Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jak na ty videa?? Poradiš???

Jestli ymslis mne, tak nevim, neresil jsem to ... obecne plati ze pridas nejakou aplikaci na prehravani videa nebo ji zamenis nejakou puvodni ( u nas trebas prirucka  co je extra ) 

JInak nemam moc cas to resit, uzksute pohledat, nekde to urcite bude ...

D

Kdyby měl někdo zájem mám na prodej navigaci  move&fun za 2100,- nejnovější mapy q3 2016 a nejnovější FW

V případě zájmu pište na kryspinf@seznam.cz

• 4 týdny později...

Zdravím pánové ... resil někdo nějak to že se v navigaci nezobrazuji obrazky stanic FM  jako v jiném modelu Fabia, Octavia Superb ?

Nejnovejsi FW a pak je v extra polozka k dohrani loga stanici ... 

Máš vyzkoušeno ukazuje ? Navigon

Jen pro info, i Move Fun v mobilu ukazuje loga.

DSC01797.JPG

závist jooooo

před 23 minutami, Decibel ES napsal:

Jen pro info, i Move Fun v mobilu ukazuje loga.

DSC01797.JPG

Navigon jsem mel a myslim ze se vsema i volitelnyma updatama fungovalo ... ale potvrdit nemuzu, mam jiz Garmin ... tam urco ... Jinak po pravde z novych modeljahru zavidim ledasco, ale abych musel davat do hnusneho drzaku mobil, pripojovat hnusny kabel, to rozhodne ne ...

• 4 týdny později...

Zřejmě to Navigon nepodporuje ale po dohrání loga E2  to funguje tak kde muže být zadrhel ...

A nejnovejsi FW je a ve Freshi to opravdu nenabizi ?

• Autor
On 12/30/2016 at 9:19 AM, danikd said:

Navigon jsem mel a myslim ze se vsema i volitelnyma updatama fungovalo ... ale potvrdit nemuzu, mam jiz Garmin ... tam urco ... Jinak po pravde z novych modeljahru zavidim ledasco, ale abych musel davat do hnusneho drzaku mobil, pripojovat hnusny kabel, to rozhodne ne ...

Jo, pod to se muzu podepsat. Move and fun nebyla nejaka hitparada, ale bylo to pouzitelne a ciste reseni. To cim to nahradili je vylozeny trapas. Vytahovat mobil a nekam to pripojovat, to je fakt dobry vtip. Konkurence z Kolina nabizi za par svestek plnohodnotnou zabudovanou navigaci a Skodovka, aby se vyrovnala konkurenci, tak misto navigace zacala nabizet drzak na mobil.

Upraveno od mike_k

před 7 hodinami, danikd napsal:

A nejnovejsi FW je a ve Freshi to opravdu nenabizi ?

Ne nenabízí ... je to z aktualizovaný přes Fresh :)  a nic ...

• 4 měsíce později...

Zdravim. Nevíte jestli se dá někde koupit nový akumulátor do této navigace (Garmin 4NSF)? Psal jsem do servisního střediska Garmin, a ti prý náhradní díly neprodávají. Mám ho už úplně bez kapacity, při vypnutí klíčku se navigace místo toho, aby se uspala, rovnou vypne.

Samo ze se da sehnat, ebay atd ...

Mozna nejaky pouzity ale funkcni ...bych tu mel ... 

• 1 měsíc později...

Ahoj, řeším problém s aplikací na android MOVE and FUN. Potřeboval bych nastavit upozodnění na překročení rychlosti (neukazuje se mi). Nevím kde to mám nastavit, ani nevím co znamenají některé ikony v rychlém nastavení (knížečka,  dvě auta za sebou).  Nějaký tip jak nastavit upozornění na překroč. rychlosti, nebo jestli v appce vůbec je? Případně existuje nějaký manuál k aplikaci na mobil? Díky

• 2 týdny později...

ludia kde tahate mapy?ja brazdim torrenty,no zohnat mapy s priponu .map  je celkom problem...mozem tam dat aj ine...napr s priponou .fbl?

• 3 týdny později...

To rozhodne ne ... fbl jsou na IGO, to s touto navi nema nic spolecneho ... Mapy pouze Navigon a to jeste s upravou pro VW/Skoda/Seat. D

uz som zohnal,nasiel som 2Q 2017...neviem o ziadnej uprave VW/Skoda/Seat .iba som stare mapy nahradil novymi a vsetko frci ako ma.prave som sa vratil z dovolenky na ktorej som nabehal 1630 KM s touto navigaciou a ziadny problem som nepostrehol...

Zakladni mapy jsou stejne ... Takze jsi hledal spravne

Upraveno od danikd

• 2 týdny později...

potvrzuju že 2017-Q2 mapy fungují, jenom se mi už nechtěly všechny vejít do navigace, tak jsem mapy několika populárních zemí smazal a je to

Jj, udělali tomu "fakt velkou paměť", taky jsem mazal už při origo instalaci 2016-Q2

• 3 týdny později...

Zdravím, můžete prosím nahodit odkaz na nové mapy? Nikde to nemůžu najít.

Taky be mě zajímalo kde ty mapy najdu - zkušel jsem mapy z uložta, ale nejdou, třebaže soubory velikostí i příponou vypadají "věrohodně".

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.