Jan R. Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 (editace) Dostal jsem auto na kanál pro NA a vyfotil podvozek. No laku tam moc není, jakékoliv kryty co má F1 i F2 tam nejsou. Konkurence je na tom podobně. Editováno: 22. leden 2020, autor: Jan R. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 Tak to pro klid duše frcni jakymsik Dystikem nebo ňákým takym sajrajtem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubo233 Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 to mohli aspon pod motor dat plast ako mám na 1 fabií Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogorum Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 No HB ty plasty má. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 HB je má protože na verzi Combi někde šetřit museli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubo233 Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 pekne tak aspon na hb dali no to šetrenie hruza lebo vyzerá že na motore zospodu su nejaké káble počitam že to je asi čidlo teploty oleja ale neviem na 100%a ked na to bude špliechat voda tak dakujem pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Dá se někde koupit ten plast pod motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 ptal bych se kolegy Martikk - viz. http://forum.skodahome.cz/topic/132754-pokladnička-v-novém-fabia-iii-kombi-style-tsi-81kw/?p=2092967 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Dá se někde koupit ten plast pod motor? Viz. http://forum.skodahome.cz/topic/131632-hatchback-vs-combi/?p=2114217 Zas to resime na peti mistech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Na jaře taky pořídím, nestojí moc, mám ho kde namontovat a to čidlo na vaně přežije i cestu na chatu a Mácháč . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasdu Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 Mna skor znepokojuje ta zacinajuca korozia na vyfukovom systeme. Neviem, kolko ma najazdene tvoja Fabia, Jan R., ale moja mala zacinajucuc koroziu na vyfuku uz po cca 6 mesiacoch, 5000km a max. 2 mesacneho provozu pocas zimy(posobenie soli, kamienky...). Je to normalne na pol roka starom aute?Ved aj Dacia Logan je na tom lepsie... Ked som to prvy raz videl, ked som sa zohol pod auto , bol som zhrozeny. A vraj VW group ma najlespiu antikoroznu upravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 tomasdu: Je to normalni. Vyfuk Fabie neni z nerezu a proto se zahy objevi POVRCHOVA koroze, coz je naprosto normalni. Na zivotnost to nema vliv. Stejne to bylo na FI me zeny a vyfuk vydrzel 8 let, coz je velmi slusne. Jedna vec je optika, druha pak skutecna zivotnost. Vyfuk skutecne neni dil, u ktereho by mel byt kladen duraz na vzhled. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 V 18.11.2015 at 22:54, los pakos napsal: HB je má protože na verzi Combi někde šetřit museli Tak tim to opravdu nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 před 9 hodinami, Maverick napsal: tomasdu: Je to normalni. Vyfuk Fabie neni z nerezu a proto se zahy objevi POVRCHOVA koroze, coz je naprosto normalni. Na zivotnost to nema vliv. Stejne to bylo na FI me zeny a vyfuk vydrzel 8 let, coz je velmi slusne. Jedna vec je optika, druha pak skutecna zivotnost. Vyfuk skutecne neni dil, u ktereho by mel byt kladen duraz na vzhled. Přesně tak - není to titanový Akrapovič, tak se nedá čekat že bude pořád krásný jako z fabriky... Někdy mě fakt udivuje, co vše se tu řeší. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 Když jsem to fotil já, auto bylo staré 4dny, v neděli ho blejsknu, jak vypadá po 8 měsících a 14300km. Ale na té F2 jsem ho měl 6let a 114tkm, nevypadal vábně, ale naprosto bez poškození. Mj, máma má F1 sedan 2002 a 80tkm a výfuky původní ( vlastně kromě oleje, 1 LP ložiska, brzdovky, fridexu a spodních silenbloků na ještě hliníkové př.nápravě je na autě původní vše) Na škole letitý mistr každému radil-udělejte si do tlumičů dirky 3-4mm. Mám to na všech autech a při jízdách po městě to určitě pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 13ti letý výfuk z F1. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasdu Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 Maverick diky, trochu si ma ukludnil, prislo mi nenormalne, aby tak rychl cokolvek korodovalo na novom aute. najma ked som si potom zacal vsimat vyfuky inych aut a vacsinou som nic take nepozoroval... hned ako to bude mozne,pridam foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 Kdyby někdo chtěl vidět, jak to vypadá po sundání PZ podběhu. Je vidět nádobka na aktivní uhlí, tankovací, odvzdušňovací a přepadová hadice. Barva jim také už nezbyla 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 27. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2016 V 31. 7. 2016 at 10:16, tomasdu napsal: Maverick diky, trochu si ma ukludnil, prislo mi nenormalne, aby tak rychl cokolvek korodovalo na novom aute. najma ked som si potom zacal vsimat vyfuky inych aut a vacsinou som nic take nepozoroval... hned ako to bude mozne,pridam foto čím tě uklidnil? že to rezaví škodovce a jiným autům né? A na 13let staré fabii, to vypadá líp než na dva roky staré? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasdu Vloženo 29. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2016 Napisal som TROCHU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2016 Další - tety F2 Combi TSI, 3/2011, najeto 30383km, auto celou dobu garážováno 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 3. Září 2016 Sdílet Vloženo 3. Září 2016 (editace) Tiež nieje garážované ako garážované. Pridám moju skúsenosť viac ročnú a na viac autách. Tiež som garážoval až som sa na to vykašlal a postavil prístrešok a zavetril 2 strany. Vysvetlenie v garáži nieje dostatočné vetranie a auto v zime bolo pekne roztopené ale stále vlhké a soľ z posypu krásne konala svoje dielo ďalej. V prístrešku je síce zamrznuté ale soľ toľko nepôsobí a autu to viac prospieva, je na vzduchu tak rýchlejšie aj uschne. Toľko moja skúsenosť. Editováno: 3. Září 2016, autor: Eric_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2016 Jj právě, mokré auto do garáže ne. Ale u toho sedana viz. výše stál v té samé garáži 8 let, u druhé generace 8 let asi nevydrží. Pokud má někdo doma také nějaké Fab. od novoty ať se taky pochlubí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 3. Září 2016 Sdílet Vloženo 3. Září 2016 Moje bývalá 13 letá F1 garážovaná, bohužel fotky už nemůžu poskytnout, naprosto bez problémů. Celoroční provoz, najeto 120 000 garáž uzavřená mírně temperovaná v zimě, vše bez koroze, karoserie, podvozek, dokonce originální výfuk. Auto v zimě mokré, nebo se zbytky sněhu, hned do garáže a žádný problém, byla ve výborném stavu. Sám jsem zvědav na současnou F3, jak na tom bude za pár let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 V 3. 9. 2016 at 15:12, Jan R. napsal: Další - tety F2 Combi TSI, 3/2011, najeto 30383km, auto celou dobu garážováno No bože. Tak je povrchově orezlý výfuk. Pokud vám tohle vadí, Akrapovič pro vás má řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.