drobec12 Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 V 25. 11. 2017 na 7:42, bady555 napsal: asi ano, pri zmene na 6276 je vo firmwari aj odblokovanie obrazu, cez kabel ani s CD mi to nijako neslo odblokovat. CD mam, ak chces pis urobil som update firmware na verziu 6276 ale odblokovanie obrazu sa neudialo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 Protože Continental tam se souhlasem koncernu VW má tzv. ochranu proti krádeži, chybný kontrolní součet v eepromě v rámci HW identifikace. To neumožňuje validní zápis + po čase způsobí pád celé navigace. Každé přehrávání tuto "smrt" způsobenou přímo výrobcem jen přiblíží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bady555 Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 ja mam update, teda cd z netu a mam odblokovany obraz uz, vyse polroka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 Ahoj. Zeptám se jako bl... k čemu je lepší no FW? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdens123 Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 Silne zaleží akú verziu máš a na akú ideš. Pre zaujímavosť Quote Version 5274 firmware for the Volkswagen RNS 510 and the Skoda Columbus has been released. Voice Control (requires microphone – see Volkswagen RNS 510 Microphone Connection for voice control) NEW DAB+ Support (from 5xxx) NEW DAB Support (from 4xxx) NEW Radio Text (from 4xxx) NEW Faster navigation and user interface NEW Automatic illumination control NEW Enhanced destination input NEW hold down the setup button for 30 seconds and get the following menus: FM, AM and the new VERSION INFO (map version and type, hw and sw versions) NEW Compass NEW POI- see Volkswagen RNS 510 Maps POI – New Features with firmware 3xxx NEW Languages – Arabic, Russian, Turkish and Polish Speed Limit Display Stability Improvements Faster Startup (from 2720 onwards) Display OPS and RVC at the same time SDHC 32 GB Support (HW04 and above) Display Off on extras tab Climatronic control if appropriate climatronic fitted Clock display if RNS 510 switched off Excluded roads (under route options) GPS coordinates entry Additional adjustments for video Larger RVC screen with transparent menus at the side Version 5274 firmware pre Volkswagen RNS 510 and the Skoda Columbus sprístupní: Ovládanie hlasom Nové DAB+ Podpora(od 5xxx) Nové DAB Podpora(od 4xxx) Nové Radio Text (od 4xxx) Nové Rýchlejšia navigácia a interfejs Nové Automatická intenzita podsvietenia Nové Vylepšený systém zadávania cieľa v navigácii Nové Setup menu Nové Kompas Nové POI- see Volkswagen RNS 510 Maps POI – New Features with firmware 3xxx Nové Languages – Arabic, Russian, Turkish and Polish Speed Limit Display Lepšia stabilita Rýchlejší štart ZObrazenia senzorov a RVC kamery naraz Podpora 32GB kariet SDHC ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 před 9 minutami, Zdens123 napsal: Aha aha. A ted je jaká tedy nejnovejsí verze? ta 5274? díky Silne zaleží akú verziu máš a na akú ideš. Pre zaujímavosť Version 5274 firmware pre Volkswagen RNS 510 and the Skoda Columbus sprístupní: Ovládanie hlasom Nové DAB+ Podpora(od 5xxx) Nové DAB Podpora(od 4xxx) Nové Radio Text (od 4xxx) Nové Rýchlejšia navigácia a interfejs Nové Automatická intenzita podsvietenia Nové Vylepšený systém zadávania cieľa v navigácii Nové Setup menu Nové Kompas Nové POI- see Volkswagen RNS 510 Maps POI – New Features with firmware 3xxx Nové Languages – Arabic, Russian, Turkish and Polish Speed Limit Display Lepšia stabilita Rýchlejší štart ZObrazenia senzorov a RVC kamery naraz Podpora 32GB kariet SDHC ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiqer Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 Ahoj všem, udělal jsem aktualizaci na verzi 5274. Při updatu gateway se mi vyplo radio. Asi ochrana před vybitím baterie. Tak jsem vložil kliček do zapalovani a otocil. Radio naskocilo a napsalo mi, ze update probehl v poradku. Ale ceho jsem si vsiml je, ze pri vypnutem zvuku slysim sumet repro a při muzice jeden repro obcas pochrchla. Ale pred aktualizaci tyto dva problemy nebyly. Muze to spolu nejak souviset? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 Přece sám musíš vědět co jsi tam nahrál.. nebo nevíš a stáhl pouze z internetu.. pak to tak dopadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiqer Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 V 16. 2. 2018 na 18:02, drobec12 napsal: urobil som update firmware na verziu 6276 ale odblokovanie obrazu sa neudialo. prosím tě, co máš za vůz? Nebo takhle. Update na verzi 6276 dle webu www.gpsunderground.com může jen automobil s HW C14, což je DELIVERY PART NUMBER s číslem 0xCE01 - 3T0 035 680 S/Q/R . Co by se stalo, kdybych to zkusil na 0xCC01 - 3T0 035 680 G/K/L ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiqer Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 před 7 minutami, Milhausek napsal: Přece sám musíš vědět co jsi tam nahrál.. nebo nevíš a stáhl pouze z internetu.. pak to tak dopadá Jak to myslíš, že nevím, co jsem tam nahrál? Našel jsem firmware na webu www.gpsunderground.comhttps://gpsunderground.com/forum/forum/car-navi-system/car-gps-systems/volkswagen-seat-skoda/32206-vw-rns-510-skoda-columbus-i-firmware-guide-downloads je to ten SW: 5274 Update by josi HW: C6-C12part1 / part2 / part3 (449 MB) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 A ty víš co v tom firmware je ze to cpes do navigace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiqer Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 před 3 minutami, Milhausek napsal: A ty víš co v tom firmware je ze to cpes do navigace? Ne, nevím. Přišel jsem sem pro radu a ne proto, aby mě tu někdo peskoval. Ty ses určitě narodil se znalostí všeho, co se tohohle téma týká a nikdy si neudělal chybu, že? Nic. Jdu hledat dále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobec12 Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 (editace) před 9 hodinami, Jiqer napsal: prosím tě, co máš za vůz? Nebo takhle. Update na verzi 6276 dle webu www.gpsunderground.com může jen automobil s HW C14, což je DELIVERY PART NUMBER s číslem 0xCE01 - 3T0 035 680 S/Q/R . Co by se stalo, kdybych to zkusil na 0xCC01 - 3T0 035 680 G/K/L ? mal som verziu 6270 myslim ze C14 alebo ak je tak vacsie a pri firmware pisal niekto ze to ma aj odblokovanie obrazu ale nestalo sa tak inac vsetko prebehlo v poriadku aj mapy west europe V15 som uz aktualizoval vsetko je ok,mapy east europe V13 (novsie este niesu) som dal na DVD a funguju ked vlozim DVD len ten obraz neviem ako odblokovat. mam superb II 2014 Editováno: 3. Březen 2018, autor: drobec12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 Ahoj. Tak mam verzi 2724. Muzu udelat update na tu nejnovější? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiqer Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 (editace) před 14 hodinami, drobec12 napsal: mal som verziu 6270 myslim ze C14 alebo ak je tak vacsie a pri firmware pisal niekto ze to ma aj odblokovanie obrazu ale nestalo sa tak inac vsetko prebehlo v poriadku aj mapy west europe V15 som uz aktualizoval vsetko je ok,mapy east europe V13 (novsie este niesu) som dal na DVD a funguju ked vlozim DVD len ten obraz neviem ako odblokovat. mam superb II 2014 Tak odblokování obrazu za jízdy se mi podařilo. Stahoval jsem na svého SII 11/2011 update 5274 modifikovaný a jede to parádně. Tady v tom odkazu si stáhni buď celý firmware 6276 znova nebo stačí jen ten VIM soubor a dohrát ho do navi.https://gpsunderground.com/forum/forum/car-navi-system/car-gps-systems/volkswagen-seat-skoda/32206-vw-rns-510-skoda-columbus-i-firmware-guide-downloads Editováno: 4. Březen 2018, autor: Jiqer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiqer Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 (editace) před 22 hodinami, Jiqer napsal: Ne, nevím. Přišel jsem sem pro radu a ne proto, aby mě tu někdo peskoval. Ty ses určitě narodil se znalostí všeho, co se tohohle téma týká a nikdy si neudělal chybu, že? Nic. Jdu hledat dále. Pro tvoji info: vše je v pořádku. ale díky za tvoje reakce. Editováno: 4. Březen 2018, autor: Jiqer pro MILHAUSEK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobec12 Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 (editace) před 10 hodinami, Jiqer napsal: Tak odblokování obrazu za jízdy se mi podařilo. Stahoval jsem na svého SII 11/2011 update 5274 modifikovaný a jede to parádně. Tady v tom odkazu si stáhni buď celý firmware 6276 znova nebo stačí jen ten VIM soubor a dohrát ho do navi.https://gpsunderground.com/forum/forum/car-navi-system/car-gps-systems/volkswagen-seat-skoda/32206-vw-rns-510-skoda-columbus-i-firmware-guide-downloads Pozeram ze ten VIM je len do sw 4120 takze asi bude lepsie stiahnut cely firmware este raz pre 6276 tie 3 party co tam su a nahrat este raz. No skusim neskor teraz nemam cas. Editováno: 4. Březen 2018, autor: drobec12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiqer Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 Jj, to nejspíš bude nejlepší.Odesláno z mého ONEPLUS A5000 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Tak už aj ja som upgradol jak HW tak mapy V15. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiqer Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Tak už aj ja som upgradol jak HW tak mapy V15. Mapy jsi dělal přes dvě nebo karta+cd? Mel bys odkaz na ty mapy? Ja vypálil už dvě dvd a píše mi to chybné dvd. Ale mapy z DVD normálně vidím na navi. Ale při kopirovani error.Odesláno z mého ONEPLUS A5000 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. A zruš si tu hlášku z Tapatalku " Odesláno z mého ONEPLUS A5000 pomocí Tapatalk". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Nahral som ich z dvojvrstvoceho DVD...a odkaz na mapy mas v sekcii Columbus u Octavia II ..tam som sa dozvedel vsetko potrebne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the_miracle Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 Dobrý den, chtěl bych se dotázat, zda existuje možnost aktivace VIM u RNS 510 v Passatu verze 6276 a zda je případná úprava bezpečná. Moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 Existuje a je bezpečná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the_miracle Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 Díky a je veřejná? Ptám se na bezpečnost, protože prý po úpravě může dojít k velkému zpomalení systému. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.