ho nevidím keď ho máš tak ho postni. A ďalej som sa pýtal že či nie je možnosť tato samotná kamera ktorá na hranaté rohy http://www.skoda-parts.cz/produkty/zpetna-kamera-doostrovanim/ Ale už neviem či je low alebo high a čo k tomu este všetko treba či sa to vôbec oplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagrant Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 před 4 hodinami, Aleš_BX napsal: není pravda, i O III má a to nejspíš odjakživa, zobrazování trajektorie - vodící čáry Že by? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 před 7 hodinami, Aleš_BX napsal: není pravda, i O III má a to nejspíš odjakživa, zobrazování trajektorie - vodící čáry Ale prd, mel jsem to (vlastne jsem ty vodici cary nemel), tak to vim jak to u pred FL bylo. Ok, uznavam, O3FL to tak uz ma, pred FL to nemela. Karoq to nema (MR 2019), Fabie to take nema, Superb, Kodiaq a O3 FL uz ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagrant Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 Veď práve bolo to myslelne Ironicky. Jeden pán tu písal že nič take nenapísal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antwuand Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 (editace) Ahoj, můžu se zeptat, co se vám zobrazuje pokud se přiblížíte moc blízko překážce a zapnou se senzory na obrazovce? Ukáže se vám také kamera? Mám domontovanou kameru a ukáže se pouze to co na obrázku. Děkuji za odpověď Editováno: 17. Prosinec 2019, autor: antwuand kameru už mám domontovanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 Ahojte, tu kameru z Kodiaqu zatial nikdo neskusal namontovat do SIII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Kluch Vloženo 4. Únor 2020 Sdílet Vloženo 4. Únor 2020 (editace) Nevít někdo, zda se dá sehant jen samotná kabeláž. Zadní madlo s kamerou totiž mám a chtěl bych to zapojit do S3. Editováno: 4. Únor 2020, autor: Ondřej Kluch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 4. Únor 2020 Sdílet Vloženo 4. Únor 2020 (editace) Ja som si kabeláž k svojej kamere pre Fabiu kupoval cez eBay, ale niečo pre S3 som videl aj na skoda-parts.cz Editováno: 4. Únor 2020, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.