Zahrádka Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 Ahoj všichni! jako nový majitel NEXUSe v OII bych měl pár dotazů. Prosím tedy o rady Vás zkušenějších 1. Auto jsem přivezl z Německa. Našel jsem u servisky pouze plastový štítek (prý kód ke klíči), ale nevím, kde najdu a zda-li vůbec mám pin k navigaci NEXUS. Pokud tedy odpojím navigaci od baterky, kdo mi dokáže rádio bez PINu znovu zprovoznit? 2. Mám originál HF na palubce, ale bez adaptéru. Rád bych využíval jakoukoliv HG, která bude mít držák na telefon s nabíječkou (E51) a bude fungovat na MAXI DOTu a s multifunkčním volantem. Doporučení? 3. V loketní opěrce je AUX vstup. Na radiu je ale funkční (aktivní) AV vstup a AUX je mrtvý. Je pouze špatně zapojený konektor? 4. Rád bych připojil DVD player, aby za jízdy mohla dcera sledovat pohádky. V roce 2006 je zde diskutovaný odblokování, ale za strašný prachy. Jak jsme na tom letos, tedy v roce 2010? Jaký převodník a co kde přecvaknout, aby DVD hrálo i za jízdy? Někdo šikovnej, kdo umí rozebrat interier, natahnout kabely a zase lidsky vrátit vše do původního stavu by nebyl? Apropo, když mi AV funguje na konektor v loket opěrce, kam to připojím? Omlouvám se, jestli se zde už něco probíralo, ale toto vlákno mi přišlo dost zastaralé a tak jsem si myslel, že by zasloužilo mým dotazem trochu zaktualizovat Tak díky a moc na mě nekřičte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata_cz Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Díky za nabídku, nový stojí něco málo přes 1600Kč třeba tady http://www.tme.eu/cz/katalog/?art=MM-MFD2#id_category%3D100603%26cleanParameters%3D1 a i když se na tom toho nemůže nic moc rozbít, přeci jenom si těch 120Kč připlatim za 2 letou záruku. Pokud bys ještě slevil, měl bych zájem. - Když tak přes SZ. Tady jsem našel pinout VGA konektoru PC: http://pinouts.ru/Video/VGA15_pinout.shtml Asi k Nexusu zkusim připojit notebook s VGA výstupem, jednotlivé barevné složky RGB ve VGA výstupu jsou, stejně tak CSYNC (horizontální a vertikální synchronizace). Jen nevim co jsou VSwitch a Norm na konektoru Nexusu. Můj skromný odhad je, že VSwitch by mohlo sloužit k automatickému přepnutí na zdroj videa a Norm přepínání PAL/NTSC. Na notasovi nastavim nejmensi mozny rozliseni, 50Hz, prokládaný výstup a budu postupně zjišťovat co vstup zvládne. Předpokládám že vstupní úrovně budou TTL tzn. 0,5 - 0,7V, tak snad vstup neodpalim. Pokud by někdo měl nějaký nápad, sem s ním ;-) Zdravím, podařilo se rozchodit to video na Nexusovi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abit Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Ahoj. Nemate nekdo par fotek jak demontovat Nexuse a vycistit cocku mechaniky??? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HujerPH Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 Ahoj, mám dotaz. Když si koupím navi nexus, co vše potřebuji k tomu aby jsem mohl sledovat na navi DVD? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 RGB převodník a DVD přehrávač.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 (editace) Škoda Octavia 2.0 TDI, 103 kW Rok výroby: 2007 Model: L&K Editováno: 23. Srpen 2011, autor: pista6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 hned tři příspěvky a kde si je stáhnu.. mapy mám.. více přes SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 (editace) Editováno: 23. Srpen 2011, autor: pista6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stam223 Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 hned tři příspěvky a kde si je stáhnu.. mapy mám.. více přes SZ Zdravím,mám Nexuse a sháním mapy.Přiznám se že na nějaké stahování a vypalování moc nejsem:(,kdyby se tady našel někdo tak bych je koupil.Dík..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astala_vista Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 Zdravim, mohl by mi nekdo prosim poradit s mapama do Nexuse v O2? Palil jsem na LG 1x rychlosti na Sony CD ale navi se nespisti jen pise nekompatibilni CD vlozte prosim orig. CD Skodaradionavigation. Ma nekdo zkusenost a muze mi poradit? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 mapy mám, více přes SZ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wondrc Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 ahoj mam navigaci nexus a stahnul jsem si do ni novy mapy, problem je v tom, ze kdyz jsem vlozil cd, tak se to stahlo a zaktualizovalo, ale mapa se nenacetla a pote to uz jenom pise, ze cd je nekompatibilni. Zkousel jsem stahnout mapy 08, 09, 10 a nejnovejsi 11, ale vsechny nekompatibilni. Vy paloval jsme to na verbatimku rychlosti 4x, netusite nekdo cim to muze byt? Pri tom hudebni cd prehrava v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 Doufám, že se to tu už neřešilo, ale u Nexuse se mi stává, že nejde vysunout CD. Většinou jen trochu popojede a za chvili se vrati zpet do mechaniky. Ven vyleze až tak na 4. možná 5. pokus. Poradí někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
99spin Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Navrátil - PIlsen Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 Ahojte, koupil jsem si OCT II s navigací NEXUS. Akorát že potom co jsem se koukl na anténu, bylo mi jasný, že ho někdo vyměnil za obyč radio. V nastavení polohy ukazuje jen kompas, a NO FIX, takže podle mě tam není zapojení anténa... Kdepak se dá sehnat taková anténa? Musí být originál, nebo se dá koupit nějaká neorigo? A jaký má konektor? Případně šel by poslat odkaz ně nějaký návod jak nexus vyndat? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Navrátil - PIlsen Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 Ahojte. Ještě malý dotaz :-). V autě mám v loketce aux, ale v Nexusu nefunguje. Vyndal jsem ho a jak je vzádu kabelovej svazek, tak jsou tam 3 dráty slepý ( vrácený zpátky po svazku a omotaný izolačkou ) už si nepamatuju barvy ale asi tam byl hnědej a modrej a třetí už nevím... Je možný že je to AUX? Ještě to prozvoním měřákem. V případě že to Aux bude, kam ho zapojím? EA-R, EA-L a EA-G? Před Nexusem tam byl nejspíše Stream, protože byl v manuálech, má stejnou tu základní kabeláž? Jestli ano, nechápu proč to takhle do**bali.. :-). Jinak nevíte kde, nebo pod jakým číslem seženu piny do toho modrého konektoru na AUX? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 stream má jinak aux než nexus... stačí prohodit piny v modrém konektoru.. ty zamotané nechej být.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 dole máš popis pinů aux http://www.octavia-vrs.com/cms/content/mfd2-install-guide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Navrátil - PIlsen Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 Díky za příručku :-) BTW: A co když právě ty tři zamotaný jsou od AUXu? :-) K čemu Je někde nějaký barevný schéma jaká barva znamená co? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benes.T Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 Zdravím, chtěl jsem se zeptat, mám Nexuse dodělaného už nějaký ten pátek, ale nefunguje mi TMC - je třeba k tomuto dopojit nějakou zvláštní anténu a nebo ,ám jen špatnou verzi CD bez TMC kódu? Díky za Vaše reakce :-) a dále jsou již novější mapy než 2010/2011 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 Nexus má tmc přijímač součástí navigace, podívej se jestli tam není nastavení tmc stanic v setupu.. jinak to musí fungovat - i u nás... novější mapy nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 Jeden dotaz, když vyměním Streama za Nexuse, bude mi to ukazovat parkováky komunikovat s MF volantem a MAxidotem?? Vímže u Bolera nebo Columbuse, se musí měnit, Jednotka parkováků, a jednotka elektriky, aby se to nevybíjelo a nějakej soft aby to komunikovalo s Maxikem. Ale to se mi nechce, navíc nechci aby to bylo takové lákadlo, i když každá navi je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 parkováky Nexus zobrazovat neumí, mf volant a maxidot půjde... potom gps anténu a vše nakodovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 Nexus neumí parkováky??? to až teda bolero a columbus?? a jinak ukazuje stream i audience? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 Nexus neumí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.