Vencbi Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 Nikde to nemuzu najit tak zakladam nove tema. Mam radio bolero a patkovaci cidla vpredu i vzadu. Auto mam dva dny a stava se mi obcas,ze kdyz zaradim zpatecku nebo zapnu rucne senzory na parkovani,tak se mi na radiu neobjevi nic - auto se zobrazenim zon cidel. Kdyz je tam prekazka,tak cidla pipaji,ale na displeji se nic nezobrazi. Je to na reklamaci nebo neco delam blbe? Prosel jsem nastaveni parkovacich cidel a vse se zda ok. Diky za radu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Reklamace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal P Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Mam RS od 09/2015, přední i zadní senzory + Bolero a stává se mi to samé. Ne moc často, ale stává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcm Vloženo 3. Červen 2016 Sdílet Vloženo 3. Červen 2016 Mam RS od 09/2015, přední i zadní senzory + Bolero a stává se mi to samé. Ne moc často, ale stává. jsem na tom stejně O3 06/2015 MR 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusik6 Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 Dělá mi to také. Jak jste to vyřešili? Pomohla reklamace? Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mandido Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 Též stejný problém, občas "zapomene" zobrazit i příchozí/odchozí hovor při telefonování přes BT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.