Přejít na obsah

Klepnuti/ lupnuti od predku


bazycek

Doporučené příspěvky

Zdravim. Mam dotaz. Pri rozjezdech 1 a 2 stupen citim od predku lupnuti. To same lupnuti se taky projevuje pri prejizdeni nerovnosti a zataceni do prava vzdy to v zatacce lupne jednou a citim to z leve ridicove strany.

Menil sem tlumice pruziny a napravu od pasata meyle hd a tyc rizeni. Honouse i dva loziska vepredu prakticky je predek novy poloosy sou cajk.

Mujmechos na zavadu a lupani neprisel tak sem dal auto k inspekci do jedineho servisu v karvine kde to znama vim ze tam nejsou kurvy. Ale ani oni zatim po 1 dni neprisli co to dela..

Zjistili ale jednu vec a to ze je vyreceny silentblok motoru. A tu se chci zeptat muze se takhle ten silemac projevovat? Pri rozjezdech bych rekl ze jjo ale to zataceni mi nepasuje...

Nemuzu dohledat cenu silentbloku motoru u 2.8v6. Ma nekdo moznost zjistit?

Diky za poznatky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak auto ze servisu doma. Klepani pretrvava. Vse je pevne a dotazene. Nic neni volne. Kdyz je auto volne na brzde dela to taky. Jedina vec co ska videt ze levy silemac motoru je ko. Pristi patek se vymeni oba. Muslim ze tim to ale nebude ale uz opravdu nevim. Vymenili mi alespon trubku nad vanou od chladice. Byla vyzrana ale docela me prekvapila doba prace jakou to jejich technik delal 5.5hod na shozeni narazniku a steny a slozeni mi prijde dost.. Docela se bojim jim dat vymenit to ulozeni. Aby mi nerekli treba 5tis za praci.

Nenapada nekoho neco na co se zamerit u toho kleoani? Teeba SUPa?:)

Zatim diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ja mam obdobny problem mne to robi pri akceleracii buchne alebo lupne ale nieje to ako by kov o kov .... robi mi to aj na prevodom stupni 1, 2, 3, pri 4,5 tiez ale musia spadnut otacky a tak do toho pridam plyn a lupne.... tiez neviem prist co to moze byt myslel som si ze to bude naprava... vymenil som celu napravu, pruziny, tlmice, ulozenia a stale to lupe a bucha... ide mi to ako keby od spolujadzovej strany. pri zatacani do lava to tiez lupne ked akcelerujem ale tam to lupne uz silnejsie... prosim pomoze mi co to moze byt ... typujem to na axialnu tyc na druhy tyzden budem prezuvat tak skusim s nou pohnut ci bude mat volu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...