Výměna zadního světla s ledkou - Exteriér - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Výměna zadního světla s ledkou

lukyboy

Doporučené příspěvky

• o 1 rok později...
  • o 2 týdny později...

Pokud je konektor jiný, pasuje tam miska se žárovkami, nebo je to světlo celkové jiné oproti před FL ledce? Předpokládám, ze zevnějšek je obou lamp totožný rozměrově i tvarově.

EDIT: Taky mi mohlo dojít, že miska musí být jiná už kvůli mlhovině, která je v TOP lampě taky ledková. :D No nic, musím nějak vymyslet přechodku.

Editováno: , autor: Zdenek Pastorek
Dodatek textu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 5 let později...

Ahoj, jsem tu nový tak doufám, že jsem vlákno zařadil správně :)

Mám O3 ,Combi, Facelift.

Nějaký šikula mi rozbil zadní světlo. Viz fotky v příloze.

Otázka zní, když objednám toto světlo tak jestli ho zvládnu vyměnit kus za kus a co to obnáší.

Jde mi o to jak pak do toho nového světla propojit ty ledky a žárovky. Nebo v tom novém světle už je připravená přípojka, kterou jen zacvaknu a nějak tam připojím ty žárovky ?

Díky všem za rady , snad jsem to napsal srozumitelně :) 

20221208_075853.jpg

20221208_075857.jpg

20221208_075905.jpg

20221208_075948.jpg

20221208_083917.jpg

received_881724096173966.jpeg

Odkaz ke komentáři

@HlouchyJR ajo už to vidím, přes mobil jsem nečetl ten text na světle. Moje chyba. Já koukl jen na fotku jak jsou ty patice a má to stejně jako moje O před FL bez ledek. Otec má klasickou ovci po FL a tam ty patice takhle vidět nemá, musí rozšroubovat kryt, tak mě to zmátlo, nečekal jsem, že kombi to má jinak

Odkaz ke komentáři

V 9. 12. 2022 na 20:18, jarkac95 napsal:

Ano přesně tak mám FL. I s tím stříbrným proužkem. Ledky, pokud vím, jsou jen obrysky a asi brzdové. Zbytek jsou klasické žárovky :) 

Rozšířit  

Jelikož jsi tady nový, doporučuji ti stáhnout si dílenskou příručku pro tvoji Octavii.

Určitě se ti to vyplatí, jsou v ní postupy pro demontáž a montáž celého auta, výborný

pomocník.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...