CentriFUGA Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 Nechci být strýček sýček, ale na VW klubu často byly příčinou repasované vstriky. Kdo dal origo nové, měl většinou klid. Dokonce někdo dal 2x repasované a až dal z naštvaní fungl nové, bylo po problému. Škoda že se to nedá nějak vyzkoušet. Leda od někoho zkusit půjčit vstriky z fungujícího auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 aké to má korekcie vstrekov? na autonorma som nič dobré nepočul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza superb II Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 za studena korekce je katastrofa jde to i -2 a +2 což už není dobré, ale vrtá mě hlavou čím déle je auto nastartovaný tak se korekce vyrovnává a při zahřátém motoru korekce jsou do -0,5 a + 0,5. a ano auto norma není již jsem je 3x reklamoval a nejspíš to udělám po čtvrté a ať mě vrátí peníze.. za repas vstřiky jsem dal 20tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 Korekcie su mapou prepocitane na zaklade uhloveho zrychlenia. To co opisujes poukazuje na to ze motor nie je tesny za studena tak uhlove zrychlrnie je mensie a korekcie sa zvysuju Ked sa zvacsuju piesty a kruzky uhlove zrychlenie sa zvysuje a korekcie znizuju. Ak mas motor od nova napr. a vies ze si ho neprehrial alebo vstreky nazaliali valec ma zmysel ich sledovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza superb II Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 Olej ani voda se neztrácí. Olej měním každých 10tis km a dávám aditiva do olejele od metabond. Takže povolám kamaráda se stejným motorem a pučím si vstřiky zda to bude ok tak je to jasný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 zmeraj kompresie a potom rieš vstreky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 před 43 minutami, suri. napsal: zmeraj kompresie a potom rieš vstreky Myslis ze metabond mu znicil motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza superb II Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 podle osciloskopu tlaky stejné. teď jsem to napíchnul a zarazila mě mínusová hodnota snímače teploty. Ale motor bez chyb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.