JohnDoe Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 (editace) Zdravím, dneska jsem zjistil, že mi pes okousal vnější kliky dveří. Jsou zralé na výměnu, chtěl bych se zeptat na čísla náhradních dílů z etky a pokud máte někdo zkušenosti s lakováním v originálním servisu, tak taky kolik si můžu nachystat (pokud to hraje roli, tak mám bílou laser). Editováno: 2. leden 2016, autor: JohnDoe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 kessy máš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Správná otázka. Podle fotky pravé dveře, nebo všechny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Vloženo 2. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Kessy (asi naštěstí) nemám a jsou to obě pravé dveře. Zadní aspoň bez krytky zámku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Ono je stejně nejspíš nikde neseženeš než ve škodovce, tak tam rovnou zajeď. Klika stojí podle Etky buď kolem 900 Kč, v další variantě 1500 Kč (obě bez Kessy) - kterou variantu ti řeknou jen podle VIN, anebo 3100 Kč s Kessy. Krytka asi 150 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Vloženo 2. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Díky. Kolik si můžou říct za lakování dílů? Aspoň hrubý odhad, auto nemám ani měsíc, takže fakt nemám přehled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Měl jsi ho prostě pustit dovnitř, mohl to být krásnej vejlet a takhle ti zbyly oči pro pláč! Teď vážně, to jako jen tak z nudy je okousal, nebo měl něco uvnitř? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Vloženo 2. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Nic vevnitř nebylo, asi z nudy. Debilní štěně, myslel jsem, že z něho udělám papuče, jak jsem to zjistil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Ono je stejně nejspíš nikde neseženeš než ve škodovce, tak tam rovnou zajeď. Klika stojí podle Etky buď kolem 900 Kč, v další variantě 1500 Kč (obě bez Kessy) - kterou variantu ti řeknou jen podle VIN, anebo 3100 Kč s Kessy. Krytka asi 150 Kč. Mne na internetovej verzii Etky píše že jedna verzia je čierna satén a druhá je príprava na lakovanie. Asi to bude tak, že tá lacnejšia je čierna pre Active výbavu a tá drahšia s nejakou základovou farbou pripravenou na lakovanie. Inak JohnDoe: Havarijne poistenie ti to nepokryje? A inak psy zvyknu kusat do veci ak sa im majitel malo venuje a oni sa nudia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Vloženo 2. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2016 (editace) Havarijko mám na 5 % nebo 5k, takže proto potřebuju +- odhadnout cenu a podle toho se zařídit. Editováno: 2. leden 2016, autor: JohnDoe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Vloženo 14. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Asi dlužím výsledek - 2 nové kliky + jedna krytka + lakování + práce = 3,7k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Teď tak přemýšlím: A to se to nedalo vybrousit a vykitovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 išlo najskôr keby nie je vyhryznuté aj zboku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.