vevca Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 P.S: nemá někdo ještě na to aktual mapy???? třeba 2011?? Nechci příliš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 mapy jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 mapy jsou v Prostějově nebo Humpolci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 i v HK jsou funkční mapy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 3. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2011 A nemá někdo mapy třeba v okolí Brna??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 |Ví někdo jestli Nexus ukazuje aktuální čas na dispelji, případně jak ho tam dát? Stream ho měl a to mě docela štve, nebo sice mě moc ne a moji druhou polovičku ano, už jen to že neumí ukazovat parkováky a topení mě stve, ale toto je věc kterou čekám i od kazeťáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 Neumi a neukaze. Cas ukazuje jen v Setupu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muf1 Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 Chlapy sháním mapy do navigace Nexus. jsem z Ostravy, byl bych rád kdyby se někdo ozval poblíž. dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larva Vloženo 26. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2011 Zdravím, možná můj dotaz už od někoho zazněl. Prosím o info, jak zapojit AUX do Nexusu. V loketce nic nemám. Musím vyndat navi a připojit do zdířky, nebo "vytvářet" nějaký spoj? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 vyndat navi dát tam konektor který je nutné propojit s aux zdířkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larva Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 aha, takže nějaký konektor do svorkovnice ISO? Koupím ve Škodovce? Taky nevím, kde zjistím PIN? Když ji odpojím, budu jej muset asi zadat, ne? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 pokud odpojíš rádio a vrátiš do toho samého auta tak se kód načte z auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larva Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 tak to je dobrý. díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muf1 Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 A jak se nenačte z auta tak zaplatíš 500 za novy kod tak jako ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larva Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 jsem kluk šikovnej. Vložil jsem tam zásuvku na USB, 3,5 JACK a paměťovku. Přikoupil jsem flashku 16 GB a je vyřešeno. Už to běhá, jako měnič. Problém s navi je možná taky vyřešenej. Prohnal jsem tam čistící CD a pobralo to původní. Jsem zvědavej, jestli to nějakou chvilku vydrží. Rozebírat a čistit mechaniku se mi opravdu nechce. Díky všem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 čistící CD nedoporučuji víc škody jak užitku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 čístící cd úplně na hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muf1 Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 Taky jsem si myslel jak si koupím čistící cd tak mi půjdou pálené cd, nejdou MFD2 navi bere asi jenom origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. leden 2012 Sdílet Vloženo 7. leden 2012 mfd 2 umí u pálené cd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahrádka Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Ahoj, dnes jsem narazil na problém s mojí navi. Roky mi bezchybně funkuje (pominu-li, že párkrát zamrzla). Dnes ovšem za jízdy zamrzla definitivně. Po chvilce mrazu zčernala a napsala: "nenalezena žádná navigační jednotka". Nepomohlo vypnout zapnout (zřejmě nejede na woknech) nepomohlo nechat přes hodinu auto stát zamčené, nepomohlo nic. Když vyndám CD, napíše: chybí navigační CD. Když CD zandám (originál), napíše již zmíněnou hlášku o nenalezené navigační jednotce. Co teď? Najde se machr, co mi poradí? Nerad bych se s navi rozloučil. Už jsem si na ni zvykl a navíc ta neochota zlodějů ji krást, to je fajn.. Prosím poraďte! Díky Zahrádka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 Ještě bych zkusil úplně odpojit od napájení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahrádka Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Tak jen pro úplnost. Odpojení baterie pomohlo. Měl jsem strach, že bude problém s PINem, nemám jej, ale vše proběhlo tak, jak má, načetl se z řídící jednotky a směle se nechávám dále navigovat nexusem Díky za pomoc, byť byla tak triviální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muf1 Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Chlapi jak mam zprovoznit origo cd měnic s MFD2 mi to nejde nemáte někdo zkušenosti dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 pokud nejde hned tak nepůjde vůbec.. je vadný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muf1 Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Musí jít, od chlapa co jsem to kupoval tak to šlo, ale koupil si jiné rádio myslím že RNS 510 a taky mu nešel měnič , taky neví jestly se to má nějak kodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.