Pavol Superb Vloženo 2. Květen 2024 Sdílet Vloženo 2. Květen 2024 Sorry, to som si tam vážne nevšimol, asi som prepracovaný. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 12. Červen 2024 Sdílet Vloženo 12. Červen 2024 Rozdělil jsem PDF s elektrickými schématy podle kategorií. V tom 130MB 6000 stránkovém PDF se strašně špatně pracovalo. Elektrická schémata Superb III.zip 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Červen 2024 Sdílet Vloženo 12. Červen 2024 Mozem to uploadnut na ten mega.nz ku ostatnym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 12. Červen 2024 Sdílet Vloženo 12. Červen 2024 jasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedulin Vloženo 16. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2024 Mel bych prosbu nema nekdo na IV hybrida příručku ? předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 16. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2024 Myslíš Superb iV (hybrida), alebo Superb IV hybrida? V tom prvom prípade si tu správne, akurát to označenie si písal nesprávne, v tom druhom prípade si v nesprávnej sekcií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavol Superb Vloženo 16. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2024 (editace) V 12. 6. 2024 na 14:12, wirer napsal: Mozem to uploadnut na ten mega.nz ku ostatnym? Editováno: 16. Prosinec 2024, autor: Pavol Superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 26. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2024 Ahoj, nemá někdo manuál pro Superb iV 2019/2020? Stránky škodovky mi stávkují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 26. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2024 Pošli SZ s emailem, pošlu PDFko 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 22. Ledna Sdílet Vloženo 22. Ledna V 14. 12. 2023 na 22:11, wirer napsal: Dílenská příručka, učební pomůcky, schémata, TPI Dielenská príručka, učebné pomôcky, schémy, TPI Sťahujte, používajte, ďakovanie poteší. Upload radšej šírte len môj, aj keď tomu nezabránim....kto chce prispieť, tak správa. Keďže obľúbené uloz.to ukončilo verejné zdieľanie súborov medzi používateľmi, toto mi prišlo ako vhodná náhrada. Pokiaľ ma nenapadne niečo lepšie. V prípade potreby sa stačí ozvať a skúsim urobiť reupload aj inde... https://mega.nz/folder/YydnmQIA#SXDHcYlHU1a49jjUoJLwWQ Nedaří se mi stáhnout zip s el. schématy. Ke konci to hlásí chyby transferu. Moc prosím, nešlo by to nějak nahrát ještě jednou? Nebo nějak jinak nasdílet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. Ledna Sdílet Vloženo 22. Ledna (editace) tak to netahaj cele, ale skus len jednotlive pdf. navyse rozdelene schemy su o par prispevkov vyssie, tak to vies rozdelit edit: presunute na dalsie konto, rozdelene...aby si s tym nemal tolko roboty ako ja https://mega.nz/folder/kadhkQoC#zTPkaJcFZYVhAhak2bLNVQ https://mega.nz/folder/NHcUiYoA#X0o1xM54R_qSE-J3q_5Ixw Editováno: 22. Ledna, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 23. Ledna Sdílet Vloženo 23. Ledna MOc Dík! Nevěděl jsem, že lze vléz do adresáře a stáhnout jen jednotlivá PDFka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.