Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

@brrrrm Otec ma auto vyrobene v prosinici 2016  a ma 819B a smartlink neni a nemuze mit

U 819B nemuzes mit nic krome smartgate. U teto jednotky nic nejde

Editováno: , autor: TOMUS
Vloženo

@TOMUS presne tak, 12/2016 = MR2017, čiže 819B. 

A Smartgate je krabička pod sedadlom vodiča, tá podľa mňa by bola dostupná aj pri základnej Activke bez rádia. Ale už sme mimo témy kamery. Len ma zaujala kombinácia 819 + Mirrorlink.. ale MR2015 to asi vysvetľuje. Ďakujem.

Vloženo

Treba si pozrieť osvetlenie špz.... ak je stále žiarovkové (ak si to nemenil), s najväčšou pravdepodobnosťou tam už budeš mať hrdzu. Treba ísť reklamovať a hneď máš nové kufrové dvere s veľkým madlom, kde sa ti zmestí aj origo kamera! :P

Vloženo

Mne o ostrek ani nejde.Mal som predtym v passate 3C B6 kameru a bol som spokojny s čínu za oreginal nedám tolko penazí.

Zapojenie neviete kde mám hladať? Môže byt aj ENG stránka.

Vloženo

Predpokladám, že Passat má kameru schovanú v znaku, tam ostrek netreba. Lenže vo Fabii je kamera rovno nad značkou a po každej jazde na mokrej ceste ju budeš mať špinavú. Určite doporučujem aj ostrek.... ;)

Vloženo
On 8/17/2020 at 8:12 PM, brrrrm said:

Aha, môže byť.. no len potom by si mal mať MR2015, čiže výroba niekedy na prelome 2014/2015. Pri ročníku 2016 by si už mal 819A (MR2016) alebo 819B (MR2017).. a tam už myslím je bez Smartlinku (aspoň čo som vysledoval na nete).. :)

@brrrrm Pravdu máš. Auto je polovina 2014 dokonce. Nějak jsem to spletl.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj tak už my dorazila cuvacia kamera s Číny.

Pozeral som na tie konektory a myslím že nesadnú do mojho bolera.

Neviete aké konektory treba vymeniť? Dakujem

Vloženo

Ahoj ,

prišla my tá istá sada ako je hore foto.

mam fábiu 2015 Bolero s Bluetooth a mirorlinkom a taktiež podpora cúvacej.

preto sa pýtam či treba alebo netreba meniť kabeláž s kamery

Vloženo

skus napojit  a nakodovat najprv bez tahania. ak pojde, tak to namontuj ako treba. len co sme na O3 riesili, cim viac spojovacich bodov a konektorov, tym horsie a kamera nemusi ist!

Vloženo

Ahoj tak dnes som sa rozhodol to napojiť podľa tvojho návodu no ale do pinu 6 mám dať ktorý kábel ? A ktorý do pinu 12 

mam tam žltý červený a čierny 

zlty bude asi tienenie 

cierny video 

cerveny poistka.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...