Přejít na obsah

Poškozený výfuk od vandala - kolik za opravu?


David Jaroš

Doporučené příspěvky

Ahoj, potřeboval bych poradit co s mým problémem. Dnes se mi stala taková věc. Ráno jsem nemohl nastartovat a když jsem začal hledat příčinu, zjistil jsem že někdo mi něco udělal s výfukem. Parkuju na ulici před panelákem a asi do něj nastříkal pěnu. Asi něco jako montážní pěna nebo podobnej hnus. Zkoušel jsem to prostřit drátkem a nejde to, asi už zatvrdla. 

Teď mi jde o to, co stím? Půjde to nějak vyčistit nebo se musí dát pryč výfuk a kolik by to asi stálo? Má smysl volat policajty, auto má jen povinný ručení? Neporadil by někdo co stím? Nešlo by to nějak vyčistit nebo kolik by stála oprava? Naštěstí máme dvě auta, ale auto potřebuju do týdne ať je zase pojízdný. Jsem z Liberce. Nebo poraďte slušný servis poraďte. Díky David.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

policajty nemá smysl volat, škoda nepřesahuje 5000 Kč a ani tak by to asi nic neřešilo. Vzhledem k tomu že výfuk má koncovou trubku zahlou směrem dolů, je to komplikovanější. Je otázka zda to je montážní pěna a kam daleko až zajela. Tvrdý drát (svářecí), udělat na konci háček, zkusit protlačit drát pěnou a při zpětném vytahování doufat že se háček zasekne a aspoň něco vytáhne. Druhá možnost, říznout flexou, tu zahlou část dolů a pak stejným způsobem vytáhat pěnu ven. No a třetí způsob, vyměnit koncový díl (1000 - 4000 Kč, dle motorizace, výrobce a karoserie)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...