Vit125 Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Zdravím. Chtěl bych se zeptat, zda někdo z vás se už s tímto problemem nesetkal. Když zaptu stěrače na cyklovač, tak po konci cyklu setření cvakne v palubce (přibližně v místě budíků) a auto komplet problikne (světla, komplet osvetlení přístrojovky, prostě vše). Dělá to jen při puštěným cyklovaci, kdyz zapnu sterace normalne na 1 rychlost tak to nedělá... Nevíte čím to muze byt, kde je cyklovač? Je to Fabie 1,4 16V 74kW 2003 mr.04.. Docela se bojim ze pojedu a auto zhasne total.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Ahoj ovládá to BSG jednotka. Může být problém jen v páčce stěračů,nebo v BSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit125 Vloženo 28. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 Tu jednotku vyzkouším, ale je mi divný to cvaknutí v ty palubce, jak kdyby tam rozeplo nejaky rele. Zkusim jesli to vychází z jednotky nebo ne, ale prave jsem myslel, že ten cyklovac neni rešenej relatkem v ty jednotce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Ahoj, podařilo se ti to nějak vyřešit ? Zatím mi to udělalo jen 2x, že probliklo osvětlení, ale při stírání je někdy slyšet 2x až 3x rychle po sobě cvaknutí relátka, taky někde za budíkama. Popřípadě neví někdo jinej ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit125 Vloženo 3. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Ahoj, problém pořád přetrvává... Dělá to jen když je auto studený, zatím to neřeším, těžko něco hledat když to dělá jen někdy :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Zatím jsem na to stejně, doufám, že se nedočkám toho, že to třeba chcípne uplně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Ahoj, mám ten samý problém. Pokud jde cyklovač, taky cvakne a stěrače opět setřou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gtride Vloženo 9. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2017 No už je nás viac s týmto problémom mne sa stáva že že relátko motora stieračov cvakne aj 2x po sebe a stierače sa spustia(pri zapnutom cyklovači) Pri normálnom režime stieračov relátko vôbec nepočujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumero666 Vloženo 5. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2021 Mě to trvá stále. Auto funguje a někdy prostě se po zapnutí stěrače rozebzučí relé v palubovce, pohasne palubovka ...světla. katastrofa. A pak odpoledne je vše opět OK a není co hledat. K zbláznění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.