Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

|Ví někdo jestli Nexus ukazuje aktuální čas na dispelji, případně jak ho tam dát? Stream ho měl a to mě docela štve, nebo sice mě moc ne a moji druhou polovičku ano, už jen to že neumí ukazovat parkováky a topení mě stve, ale toto je věc kterou čekám i od kazeťáku.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Zdravím,

možná můj dotaz už od někoho zazněl. Prosím o info, jak zapojit AUX do Nexusu. V loketce nic nemám. Musím vyndat navi a připojit do zdířky, nebo "vytvářet" nějaký spoj?

Díky.

Vloženo

aha, takže nějaký konektor do svorkovnice ISO? Koupím ve Škodovce?

Taky nevím, kde zjistím PIN? Když ji odpojím, budu jej muset asi zadat, ne?

Díky.

Vloženo

jsem kluk šikovnej. Vložil jsem tam zásuvku na USB, 3,5 JACK a paměťovku. Přikoupil jsem flashku 16 GB a je vyřešeno.

Už to běhá, jako měnič.

Problém s navi je možná taky vyřešenej. Prohnal jsem tam čistící CD a pobralo to původní. Jsem zvědavej, jestli to nějakou chvilku vydrží. Rozebírat a čistit mechaniku se mi opravdu nechce.

Díky všem za rady.

post-72222-0-76040400-1325106002_thumb.j

Vloženo

Ahoj, dnes jsem narazil na problém s mojí navi. Roky mi bezchybně funkuje (pominu-li, že párkrát zamrzla). Dnes ovšem za jízdy zamrzla definitivně. Po chvilce mrazu zčernala a napsala: "nenalezena žádná navigační jednotka". Nepomohlo vypnout zapnout (zřejmě nejede na woknech) nepomohlo nechat přes hodinu auto stát zamčené, nepomohlo nic. Když vyndám CD, napíše: chybí navigační CD. Když CD zandám (originál), napíše již zmíněnou hlášku o nenalezené navigační jednotce. Co teď? Najde se machr, co mi poradí? Nerad bych se s navi rozloučil. Už jsem si na ni zvykl a navíc ta neochota zlodějů ji krást, to je fajn..

Prosím poraďte!

Díky

Zahrádka

Vloženo

Tak jen pro úplnost. Odpojení baterie pomohlo. Měl jsem strach, že bude problém s PINem, nemám jej, ale vše proběhlo tak, jak má, načetl se z řídící jednotky a směle se nechávám dále navigovat nexusem ;)

Díky za pomoc, byť byla tak triviální.

Vloženo

Musí jít, od chlapa co jsem to kupoval tak to šlo, ale koupil si jiné rádio myslím že RNS 510 a taky mu nešel měnič , taky neví jestly se to má nějak kodovat.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...