Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahoj,

pokud by se Vám zdálo, že couvací (zpětná) světla vám svítí neskutečně málo tak jako mě nahraďte těmito LED http://www.obautodily.cz/led-zarovka-osram-12v-24v-21w-ba15s-16-x-led-80w-cira-6255cz99/.

Vyzkoušeno, svítí o hodně víc a nesignalizují prasklou žárovku. Mám je tam zatím cca. 4 dny.

Nevím jak vy ostatní ale já s těmi klasickými P21W při couvání do garáže vůbec nic oproti předchozím OII a OI neviděl.

Editováno: , autor: Mares3
Vloženo

Děkuji, tohle přesně taky hledám, jelikož couvám velkou vzdálenost a občas opravdu nevidím ani půl metru za kola (cesta velice úzká a většinou travnatá a průjezd mezi stromy, tak se nemá světlo o co odrážet). Doufám, že tohle můj problém vyřeší.

Vloženo

Udělám pár fotek a přidám je. Jak píše Woody na Aliexpresu je opravdu mají za polovinu (http://www.aliexpress.com/af/OSRAM-12V%25252d24V-21W-BA15s-16-x-LED-80W.html?ltype=wholesale&SearchText=OSRAM+12V-24V+21W+BA15s+16+x+LED+80W&d=y&origin=n&initiative_id=SB_20160102003341&isViewCP=y&catId=0) ale chtěl jsem si zachovat možnost vrátit je pokud by to třeba hlásilo na maxidotu prasklou žárovku, tak jsem to koupil v OBautodíly. Ale teď není skladem ale prý zase bude.

Vloženo

@Mares3: Díky za fotky, ovšem stále si nemůžu udělat obrázek o tom, zda svítí více nebo ne :-) Jaký je tvůj dojem? Svítí více? Všiml jsem si, že se nesmí používat na veřejných komunikacích, ale to asi nikdo kontrolovat nebude, že? :-D

Vloženo (editace)

@Mares3: Díky za fotky, ovšem stále si nemůžu udělat obrázek o tom, zda svítí více nebo ne :-) Jaký je tvůj dojem? Svítí více? Všiml jsem si, že se nesmí používat na veřejných komunikacích, ale to asi nikdo kontrolovat nebude, že? :-D

Poslal jsem ti soukromou zprávu a pošlu ti více foto. Ale myslím, že z těch fotek je zřejmé že to svítí lépe a dále.

Editováno: , autor: Mares3
Vloženo

hošani, jen takový dotaz, neprosvětluje pak v klidovém režimu, tak jako když jsem třeba dal do osvětlení kufru LEDku, že jsem musel ještě přidat odpor? Docela bych je pořídil, minimálně do Rooma, kde mám zatmavená okna, takže v noci je pak při couvání hooodně tma

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak jsem taky nainstaloval ty samé, jako Mares3. Peněz nelituji, jde vidět nádherně. :-) S výměnou jsem se docela pral, nešlo vycvaknout světlo, ale druhé už bylo v pohodě :-)

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...