medved 1 Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Mám problém když přepnu na navi tak mi ukazuje pozici uplně jinde jedu třeba v Děčíně a na mapě vidím Benešov nad Ploučnicí což je cca 10 km rozdíl netuší někdo co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 kde je anténa GPs? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Na střeše original. Když sem auto koupil tak to bylo taky tahle rozhozený pak se to nějak srovnalo jenže sem vyndal cd a kdyzž sem ho tam vrátil tak už to zase kravilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Tak co nikdo neví co s tim muže být ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 (editace) Zdravím,chtěl jsem se zeptat. Na radu s odblokováním obrazu u nexuse.Pročetl jsem celé vlákno ale nenašel jsem žadnou konkretní radu.Odkazy co tam byly už jsou cca 3-4roky staré a nejdou.Není tu někdo kdo by mi pomohl??Mám k nexusu přechodník a DVD přehrávač ale za jizdy do nehraje Díky Editováno: 19. Září 2011, autor: carda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Zdravím,chtěl jsem se zeptat. Na radu s odblokováním obrazu u nexuse.Pročetl jsem celé vlákno ale nenašel jsem žadnou konkretní radu.Odkazy co tam byly už jsou cca 3-4roky staré a nejdou.Není tu někdo kdo by mi pomohl??Mám k nexusu přechodník a DVD přehrávač ale za jizdy do nehraje Díky na konektor pin 6 VSWITCH, při připojení na +12V přes odpor 5K6 dojde k aktivaci obrazu za jízdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 nebo hw odblok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 Nexus se dá Hw upravit? Já myslel že se dá jen připojit modul na odblok obrazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 hw odblok - krabička co oddělí signál rychlosti z canu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 (editace) tak zítra skusím vložit odpor 5K6 už jsm nějaké našel v krabici .Díky za radu Editováno: 22. Září 2011, autor: carda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FabledWarrior Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Ahoj, prosím Vás, koupil jsem Octavku 2 s tím rádiem a navigací Nexus, ale bohužel jsem nedostal to navigační CD. Nevíte jak ho sehnat? Případně jestli se dá nějak levně koupit? V servisu mi řekli, že nové mě vyjde na 7 tisíc =/ Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Ahoj, prosím Vás, koupil jsem Octavku 2 s tím rádiem a navigací Nexus, ale bohužel jsem nedostal to navigační CD. Nevíte jak ho sehnat? Případně jestli se dá nějak levně koupit? V servisu mi řekli, že nové mě vyjde na 7 tisíc =/ Děkuji http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=98&t=59605&start=615 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli jde zaměnit radio stream za navigaci nexus. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli jde zaměnit radio stream za navigaci nexus. Dík Ano jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 Takže vytahnu stream a vyměním je za nexuse, kabely budou pasovat? bude to spolupracovat i s maxidotem. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 Ještě je potřeba GPS anténa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 a nakodovat gateway Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyBA Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Ahoj, kupil som si starsiu octavku,r.v. 3/2006 s navigaciou Nexus. Prechadzam toto forum a hladam info o navigacii. S predchadzajucich tem som pochopil ze Nexus navigacii je viac typov? DX... DXII ? Ako zistim aky typ mam? Nie je niekde nejaky zoznam verzii Nexusu a prislusnych map kompatibilnych map? Rad by som si o nich precital V navigacii som nasiel len info o systeme: Skoda-No. 120035194A MCM V04.02R/20050624 SH V04.02/20050624 RRP V05.08/20040909 - z tohto chapem ze su tam cisla verzii a datum vydania 24.6.2005, este som nasiel toto SW - NAVI 390.23/967.07/NoROM HW - NAVI 1002/36416/0000 DB - NAVI 583.11/583.11 Predpokladam, ze existuju aktualizacie pre tento pristroj odchytavajuce rozne buggy. Ako je ich mozne ziskat? Neda sa to cez aktualizacne CD alebo VAG kabel? Alebo je to mozne len v servise. Diky za nejake info a rady, ak sa duplikujem tak sa ospravedlnujem ale nenasiel som tu odpovede na moje otazky. JohnyBA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 Mám dotaz co je pořeba na nakodovaní Nexuse místo strema mám MF volant Maxík a parkováky ale ty jsou v tomto případě bohužel nepodstatné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cippis Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 telepatie, mám tu samou otázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 měl by fungovat hned po zapojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 Cippis: a že zrovna dneska , no to se po zapojení uvidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cippis Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 (editace) mam ho driv, ale v chybách gatewaye se objevuje chyba. Předpokládám blbě nakodovaný, nebo ne? Nedávno se přestal zmetek zapínat s klíčkem. Tak jsem ho restartoval vypnutím baterie. V GRW je chyba kodovani. V předchozi OII to bylo bez potíží. Možná je to dáno číslem GTW nebo výbavou co se pere mezi sebou Editováno: 27. Listopad 2011, autor: cippis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 P.S. ještě blbá otázka ale prodejce mě úplně zmátl, konektory jsou stejné že???? jak na Stream tak na nexus, nemusí se nic měnit, (podle mě 100% by mělo být totožné.) Jinak co teda s tím kodovaním??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 Nexus na prodej::: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.