Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
A náhodou popis zapojení Trinaxe ?? Pokud možno té dlouhé svrkovnice co není normálně obsazená, jedná se mi především o video výstup atd.....

snad to lol přečteš

post-3893-1212079696_thumb.jpg

Editováno: , autor: kvaki
Vloženo (editace)

Ahoj. Netušíte prosím jak restartovat Nexuse?

Dneska se mi zaseknul. Umí hrát pouze rádio anebo interní CD a regulovat hlasitost. Nejdou přeskakovat skladby, měnit CD v měniči, nefunguje žádné ze spodních tlačítek, nefunguje multifunkční volant.

Rád bych jej donutil k poslušnosti třeba nějakým šikovným trojhmatem... ještě před tím, než se případně vydám do servisu.

Editováno: , autor: nasty
Vloženo

Doli díky, vyzkoušel dle doporučení. Nicméně nepomohlo to. Zároveň jsem ale zjistil, že půjde o mechanický problém. Při přitlačení plastového rámečku kolem Nexuse už zase vše funguje. Pravděpodobně tam někde něco nedoléhalo. Čas ukáže víc.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Kluci,má někdo nexus a k němu připojen externí DVD??

Jde o to,že kámoš má nexus,externí DVD,převodník,ale nejde mu to.Z převodníku mu vede kabel do nexuse + myslím 4 dráty,ale ty má nezapojené a nemá od toho schéma.Jde mi o to,jestli je převodník napájen z navi nebo ty volné dráty jsou na napájení.Díky

Vloženo

Mam externi dvd + prevodnik.. prevodnik mam napajeny spinanym + od dvd, kostru prevodniku spolecnou s dvd, plus mam treti kabel - ten slouzi jako odblokovani obrazu, kdyz na neho pripojim + tak mi zustane obraz na nexusu, ale neni uz na nexusu mozne nic prepinat, proste hraje jenom obraz---vzdy pred zapnutim toho tlacitka musim ale prepnout na aux, aby mi sel zvuk z dvd, jinak zustane hrat to co hraje pred zapnutim toho odbloku.... trochu slozite, ale v te dobe co jsem shanel nic k mani nebylo...

Vloženo

To Cosby.. doplnim jeste, ze z odbloku mi jde cerveny - +, hnedy - minus, zluty - to je ten odblok.... Dle meho se pri originalnim zapojeni pouziva tento "odblok" jako sepnuti pro obraz couvaci kamery - couvas, vidis obraz a hraje muzika kterou jsi mel zvolenou.. at to cele shrnem, prevodnik musi byt zvlast napajen...

• o 4 týdny později...
Vloženo

Ahojte.

Mohol by mi niekto poradit kde zohnat konektory na antenne kable k pripojeniu navigacie? vid foto,

potrebujem vsetky tri kusy, modry, biely aj zlty.

Niekto to pri kradezi surovo poodtrezoval a zobral aj s navigaciou, takze ostali uz iba trcat v panely kable.

Vdaka za info

Jaro

post-241-1215960037_thumb.jpg

post-241-1215960056_thumb.jpg

Vloženo

Cau, mam problem s navigaci. Po vlozeni CD od Skody mi to normalne nacetlo mapu Cech, ale po chvili prohlizeni v cestine mi to spadlo do nemciny. V nastaveni jazyku nejde vybrat cestina. Pouze nemcina, anglictina,....

Da se to nejak vyresit?

Diky

Vloženo

zajimalo by me, vy kdo jste si navi dodelavali, jakou jste pouzili GPS antenu a kam jste ji umistili. Zda se mi, ze kdyz ji necham za navi a jeste ji dam jakoby pod ten kastlik uprostred a bliz ke sklu, tak nechytam poradne signal-navi mi pise NO FIX namisto toho aby psala minimalne 2D FIX ale radeji bych 3D FIX......... krucifix :)

je pravda, ze nemam zadnou orig SKODA GPS antenu ....... dik za radu

PS preci nebudu tahat orig. na strechu..... a rozdelavat celou palubku kvuli tomu, abych ji priplacl na sklo se mi taky nechce...

Vloženo
zajimalo by me, vy kdo jste si navi dodelavali, jakou jste pouzili GPS antenu a kam jste ji umistili. Zda se mi, ze kdyz ji necham za navi a jeste ji dam jakoby pod ten kastlik uprostred a bliz ke sklu, tak nechytam poradne signal-navi mi pise NO FIX namisto toho aby psala minimalne 2D FIX ale radeji bych 3D FIX......... krucifix :)

je pravda, ze nemam zadnou orig SKODA GPS antenu ....... dik za radu

PS preci nebudu tahat orig. na strechu..... a rozdelavat celou palubku kvuli tomu, abych ji priplacl na sklo se mi taky nechce...

Já mám neorigo antenu GPS a koupil jsem to zde http://www.sectron.cz/produkty/128-anteny/...ea-200-smb.html napojil a oboustranou lepící páskou nalepil na čelní sklo před zpětné zrcátko těsně pod střechu a jede naprosto v pohodě.....!!!!! A hlavně zvenku nejde vidět!!!! lollollol

• o 2 týdny později...
Vloženo

Asi už se tu o tom něco psalo ale nemůžu nic najít...

Chtěl bych se zeptat, kam se do Nexusu připojuje AUX? Do zdířky na stejnym místě, kde jsem jí měl připojenou u Streamu nefunguje!

Díky za radu.

Vloženo

neslysel jste nekdo o tom, ze na nexusu, kdyz cte blbe navi cd (klidne vypaleny-ale dobre vypaleny) tak pry to chce pridat na trimru na te navi aby se pridalo na sile signalu :o :o

maj to na vw clubu a neco by me o tom zajimalo....

Vloženo
neslysel jste nekdo o tom, ze na nexusu, kdyz cte blbe navi cd (klidne vypaleny-ale dobre vypaleny) tak pry to chce pridat na trimru na te navi aby se pridalo na sile signalu :o :o

maj to na vw clubu a neco by me o tom zajimalo....

taky jsem dostal podobnou radu, od jisteho Paskala na uvedenem foru a je to blbost! Neveril jsem mu a navic jsem nechtel kvuli tomu rozebirat jinak bez problemu fungujici navigaci a rejpat do ni....

Chtelo to pouze pouzit jiny druh media, a hlavne bez potisku lightscribe!

Vloženo
taky jsem dostal podobnou radu, od jisteho Paskala na uvedenem foru a je to blbost! Neveril jsem mu a navic jsem nechtel kvuli tomu rozebirat jinak bez problemu fungujici navigaci a rejpat do ni....

Chtelo to pouze pouzit jiny druh media, a hlavne bez potisku lightscribe!

presne tak Paskal no obcas rady OK ale timhle me dostal..... asi paskal no....

jinak-nainstalil jsem clona na jinej PC a palil v tom profilu xxxxx2009 na jiny CD a vse OK jede jak vino! dokonce i na potisknutelnej verbatim

Vloženo (editace)
presne tak Paskal no obcas rady OK ale timhle me dostal..... asi paskal no....

jinak-nainstalil jsem clona na jinej PC a palil v tom profilu xxxxx2009 na jiny CD a vse OK jede jak vino! dokonce i na potisknutelnej verbatim (nikoho nenavadim)

to jsem rád...že jsi nerozebíral navigaci :) !

onem maník tam má sice slušnej obchodnak na mapy, ale co si neuděláš sám....?!

Jinak už se objevila i mapa na Slovensko s malým pokrytím, ale je.

zájímala by mne montáž DVD přehrávače k Nexusu, asi je potřeba

adaptér: http://www.stualarm.cz/produkt/mi090avx-ad...-audi-mercedes/

odblokování obrazu http://www.stualarm.cz/produkt/sbintcan-od...ugeot-mercedes/

a přehrávač http://www.stualarm.cz/produkt/dvp-1000m-dvd-prehravac/

kdo ví víc, at poradí...budu rád i za nějaké šikovné ručičky.

Editováno: , autor: radys
Vloženo

nejlepší navigace je papírová mapa. Tuhle mě zase Nexus v Praze zatáhnul do dvora nějaký firmy a ta ženská, co je schovaná vevnitř, se za to ani neomluvila.

Vloženo
nejlepší navigace je papírová mapa. Tuhle mě zase Nexus v Praze zatáhnul do dvora nějaký firmy a ta ženská, co je schovaná vevnitř, se za to ani neomluvila.

lol lol no to ti tam zavrelu nejakou divnou mrchu :) vymenit

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...