Publikováno Leden 2, 20169 r Zdravím, dneska jsem zjistil, že mi pes okousal vnější kliky dveří. Jsou zralé na výměnu, chtěl bych se zeptat na čísla náhradních dílů z etky a pokud máte někdo zkušenosti s lakováním v originálním servisu, tak taky kolik si můžu nachystat (pokud to hraje roli, tak mám bílou laser). Upraveno Leden 2, 20169 r od JohnDoe
Leden 2, 20169 r Autor Kessy (asi naštěstí) nemám a jsou to obě pravé dveře. Zadní aspoň bez krytky zámku.
Leden 2, 20169 r Ono je stejně nejspíš nikde neseženeš než ve škodovce, tak tam rovnou zajeď. Klika stojí podle Etky buď kolem 900 Kč, v další variantě 1500 Kč (obě bez Kessy) - kterou variantu ti řeknou jen podle VIN, anebo 3100 Kč s Kessy. Krytka asi 150 Kč.
Leden 2, 20169 r Autor Díky. Kolik si můžou říct za lakování dílů? Aspoň hrubý odhad, auto nemám ani měsíc, takže fakt nemám přehled.
Leden 2, 20169 r Měl jsi ho prostě pustit dovnitř, mohl to být krásnej vejlet a takhle ti zbyly oči pro pláč! Teď vážně, to jako jen tak z nudy je okousal, nebo měl něco uvnitř?
Leden 2, 20169 r Autor Nic vevnitř nebylo, asi z nudy. Debilní štěně, myslel jsem, že z něho udělám papuče, jak jsem to zjistil.
Leden 2, 20169 r Ono je stejně nejspíš nikde neseženeš než ve škodovce, tak tam rovnou zajeď. Klika stojí podle Etky buď kolem 900 Kč, v další variantě 1500 Kč (obě bez Kessy) - kterou variantu ti řeknou jen podle VIN, anebo 3100 Kč s Kessy. Krytka asi 150 Kč. Mne na internetovej verzii Etky píše že jedna verzia je čierna satén a druhá je príprava na lakovanie. Asi to bude tak, že tá lacnejšia je čierna pre Active výbavu a tá drahšia s nejakou základovou farbou pripravenou na lakovanie. Inak JohnDoe: Havarijne poistenie ti to nepokryje? A inak psy zvyknu kusat do veci ak sa im majitel malo venuje a oni sa nudia
Leden 2, 20169 r Autor Havarijko mám na 5 % nebo 5k, takže proto potřebuju +- odhadnout cenu a podle toho se zařídit. Upraveno Leden 2, 20169 r od JohnDoe
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.