Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdravím, dneska jsem zjistil, že mi pes okousal vnější kliky dveří. Jsou zralé na výměnu, chtěl bych se zeptat na čísla náhradních dílů z etky a pokud máte někdo zkušenosti s lakováním v originálním servisu, tak taky kolik si můžu nachystat (pokud to hraje roli, tak mám bílou laser).

AfzT.jpg

Editováno: , autor: JohnDoe
Vloženo

Ono je stejně nejspíš nikde neseženeš než ve škodovce, tak tam rovnou zajeď. Klika stojí podle Etky buď kolem 900 Kč, v další variantě 1500 Kč (obě bez Kessy) - kterou variantu ti řeknou jen podle VIN, anebo 3100 Kč s Kessy. Krytka asi 150 Kč.

Vloženo

Ono je stejně nejspíš nikde neseženeš než ve škodovce, tak tam rovnou zajeď. Klika stojí podle Etky buď kolem 900 Kč, v další variantě 1500 Kč (obě bez Kessy) - kterou variantu ti řeknou jen podle VIN, anebo 3100 Kč s Kessy. Krytka asi 150 Kč.

Mne na internetovej verzii Etky píše že jedna verzia je čierna satén a druhá je príprava na lakovanie. Asi to bude tak, že tá lacnejšia je čierna pre Active výbavu a tá drahšia s nejakou základovou farbou pripravenou na lakovanie.

Inak JohnDoe: Havarijne poistenie ti to nepokryje? A inak psy zvyknu kusat do veci ak sa im majitel malo venuje a oni sa nudia :)

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...