pista6 Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 tak tak už několik krát sem tady psal a dával odkazy všech mam do nexusu a vždy mne nějaký chytrák nabonzoval a nechal to vše zmazat a ještě že prý porušuji pravidla foru vdit je to od toho aby jsme si píchly, už mužů jen poradit že se to dá stáhnou a jen hledat kde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muf1 Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 chlapy nevíte jaky cd měnič patří k mfd2 nexus, mel jsem měnič na 6cd sony ale ten mi nefunguje, pry to nejde nakodovat skoušeli to, radio je blaupunkt a cd měnič sony že to k sobě nepatří, tak nevím nemáte někdo nejaké skušenosti co bych tam mohl dát, nexus bere origo cd ale pálené nejdou ,poslouchám pořád rádio jak osel, potřeboval bych do loketky neco dát hlavně aby se to tam vešlo, Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 jakýkoliv koncernový měnič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muf1 Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Nemohl bys mi poslat nejaky odkaz jak to vypada, a vleze se do loketky,? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.obr Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 Koukni na tohle,já to mám u nexusu připojený a nemůžu si stěžovat.Chová se to jako cd měnič... http://www.mp3auto.cz/skoda/bez-podpory-textu/126-adapter-usb-sd-mp3-vstup-pro-autoradio-skoda/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kardok Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Zdravím, mám dotaz. Dá se sehnat seznam a popis vět, které běhají na sběrnici CAN bus? Jde mi o koncern škoda. Konkrétně SuberBII (2011). Data z CAN busu jsem si načetl. Ale dost složitě se z toho dají vytáhnout konkrétní data. Podařilo se mi vytáhnout otáčky, plynový pedál, spojkový pedál, brzdový pedál a asi ještě dalších 10 údajů. Ale po sběrnici toho běhá mnohem víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sdíčák Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 Zdravím všechny, asi už to tu někde bude, ale já jsem to bohužel nenašel Mám OII 2006 se Streamem a chtěl bych tam dát Nexuse, a tak bych se rád zeptal, co všechno je potřeba vyměnit, nákodovat, zapojit, aby mi to fungovalo. Stačí, když bude fungovat rádio ( navi nepotřebuju ). Díky moc všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 gps anténa stojí kolem 500kč, to zas není taková investice.. dále nakodovat navigaci, gateway, vyměnit rámeček... rámeček mám kdyby jsi potřeboval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sdíčák Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 Můžeš mi prosím ještě poradit jakou Gateway koupit ?? Rámeček bych vzal, kolik za něj ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smutnas Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 neví někdo jaký má vzadu nexus vstup? potřebuji ho spárovat s ipodem http://www.aunika.com/Autohifi-1/iPod-adaptery-aftermarket-autoradia/ díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 Můžeš mi prosím ještě poradit jakou Gateway koupit ?? Rámeček bych vzal, kolik za něj ? gateway měnit nemusíš! musí se nakodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simisimi Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 Ahoj všichni. Potřeboval bych poradit s opravou nexusu.Přestal mi zcela číst CD jak originály tak vypalované.Asi odešla optika.Nevíte někdo zda je nějaký servis kde by mi mohli vyměnit čočku a kolik by mě to stálo.Dík.Šimi msservicepb@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marko Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 Ahoj sháním mapy do nexuse,,mám nějaké 2005 nebo 6 ,,bylo by něco novějšího,,. kontakt na mě..ambrosius@seznam.cz..Děkuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapas Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 Zdarec, mám navigaci v Octavii 1. V tom mi funguji mapy v pořádku Teleatlas PL-CZ 2010/2011 DX. Ale jakmile toto CD zkusím dát do navigace v Octavia 2 (je tam Nexus) tak mi to nefunguje. Navigace jako taková funguje s jinačím CD (německem koupeným s tím vozem) Ty mapy jsou rozdílné?? Pokud má někdo zkušenost s navigací Nexus uvítám radu. Děkuji!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
techynal Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 Pani, prosim vas, ake mapy idu do tejto navi? Je tam TravelPilot DX na CDckach, ktore nema ani slovensku mapu alebo tam je mozne dat aj MFD2 na DVD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 Nexus za 1500,- na díly... všechno OK kromě GPS modulu. Stav jako nový... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmonaut Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Pani, prosim vas, ake mapy idu do tejto navi? Je tam TravelPilot DX na CDckach, ktore nema ani slovensku mapu alebo tam je mozne dat aj MFD2 na DVD? jak tam můžeš dát DVD tobě snad nexus DVD přehrává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 mam mappy ČR-PL 2011-2012..sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strefko Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Ahojte Chcem sa spýtať.... mam navi nexus a ked si vypalim hudobné cd v štandartnom formáte tak mi prvých 15 skladieb hrá pekne čisto a posledných 5 mi v tom puká je to také niečo ako keď pustíš staré cd a už ho dobre nečíta... také pukanie.. môže to byť cdéčkom ???? napaloval som to cez Nera a cd som použil Verbatim.. rýchlosť 24 aj som si kúpil čistiace cd ale nepomohlo... Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VYLETA Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 Ahoj všichni. Potřeboval bych poradit s opravou nexusu.Přestal mi zcela číst CD jak originály tak vypalované.Je po vyčištění čočky lihem i čistícím CD , A nic . DĚKUJI ZA RADU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 něco nové mapy pracuji na tom je tam toho více pro ruzna navigace http://www.audiocom.cz/navigacni-software/blaupunkt-dx/navigacni-cd-rom-dx-mapa-cr-pl-2012-2013-havni-trasy-evropy-mre-2012--1771cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 (editace) tak zkus jiný CD někdy bývá špatná sada a je jedno v čem to páliš nero nebo dvd clone nebo z Windows. Editováno: 8. Říjen 2012, autor: pista6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedro727 Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 nazdar chlapci,chcem sa spýtať pasovala by mi navi nexus do OII tour r.v.11? teraz je tam ale iba 1din radio. ďakujem za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurcek Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Zdravim, presiel som celu temu, ale odpoved na moju otazku som nenasiel. Takze, mam OII s nexusem. Rozhodol som sa ale nexus predat. Problem je ten, že ja nevim PIN kod, lebo auto si ho pamätá. Ako zistim PIN kod? Niekde som pocul ze len cez Skoda servis?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlkus Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Když už se tady o tom píše, já mám podobný problém, mám doma nexuse, ale bez PINu, je tady někdo kdo by mi někoho poradil v okolí Ostravy aby mi pin z rádia zjistil? Kód co měl původní majitel v servisce bohužel nefunguje. Počítám že ve škoda servisu mi to bez auta odkud je vymontován neporadí :-( Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.