mischicka Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Neboj, zamykám. Jinak www.skoda-auto.cz a tam jsou všechny návody snad 100 let zpět:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Ahojte, Jaké máte zkušenosti - funkčnost map, kvalita navigace, upgrade, atd.? Díký za info. Miloš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdrahy Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Celkem spokojenost - ale životnost v Praze cca dva týdny. Už do toho nejdu, nic co nejde odnést z auta a je byť jen trochu vidět i přes zafoliovaná okna je předem určeno k odcizení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Osobně Nexus mám, ale já bych šel radši do RNS 510( Columbus). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Nexus mám rok, funguje bezchybně, ale je poplatný době vzniku, takže horší grafika, neumí některé funkce, ale za ty prachy co teď je k sehnání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Chystam se vymenit STREAM za Nexus, co mi ale Vadi a nechtel bych o to prijit je "zobrazovani vzdalenosti" park. senzoru na displeji Streamu. Nexus to neumi. Napadlo me jestli by slo dodelat park. kameru? Ma na to Nexus nejakej vstup ? Ma nekdo nejake zkusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Někde se to tu už myslím řešilo a výsledek byl, že to jde, ale nevím kde přesně to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 (editace) je fakt ze v par vlaknech se tu resilo ale nic primo zamerenyho na Nexus, zadna guide z to ho taky neni. koukal jsem po kamerach a v podstate mam dva scenare: 1. Nexus + bezdratova parkovaci kamera http://www.mp3autoradio.cz/Parkovac%ED-kam...oduct_info.html Jak je videt na vetsich obrazcich toho LCD displeje na na boku zeleny konektor na AV; V podstate ten LCD monitor vubec nepouzit a pripojit vystup z prijimace te kamery na nejakej vstup Nexusu. 2. Nexus + CD menic do kufru + parkovaci kamera http://www.mp3autoradio.cz/Parkovac%ED-kam...oduct_info.html V pripade z potahnu kabelaz k CD changeru predpokladam ze nebude problem tam pridat 2 kabely na kameru a pripojit ji opet do nejakeho vstupu k nexusu. Co mi ale zatim neni jasne je: - bude potreba odblok na video za jizdy? Pokud se to blokuje az od 5 km/h tak to asi nebude vadit kdyz couves rychlosti > 5km/h tak je asi dobry koukat za sebe oknem. - kdyz spomalim pod vyrobcem nastavenou mez objevi se opet automaticky obraz? - co akusticka signalizace z pak senzoru bude to porad pipat kdyz nexus nepodporuje park senzory? - funguje porad mutlifunkci volat, s ovladanim telefonu originalni HF Skoda s dodelanou originalni BT antenou a nakodovanim v servisu ? Editováno: 11. Květen 2008, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 je fakt ze v par vlaknech se tu resilo ale nic primo zamerenyho na Nexus, zadna guide z to ho taky neni.koukal jsem po kamerach a v podstate mam dva scenare: 1. Nexus + bezdratova parkovaci kamera 2. Nexus + CD menic do kufru + parkovaci kamera 5km/h je malo jsem zrovna vratil a pri parkovani jsem to zkusil, chttelo by to aby se to blokovalo tak pri 20 a vys. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pata27 Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 5km/h je malo jsem zrovna vratil a pri parkovani jsem to zkusil, chttelo by to aby se to blokovalo tak pri 20 a vys. odblok je potřeba jinak ta kamera nemá cenu .vlastní skušenost viz OII moje rudá sonja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 (editace) Mooc pekny auti, skoda ze je potreba ten odblok obrazu to trochu zveda cenu celyho reseni ale jeste porad levnejsi nez Colombus s upravama aby vse jelo. Dokaze nekdo ze zkusenosti odhadnout jak moc prace to je natahnout kabely k CD changeru do kufru a pridat k nim kameru draty na kameru? Povazuju se spis za manualni anti-talent takze si to budu muset nekde nechat udelat. Editováno: 12. Květen 2008, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Je to o oddplastování půlky auta, pokud to chceš mít pořádně. Takhle jsem kdysi tahal dráty na Fabii a spodní plasty sundáš jen když odděláš prostřední a prostřední jen když horní Ale jinak na tom není nic závratného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Je to o oddplastování půlky auta, pokud to chceš mít pořádně. Takhle jsem kdysi tahal dráty na Fabii a spodní plasty sundáš jen když odděláš prostřední a prostřední jen když horní Ale jinak na tom není nic závratného. A povedlo se ti něco ulomit? Já potřebuju tahat dráty od rádia do zadních dveří a celkem mě odrazuje právě to, že musím oddeklovat půl auta na každé straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Něco málo, ale jelikož jsme to dělali při změně šedého intoše za černý, neřešili jsme to. Nejhoší je první plast než na to přijdeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Něco málo, ale jelikož jsme to dělali při změně šedého intoše za černý, neřešili jsme to. Nejhoší je první plast než na to přijdeš... hmm tak to jsi mě teda neuklidnil až to olámu tak si taky seženu jeinej introš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Myslím, že kdyžtak seženeš ten plast(y) co bys případně poškodil, jsou jich všude plné vrakáče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 V rychlosti..panel kolem rádia a rádio, panek pod palubkou u řidiče, kryt prahu u předních dveří (včetně kličky otvírání kapoty), horní panel B-sloupku, aby šel sundat spodní panel (výborný je tady mechanismus polohy pasu), kryt prahu zadních dveří, no a potom už jen panel čalounění v kufru. jde to i bez lámání, všechno je na kovové pérové packy, zaháknuté do plastových nálitků na jednotlivých panelech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Právě ty nálitky jsou občas problém. Ale jak jsem psal, jak člověk zjistí jak na to, jde to lehce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 ty kovové pružinky jsou celkem poddajné, není to na krev, poddá se to. Horčí te ten spodní B-sloupek, jde o to, že ty pružinky jsou celkem uprostřed a není se k nim jak dostat..nechce to moc páčit od kraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdrahy Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Mooc pekny auti, skoda ze je potreba ten odblok obrazu to trochu zveda cenu celyho reseni ale jeste porad levnejsi nez Colombus s upravama aby vse jelo.Dokaze nekdo ze zkusenosti odhadnout jak moc prace to je natahnout kabely k CD changeru do kufru a pridat k nim kameru draty na kameru? Povazuju se spis za manualni anti-talent takze si to budu muset nekde nechat udelat. Než Nexus (i když už se dá doopravdy koupit za pár korun), nebo Columbus (to by mě zase moc mrzelo kdyby mi ho vybrali) bych asi volil tohle z jiného vlákna - http://www.soundmaster.cz/p77/DVD-autor%E1...oduct_info.html má to přímo vstup pro kameru a za ty peníze.... Druhá věc je že po mých zkušenostech s Nexusem (ukradeno po 2 týdnech) už bych asi napevno do auta nic takového nedal.. Mám teď Audienci a jsem celkem spokojený, no a Navi používám Becker a zvažuju přestup ke Garmin 760 ale když parkuješ v garáži a nenecháváš auto dlouhodoběji stát někde v Praze na ulici, tak je risk řádově o dost menší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Než Nexus (i když už se dá doopravdy koupit za pár korun), nebo Columbus (to by mě zase moc mrzelo kdyby mi ho vybrali) bych asi volil tohle z jiného vlákna ale když parkuješ v garáži a nenecháváš auto dlouhodoběji stát někde v Praze na ulici, tak je risk řádově o dost menší. Tohle je celkem good, upozornoval jsem na to taky v jednom tematu. Mam MF volat a chtel bych jeho funkce zachovat informaci zda to snim funguje jsem nenasel a taky jsem se zatim nedokopal k tomu tam zavolat. Nepotrebuju se divat na DVD a TV v aute jinak super vec. Kdyz to vezmes je to za 25 000 CZK se dve hi-tech vychytavkama co nepouziju a nevim jestli bude podporovat volant. Pridej 1 500 za kameru a mas 26 500. Nexus me prijde cca na 10 000 + 3 000 odblok videa + 3 000 cd changer + 1 500 kamera = 17 500 CZK; rozdil 9 000 CZK prace bude asi stejna. zatim pracuju mimo brno a v Brne mam 400m od bytu garaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdrahy Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Tohle je celkem good, upozornoval jsem na to taky v jednom tematu. Mam MF volat a chtel bych jeho funkce zachovat informaci zda to snim funguje jsem nenasel a taky jsem se zatim nedokopal k tomu tam zavolat. Nepotrebuju se divat na DVD a TV v aute jinak super vec. Kdyz to vezmes je to za 25 000 CZK se dve hi-tech vychytavkama co nepouziju a nevim jestli bude podporovat volant. Pridej 1 500 za kameru a mas 26 500.Nexus me prijde cca na 10 000 + 3 000 odblok videa + 3 000 cd changer + 1 500 kamera = 17 500 CZK; rozdil 9 000 CZK prace bude asi stejna. zatim pracuju mimo brno a v Brne mam 400m od bytu garaz. No jo, ale Nexus je prostě poplatný době svého uvedení na trh a grafika je na dnešní dobu dost archaická, je zoufale pomalý a nemá např dotykovku (obzvlášť to vytáčení na obrazovce se mi líbí). Ohledně TV nebo DVD - považuju to za blbost, jezdím hodně po městech a chvilka nepozornosti (kterou tyhle věci dokáží způsobit) může znamenat crash (podstatně větší investice). No ale zase přímá podpora Ipodu, USB vstup na panelu (k Nexusu jsem ho dokupoval za cca 3t.), mě se to líbí. Až se postěhuju do dostaveného bydlení a auto bude každý den v garáži, tak možná půjdu buď do Columbusu (příští rok tady v Pze počítám tak za 15t. když teď už jsou za 20) a nebo tady do tohohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 A náhodou popis zapojení Trinaxe ?? Pokud možno té dlouhé svrkovnice co není normálně obsazená, jedná se mi především o video výstup atd..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Nevítě někdo jak vytáhnout z odpojeného Nexuse CD? A zda se dá nějak vymazat pamět uložených cílů - nebo jestli se vymaže automaticky když se navi vytáhne z auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 CD jde vyndat jen pod napájením a cíle musíš smazat ručně, jinak zůstanou uložení s celym nastavením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.