mike_k Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Mohl by mi prosim nekdo z majitelu teto navigace napsat, zda dokaze davat navigacni pokyny do repraku soucasne s hrajicim radiem? A dokaze vubec davat pokyny do reproduktoru auta? Bohuzel ani autorizovany prodejce neni schopen toto sdelit. A jakym zpusobem se resi aktualizace? Predem dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Chvátal Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 (editace) Ahoj,navigační pokyny jdou z reproduktorů zároveň s hrající rádiem (FM, DAB, MP3, AUX, BT AUX). Celkově slušně provedená integrace v podobě palubního počítače, navigace, přehrávání médií a BT handsfree hned pro dva telefony. Editováno: 30. Říjen 2015, autor: Pawouk Necituj bezprostředně předcházející příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 Kdyby byl někdo z okolí Brna,Třebíče, rád bych se na ní podíval co a jak a pak možná koupím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 pokyny jdou současně s radiem, ale rádio se nejdřív kapku ztlumí a pak promluví "plechová huba" a pak se rádio zase vrátí na původní úroveň. Jinak ta navi umí i varování při překročení rychlosti atd, ale mě to rozčilovalo, tak jsem to deaktivoval, navíc to řekne jen "POZOR", maximálně "POZOR, nebezpečné místo". Fajn je i grafické zobrazení od couvacích senzorů, člověk vidí kde to odře nejdřív Kupoval jsem Move&Fun u dealera a dal mi na to 10% slevu za to, že mám od něj auto... takže necelých 6500,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 Ted jsem si všiml, ze tento multifunkční přístroj Move&Fun je bud NAVIGON a nebo GARMIN. ŠKODA E-shop má Garmin jako originál a jiní prodejci NAVIGON taky jako originál. Jak to teda vlastně je a která ta navigace je tedy lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 (editace) Myslím, že je to to samý, dříve nazvaný obchodní značkou Navigon, nyní Garmin (obojí je Garmin) - bral bych Garmin. https://skoda.garmin.com/skoda/site/productOverview Editováno: 20. Prosinec 2015, autor: Decibel ES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 21. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 S logem navigon je 1ST051235A, S logem Garmin je 1ST051235B Tezko rict, jestli je to uplne totozne, spis bych si myslel ze asi jo, proste jen Garmin mezitim koupil Navigon, ale na druhou stranu, jestli by kvuli tomu menili cislo dilu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 mike_k - dík dnes jsem objednal .Ale nebylo to jednoduché. Měli z toho zamotanou hlavu na prodejně. Volali všude ale pod číslem v katalogu co má uvedena škodovka to prý údajně není v systému a tudíž se to nedá ani objednat ( 1ST051235E ). Takže jsem to objednal přes E-shop a na konci to má D a tyto jsou .Pak mi volali ze škodovky že E je asi tisková chyba v katalogu a objednává se to stím D. Ted jen doufám že to ještě do vánoc stihnou odeslat. A jen tak otázka. nikde jsem se nedočetl jakou velikost Micro SD karty to podporuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 Decibel ES - už to mám mrknul jsem na ten tvůj odkaz a podporuje to 32Gb .Tak to je super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 21. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 Hmm, takze existuje verze A az D, bylo by zajimave zjistit, cim se ty ctyri verze lisi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 Těžko říci. Až přijde ,mrknu a podívám se co píšou o té předchozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 (editace) já to koupil 15.12., ve škodovce v pohodě objednali podle čísla z katalogu a druhý den to tam bylo, i když mi nejdřív tvrdili, že dodání za 14 dní. Mám 1ST051235D a je na tom nápis GARMIN, model number 4NSF, splácáno na Taiwanu. Ještě jsem k tomu vzal futrál 1ST087315, ale ten je teda tiťop, skoro se bojím že to víc odřu když to do něj cpu, než kdybych žádnej futrál neměl... update 21.4. - po pár týdnech se futrál umoudřil a kapku povolil, teď už se do něj dá navi dát celkem v pohodě a nebojí se že ju odřu. Editováno: 21. Duben 2016, autor: Joseamigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 Tak včera objednáno a dnes jsem ji přivezl. Taktéž GARMIN. Ale je to dárek k autu tak se to rozbalí až pod stromečkem. A jak jsem koukal, snad to zprovozním sám aniž bych jel do servisu. Ten futrál jsem chtěl taky, ale jestliže je tak těsný, raději se poohlédnu po jiném. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 A aktualizace se řeší jak? Je to Lifetime nebo se musí dokupovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 No, tak si zkusim odpovědět sám Dočetl jsem se, že aktualizace na 2 roky za 20 éček, taky to jde i doživotně, ale cenu jsem bez registrace nezjistil, takže kdyby to náhodou někdo věděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 1700? http://www.skveleceny.cz/Garmin/Garmin-nuMaps-Lifetime-Europe-upgrade-aktivacni-karta_g71940.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 1. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 (editace) Problem je, ze zadna aktualizace neni. Z vyroby mam mapy Q4/2013 a pri pokusu o aktualizaci mi to nabidne taktez Q4/2013. Ale treba delam neco blbe, jestli nekdo na neco prijde, tak dejte vedet. Jinak to origo pouzdro je skutecne zcela nepouzitelne. Nechapu, jak nekdo mohl neco takoveho vymyslet. Z obtizemi se to da vubec zavrit a zcela jiste by se tim navigace casem podrela. Editováno: 1. Únor 2016, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 (editace) Neni to tim, že nemáš nic zaplaceno? To pouzdro - nemělo by se reklamovat? - někdo to přece pro ŠA kdovíjak šije. Taky by se mi líbilo, jenže abych to tam pral násilim, to ne... Editováno: 2. Únor 2016, autor: Sir_Jarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 2. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 No ale pisou, ze mas prvni 2 roky update zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Co zkusit zákaznický servis? https://skoda.garmin.com/skoda/site/support (nebo jestli na těch stránkách něco nenajdeš...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 (editace) Takovej banální dotaz nepříliš zkušeného v této oblasti: Záleží krom velikosti na dalších parametrech MicroSD karty jako třeba rychlost čtení? Jestli dobře chápu, k přehrávání hudebních souborů stačí i rychlost malá... ...nicméně, když koukám třeba na nabídku okay, tak pomalejší Kingston micro SDHC 32GB Class 4 stojí stejně, jako rychlejší Kingston Micro SDHC 32GB Class 10 - stejná cena a to, že obě jsou mezi nejprodávanějšími mě nějak nedává smysl (proč by někdo kupoval pomalejší kartu za stejný peníze aneb proč rychlejší karta neni dražší) - nebo snad existuje situace, kdy je vyšší rychlost na obtíž (nemyslím třeba pád ze schodů... ). V nabídce jsou samo ještě rychlejší a dražší karty, ale vzhledem k určení karty i pro záznamu videa ve FullHD předpokládám, že toto jest zcela zbytečné... (a jestli se mi nějakej soubor z NTB nahraje za 1s nebo 5s je mi celkem putna, mám čas ) Editováno: 19. Únor 2016, autor: Sir_Jarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Používáte na Move&Fun ochrannou fólii? Má to cenu? Jináč jsem viděl na Garminy i Navigony ochranná skla (0,3mm) na všechny možný typy - ale na Move&Fun jsem nic nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 20. Duben 2016 Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 Z vyroby mam mapy Q4/2013 a pri pokusu o aktualizaci mi to nabidne taktez Q4/2013. Tak mi to nabízí a má to přesně stejně Q4/2013 k přístroji zakoupenému s autem v dubnu 2016. A aktuální Q1/2016 mi Fresh nabízí za 69,00€!!!. Mám zato, že kdyby nic jiného, tak by mapy měly být aktuální alespoň ke dni prodeje - a né 2 roky starý mapy. Tak jsem napsal prodejci. Jinak super věcička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 já se obávám, že za tu aktualizaci bude třeba minimálně jednou ty prachy vysolit... holt když ptáčka lapají, hezky mu zpívají, ale ve skutečnosti je zákazník kavka a tu je třeba trochu oškubat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 21. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Sir_Jarek: A kdy jsi tu navigaci kupoval? Pokud vim tak pri koupi bylo uvadeno, ze tusim rok nebo dva od zprovozneni jsou aktualizace zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.