Červenec 11, 20214 r Nechci být strýček sýček, ale na VW klubu často byly příčinou repasované vstriky. Kdo dal origo nové, měl většinou klid. Dokonce někdo dal 2x repasované a až dal z naštvaní fungl nové, bylo po problému. Škoda že se to nedá nějak vyzkoušet. Leda od někoho zkusit půjčit vstriky z fungujícího auta...
Červenec 11, 20214 r za studena korekce je katastrofa jde to i -2 a +2 což už není dobré, ale vrtá mě hlavou čím déle je auto nastartovaný tak se korekce vyrovnává a při zahřátém motoru korekce jsou do -0,5 a + 0,5. a ano auto norma není již jsem je 3x reklamoval a nejspíš to udělám po čtvrté a ať mě vrátí peníze.. za repas vstřiky jsem dal 20tis.
Červenec 11, 20214 r Korekcie su mapou prepocitane na zaklade uhloveho zrychlenia. To co opisujes poukazuje na to ze motor nie je tesny za studena tak uhlove zrychlrnie je mensie a korekcie sa zvysuju Ked sa zvacsuju piesty a kruzky uhlove zrychlenie sa zvysuje a korekcie znizuju. Ak mas motor od nova napr. a vies ze si ho neprehrial alebo vstreky nazaliali valec ma zmysel ich sledovat.
Červenec 11, 20214 r Olej ani voda se neztrácí. Olej měním každých 10tis km a dávám aditiva do olejele od metabond. Takže povolám kamaráda se stejným motorem a pučím si vstřiky zda to bude ok tak je to jasný.
Červenec 11, 20214 r před 43 minutami, suri. napsal: zmeraj kompresie a potom rieš vstreky Myslis ze metabond mu znicil motor?
Červenec 11, 20214 r podle osciloskopu tlaky stejné. teď jsem to napíchnul a zarazila mě mínusová hodnota snímače teploty. Ale motor bez chyb.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.