martt Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 To že nový R nebude je dnes víc a víc jasnější...no ale co místo něj až přijde za cca 1-2 roky čas na výměnu?... Rapid... FIII... Golf new... Golf Sportsvan... Caddy... Nad jinou značkou než koncern nepřemýšlím... A co vy...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Já to pořešil Sportvanem, ale je to zcela jiná cenová kategorie. Rooma ještě máme, protože ten krám nikdo nechce, zůstane na dojetí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vipaleus Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Taky to bude s největší pravděpodobností Golf Sportsvan. Mě za tem můj pětiletý roomster (podle tebe krám) nabízeli ve Volkswagenu 170.000Kč, když vezmu Sportsvana. Cenově to je jiná liga, ale variabilita sedaček je horší jak u tebou zmiňovaného krámu. Kdyby dnes ještě dělali rooma tak si jdu hned pro něj. Bohužel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 krám??? a proč??? Dle německých testů 4. nejspolehlivější auto v ojetinách ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Nejede to (1,4 16v) a je to hnusné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 12. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 (editace) Pak nechápu proč sis ho pořizoval...já má třetího a neměnil bych... A ještě jsem zvědav zda Škoda udělá z krátké FIII něco jako malý Sportsvan...zvíšeného...proběhla nějaká spekulace že snad...ale po dýzlgejt... Editováno: 12. Listopad 2015, autor: martt 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 (editace) Síla okamžiku, výhodnost ceny, či co já vím...... Chybama se člověk učí. Ale on ještě poslouží na ježdění kolem komína, odveze bordel z baráku na sběrný dvůr atd. Editováno: 12. Listopad 2015, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 pokud budu nahrazovat Fábuli, tak bych asi s největší pravděpodobností pořídil taky druhého lehce jetého R. Mám HTP, takže výkonu nazbyt vůbec, ale pro to moje přibližování a s LPG za rozumný peníz, rozhodně spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peky1 Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Nejede to (1,4 16v) a je to hnusné. Mel jsi koupit tsi a jelo by to. Co se týká designu, záleží na výbavě. Hlavne bez hagusů vypadá divně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 4. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Tak bych to momentálně viděl na roční Golf 1.2TSI 77Kw alespoň v Comfortline (cca 350tis)...jo bude o cca 50 tis.dražší než Rapid (cca 300tis) ale bude to auto "téměř" o třídu víš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 18. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2016 Že by? "Vstup do segmentu menších aut zapadá do koncernové strategie, letos přijde na český trh také podobné auto Audi Q2, jehož velikost se podobá právě novému chystanému modelu Škody v segmentu CUV"... Zdroj: http://ekonomika.idnes.cz/ceske-skodovka-se-vice-zameruje-na-terenni-vozy-f5e-/ekoakcie.aspx?c=A160117_171401_ekoakcie_rts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Nevím, mně přišel Golf Plus (nově "sportovní van") malej - oproti klasickému hatchbacku jsem neviděl velkou přidanou hodnotu. Na novou verzi se pudu podívat, protože za pár měsíců snad rozlouskneme, jestli bude potřeba druhé auto nebo ne. Na tu roli by určitě stačil a je vcelku za "obdobné" peníze (rozuměj ne dvakrát dražší". Ale jestli "sportovní van" neudělal velký pokrok, tak si to jako hlavní auto do rodiny kvůli kufru moc nedokážu představit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Ve Sportsvanu jsem seděl minulý rok.Vpředu místa hodně,vzadu taky,kufr dostatečný.Materiály na úrovni a audio slušné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 1. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 (editace) Tak tady je v Ženevě Q2...Pokud na tomto základě bude i Škodovka tak jen dobře... http://www.novinky.cz/auto/396328-male-suv-audi-q2-je-vylozene-do-mesta.html http://www.auto.cz/audi-q2-drze-auto-hrana-pujde-prodeje-podzim-prvni-zive-dojmy-93295 Editováno: 1. Březen 2016, autor: martt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Blbosť, Škoda bude skôr takéto niečo http://www.autorevue.cz/suv-seat-ateca-je-venku-bude-se-vyrabet-na-stejne-lince-jako-skoda-kodiaq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 2. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Orlov...ach jo...Kodiaq bude velké SUV, tedy tak o 2 třídy víš...to jako bys srovnával tuhle new Q2 s Q7... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 vím že chceš koncern ale v Berlingu by jsi nemohl existovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 3. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 David C3 - mám to už roky vyzkoušený...proč to měnit? Škodovky se mi neserou, velmi slušné spotřeby, mám vyřešený servis, slušný ceny...a asi mě nejvíc medí, že si na ně COKOLI seženu...nevím jak u citrónů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Když to vezmu za sebe, tak Berlingo není řešením hned z několika důvodů: - Bezpečnost (mám boční i hlavové airbagy) - Euro NCAP dospělý 94 vs. 56 %, děti 82 vs. 74 %, přičemž bezpečnost dětí mohu u Roomstera ještě zvýšit vyhozením prostřední sedačky a posunutím krajních k sobě, dál ode dveří. - Panorama, bez které už si žádné další auto neumím představit - zatímco Roomster má velké nepřerušované sklo umožňující skvělý výhled, Berlingo má 4 malá okna poskytující světlo, avšak o výhledu se nedá moc mluvit (viz http://i25.photobucket.com/albums/c70/Jonny5ive/Roomster/P1020619.jpg vs. http://4.bp.blogspot.com/_RwTlT1U9_S8/THY8sXxeLpI/AAAAAAAAALM/nnQZ21pb_fg/s1600/Citroen-Berlingo_Multispace_2009_800x600_wallpaper_17.jpg). - Jízdní vlastnosti - Roomster je sice kostitřas, ale se 17" Sportmaxxy ho mohu poslat do jakékoliv zatáčky na suchu i na mokru způsobem a rychlostí, které jsou u Berlinga vyloučené. Pro toho, kdo si Roomstera oblíbil, náhrada opravdu není jednoduchá. V řadě ohledů je to unikátní auto, které sice vypadá dodávkovitě, ale dodávka to prostě není a nedá se jí nahradit. Golf Sportsvan je sice větší a podstatně dražší, ale z omezených možností náhrady asi jedna z nejlepších. V každém případě bude náhrada Roomsteru vždy o kompromisech - buď bude něco chybět, nebo to bude stát něco navíc. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 25. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 Přesně tak, mluvíš mi z duše ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 25. Březen 2016 Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 Presne tak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 Ja som roomstra po dvoch rokoch vymenil za fiat 500 L a nelutujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 Cenovo pomaly ako golf sportsvan alebo stojí okolo 12-13 000€? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 stojí od 10 000 eur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 mino2: Vida, na toho jsem ani nepomyslel, přitom je to stejná třída velikostí i cenou. Jak je to u Fiatu 500L s výškou nad hlavou a maximální polohou vysunutí opěrky? V Roomsteru vzadu odvezu dva 2m čahouny (vyzkoušeno ). Jinak koukám, že variabilita zadku je slušná. Jak je to s přístupem na dětské sedačky? Roomster je v tomto ohledu díky vysokým dveřím dost dobrý. Panorama je, koukám, otevírací s motorovou roletkou, což znamená s velkou pravděpodobností nižší vnitřní výšku čalounění stropu a určitě snížení tuhosti karoserie, střední příčku rušící výhled a samozřejmě možnost vrzání, skřípání a poruchy, stejně jako u Sportsvanu nebo u Škodovky Yetiho a všeho výš. Škoda, že výrobci nenabízejí variantně otevírací i pevnou panoramu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.