kvaki Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 (editace) A náhodou popis zapojení Trinaxe ?? Pokud možno té dlouhé svrkovnice co není normálně obsazená, jedná se mi především o video výstup atd..... snad to přečteš Editováno: 29. Květen 2008, autor: kvaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Hm, toho jsem se bál. Jak jsme na to s dolim vlítli, zůstalo vevnitř CD, což by mě tak nemr :-/zelo, ale hlavně plná pamět cílů :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nasty Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 (editace) Ahoj. Netušíte prosím jak restartovat Nexuse? Dneska se mi zaseknul. Umí hrát pouze rádio anebo interní CD a regulovat hlasitost. Nejdou přeskakovat skladby, měnit CD v měniči, nefunguje žádné ze spodních tlačítek, nefunguje multifunkční volant. Rád bych jej donutil k poslušnosti třeba nějakým šikovným trojhmatem... ještě před tím, než se případně vydám do servisu. Editováno: 6. Červen 2008, autor: nasty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Vyndat a zandat pojistku pro radio v motorovem prostoru. Podivej se do navodu, ktera to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nasty Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Doli díky, vyzkoušel dle doporučení. Nicméně nepomohlo to. Zároveň jsem ale zjistil, že půjde o mechanický problém. Při přitlačení plastového rámečku kolem Nexuse už zase vše funguje. Pravděpodobně tam někde něco nedoléhalo. Čas ukáže víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Kluci,má někdo nexus a k němu připojen externí DVD?? Jde o to,že kámoš má nexus,externí DVD,převodník,ale nejde mu to.Z převodníku mu vede kabel do nexuse + myslím 4 dráty,ale ty má nezapojené a nemá od toho schéma.Jde mi o to,jestli je převodník napájen z navi nebo ty volné dráty jsou na napájení.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Mam externi dvd + prevodnik.. prevodnik mam napajeny spinanym + od dvd, kostru prevodniku spolecnou s dvd, plus mam treti kabel - ten slouzi jako odblokovani obrazu, kdyz na neho pripojim + tak mi zustane obraz na nexusu, ale neni uz na nexusu mozne nic prepinat, proste hraje jenom obraz---vzdy pred zapnutim toho tlacitka musim ale prepnout na aux, aby mi sel zvuk z dvd, jinak zustane hrat to co hraje pred zapnutim toho odbloku.... trochu slozite, ale v te dobe co jsem shanel nic k mani nebylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 To Cosby.. doplnim jeste, ze z odbloku mi jde cerveny - +, hnedy - minus, zluty - to je ten odblok.... Dle meho se pri originalnim zapojeni pouziva tento "odblok" jako sepnuti pro obraz couvaci kamery - couvas, vidis obraz a hraje muzika kterou jsi mel zvolenou.. at to cele shrnem, prevodnik musi byt zvlast napajen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Fotku DVD ve schrance najdes v mem profilul auta.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Ahojte. Mohol by mi niekto poradit kde zohnat konektory na antenne kable k pripojeniu navigacie? vid foto, potrebujem vsetky tri kusy, modry, biely aj zlty. Niekto to pri kradezi surovo poodtrezoval a zobral aj s navigaciou, takze ostali uz iba trcat v panely kable. Vdaka za info Jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 www.stualarm.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Dik, uz som tam napisal , uvidime co maju skladom Jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kais Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Cau, mam problem s navigaci. Po vlozeni CD od Skody mi to normalne nacetlo mapu Cech, ale po chvili prohlizeni v cestine mi to spadlo do nemciny. V nastaveni jazyku nejde vybrat cestina. Pouze nemcina, anglictina,.... Da se to nejak vyresit? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 zajimalo by me, vy kdo jste si navi dodelavali, jakou jste pouzili GPS antenu a kam jste ji umistili. Zda se mi, ze kdyz ji necham za navi a jeste ji dam jakoby pod ten kastlik uprostred a bliz ke sklu, tak nechytam poradne signal-navi mi pise NO FIX namisto toho aby psala minimalne 2D FIX ale radeji bych 3D FIX......... krucifix je pravda, ze nemam zadnou orig SKODA GPS antenu ....... dik za radu PS preci nebudu tahat orig. na strechu..... a rozdelavat celou palubku kvuli tomu, abych ji priplacl na sklo se mi taky nechce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Stare CD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladasmid Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 zajimalo by me, vy kdo jste si navi dodelavali, jakou jste pouzili GPS antenu a kam jste ji umistili. Zda se mi, ze kdyz ji necham za navi a jeste ji dam jakoby pod ten kastlik uprostred a bliz ke sklu, tak nechytam poradne signal-navi mi pise NO FIX namisto toho aby psala minimalne 2D FIX ale radeji bych 3D FIX......... krucifix je pravda, ze nemam zadnou orig SKODA GPS antenu ....... dik za radu PS preci nebudu tahat orig. na strechu..... a rozdelavat celou palubku kvuli tomu, abych ji priplacl na sklo se mi taky nechce... Já mám neorigo antenu GPS a koupil jsem to zde http://www.sectron.cz/produkty/128-anteny/...ea-200-smb.html napojil a oboustranou lepící páskou nalepil na čelní sklo před zpětné zrcátko těsně pod střechu a jede naprosto v pohodě.....!!!!! A hlavně zvenku nejde vidět!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antwuan Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Asi už se tu o tom něco psalo ale nemůžu nic najít... Chtěl bych se zeptat, kam se do Nexusu připojuje AUX? Do zdířky na stejnym místě, kde jsem jí měl připojenou u Streamu nefunguje! Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 neslysel jste nekdo o tom, ze na nexusu, kdyz cte blbe navi cd (klidne vypaleny-ale dobre vypaleny) tak pry to chce pridat na trimru na te navi aby se pridalo na sile signalu :o maj to na vw clubu a neco by me o tom zajimalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 muzete se mrknout nekdo do dilensky prirucky jestli tam o tom neni nejakej radek ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radys Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 neslysel jste nekdo o tom, ze na nexusu, kdyz cte blbe navi cd (klidne vypaleny-ale dobre vypaleny) tak pry to chce pridat na trimru na te navi aby se pridalo na sile signalu :o maj to na vw clubu a neco by me o tom zajimalo.... taky jsem dostal podobnou radu, od jisteho Paskala na uvedenem foru a je to blbost! Neveril jsem mu a navic jsem nechtel kvuli tomu rozebirat jinak bez problemu fungujici navigaci a rejpat do ni.... Chtelo to pouze pouzit jiny druh media, a hlavne bez potisku lightscribe! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 taky jsem dostal podobnou radu, od jisteho Paskala na uvedenem foru a je to blbost! Neveril jsem mu a navic jsem nechtel kvuli tomu rozebirat jinak bez problemu fungujici navigaci a rejpat do ni....Chtelo to pouze pouzit jiny druh media, a hlavne bez potisku lightscribe! presne tak Paskal no obcas rady OK ale timhle me dostal..... asi paskal no.... jinak-nainstalil jsem clona na jinej PC a palil v tom profilu xxxxx2009 na jiny CD a vse OK jede jak vino! dokonce i na potisknutelnej verbatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 nebat se experimentovat a testovat - nejdriv asi 6x CD K.O. ale ted mam skoro celou evropu 2008/09 OK... takze asi tak..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radys Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 (editace) presne tak Paskal no obcas rady OK ale timhle me dostal..... asi paskal no....jinak-nainstalil jsem clona na jinej PC a palil v tom profilu xxxxx2009 na jiny CD a vse OK jede jak vino! dokonce i na potisknutelnej verbatim (nikoho nenavadim) to jsem rád...že jsi nerozebíral navigaci ! onem maník tam má sice slušnej obchodnak na mapy, ale co si neuděláš sám....?! Jinak už se objevila i mapa na Slovensko s malým pokrytím, ale je. zájímala by mne montáž DVD přehrávače k Nexusu, asi je potřeba adaptér: http://www.stualarm.cz/produkt/mi090avx-ad...-audi-mercedes/ odblokování obrazu http://www.stualarm.cz/produkt/sbintcan-od...ugeot-mercedes/ a přehrávač http://www.stualarm.cz/produkt/dvp-1000m-dvd-prehravac/ kdo ví víc, at poradí...budu rád i za nějaké šikovné ručičky. Editováno: 1. Srpen 2008, autor: radys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 nejlepší navigace je papírová mapa. Tuhle mě zase Nexus v Praze zatáhnul do dvora nějaký firmy a ta ženská, co je schovaná vevnitř, se za to ani neomluvila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 nejlepší navigace je papírová mapa. Tuhle mě zase Nexus v Praze zatáhnul do dvora nějaký firmy a ta ženská, co je schovaná vevnitř, se za to ani neomluvila. lol no to ti tam zavrelu nejakou divnou mrchu vymenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.