Listopad 2, 20213 r Zdravim, cetl jsem si celou diskuzi ohledem pridelani kamery ale z tech oznaceni radia jsem jelen (bolero, apod.), dokaze mi nekdo rict jestli moje radio podporuje zobrazeni couvaci kamery pri zarazeni zpatecky? Prikladam foto v priloze.
Listopad 2, 20213 r @peragenije 6V0 035 871 D (swing) nemá podporu pro kameru, potřebuješ buď index E a nebo bych šel raději do swing+ případně pokud by sis chtěl udělat jo radost tak rovnou do Amundsena ;)
Listopad 3, 20213 r Ok, diky za info. Je to sluzebni vuz na operativni leasing takze do toho investovat nebudu kdyz to neni moje. Jenom jsem si hral s myslenkou ze kdyby to slo tak bych si tu kameru dodelal.
Září 8, 20223 r Zdravim vsechny na foru. Dostal jsem novy firemni vuz a v nem mam nove radio, rekl bych ze to bude asi Swing+ ale i tak bych chtel poprosit tady nekoho kdo tomu rozumi aby mi potvrdil ze na tohle radio pujde dodelat parkovaci kamera.
Prosinec 1, 20222 r dobrý deň, prečítal som a nenašiel som. Tak sa opýtam a možno niekto bude vedieť. Prosím, aký ma originál kamera škoda pozorovací uhol? Ďakujem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.