Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, dneska jsem zjistil, že mi pes okousal vnější kliky dveří. Jsou zralé na výměnu, chtěl bych se zeptat na čísla náhradních dílů z etky a pokud máte někdo zkušenosti s lakováním v originálním servisu, tak taky kolik si můžu nachystat (pokud to hraje roli, tak mám bílou laser).

AfzT.jpg

Upraveno od JohnDoe

kessy máš ?

• Autor

Kessy (asi naštěstí) nemám a jsou to obě pravé dveře. Zadní aspoň bez krytky zámku. 

Ono je stejně nejspíš nikde neseženeš než ve škodovce, tak tam rovnou zajeď. Klika stojí podle Etky buď kolem 900 Kč, v další variantě 1500 Kč (obě bez Kessy) - kterou variantu ti řeknou jen podle VIN, anebo 3100 Kč s Kessy. Krytka asi 150 Kč.

• Autor

Díky. Kolik si můžou říct za lakování dílů? Aspoň hrubý odhad, auto nemám ani měsíc, takže fakt nemám přehled.

Měl jsi ho prostě pustit dovnitř, mohl to být krásnej vejlet a takhle ti zbyly oči pro pláč!  :kol-44:   :kol-98:  Teď vážně, to jako jen tak z nudy je okousal, nebo měl něco uvnitř?

• Autor

Nic vevnitř nebylo, asi z nudy. Debilní štěně, myslel jsem, že z něho udělám papuče, jak jsem to zjistil.

Ono je stejně nejspíš nikde neseženeš než ve škodovce, tak tam rovnou zajeď. Klika stojí podle Etky buď kolem 900 Kč, v další variantě 1500 Kč (obě bez Kessy) - kterou variantu ti řeknou jen podle VIN, anebo 3100 Kč s Kessy. Krytka asi 150 Kč.

Mne na internetovej verzii Etky píše že jedna verzia je čierna satén a druhá je príprava na lakovanie. Asi to bude tak, že tá lacnejšia je čierna pre Active výbavu a tá drahšia s nejakou základovou farbou pripravenou na lakovanie.

Inak JohnDoe: Havarijne poistenie ti to nepokryje? A inak psy zvyknu kusat do veci ak sa im majitel malo venuje a oni sa nudia :)

• Autor

Havarijko mám na 5 % nebo 5k, takže proto potřebuju +- odhadnout cenu a podle toho se zařídit.

Upraveno od JohnDoe

• 2 týdny později...
  • Autor

Asi dlužím výsledek - 2 nové kliky + jedna krytka + lakování + práce = 3,7k. 

Teď tak přemýšlím: A to se to nedalo vybrousit a vykitovat?

išlo najskôr keby nie je vyhryznuté aj zboku 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.