Publikováno Prosinec 5, 20159 r Nikde to nemuzu najit tak zakladam nove tema. Mam radio bolero a patkovaci cidla vpredu i vzadu. Auto mam dva dny a stava se mi obcas,ze kdyz zaradim zpatecku nebo zapnu rucne senzory na parkovani,tak se mi na radiu neobjevi nic - auto se zobrazenim zon cidel. Kdyz je tam prekazka,tak cidla pipaji,ale na displeji se nic nezobrazi. Je to na reklamaci nebo neco delam blbe? Prosel jsem nastaveni parkovacich cidel a vse se zda ok. Diky za radu.
Prosinec 26, 20159 r Mam RS od 09/2015, přední i zadní senzory + Bolero a stává se mi to samé. Ne moc často, ale stává.
Červen 3, 20169 r Mam RS od 09/2015, přední i zadní senzory + Bolero a stává se mi to samé. Ne moc často, ale stává. jsem na tom stejně O3 06/2015 MR 2016
Červenec 5, 20169 r Dělá mi to také. Jak jste to vyřešili? Pomohla reklamace? Sent from my iPhone using Tapatalk
Červenec 5, 20169 r Též stejný problém, občas "zapomene" zobrazit i příchozí/odchozí hovor při telefonování přes BT.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.