vevodap Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 (editace) Zdravím.Mám dotaz, nevím zda to zažívám poprvé já, či už někdo přede mnou.Nastartuje, vše OK. Rozjedu se, vše OK. Po nějaké době mi blikne kontrolka žárovek. Kontrolou zjistím, že dvě žárovky v LZ světle nesvítí. Další jízda opět to stejné.Po nastartování je samo všechno OK, to jsem zkontroloval, vše svítí. Má někdo vysvětlení? Nebo si mám na toho skřítka zvyknout?Dík edit: Omlouvám se a díky za napomenutí, přejmenování.........:-) Editováno: 4. leden 2016, autor: vevodap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Hm, co ten název tématu? Skutečně "výstižný"... Přejmenováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Nemáš tam někde stuďák.Kouknul bych po kabelu a ještě na ty žárovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 a jaké jsou to dvě žárovky? Může být problém v patici. Tím, že jsou ale dvě z jednoho světla tipuju rovněž špatné uzemění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevodap Vloženo 5. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Žárovky jsou to dvě v kolmé části světla (tedy ty nad sebou), taky mám pocit, možná mi to blikne (kontrolka) a zhasne (žárovky) po dosažení určitých otáček, ale to se mi asi jen zdá (nebo by to mohlo mít souvislost?). Vzhledem k tomu, že jsem "levej", tak si toho moc nezkontroluju, jen se snažím zjistit, jestli už někdo něco podobnýho či stejnýho nezaznamenal. Zkusím aspoň zpřeházet ty žárovky. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Tak zajeď za nějakým autoelektrikářem aby se na to podíval nenechával bych to takhle blbnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 vymeň tie žiarovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirmen Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 já měl ten stejný problém, žárovky nové, jednotka druhá, furt to samé. Pak jsem odpojil svorkovnici co jde do panelu se žárovkami na zadní lampě a byl tam opálený konektor na hnědém konektoru (kostra) a se silnou korozí na pinu panelu. po vyčištění pinu a výměně konektoru to frčí jak má. Bude to asi nějaký problém, protože se mě na to ptal i někdo jiný, shodou okolností stejná strana, se stejným problémem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevodap Vloženo 27. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Dík za nápady a odpovědi, problém na nějakou dobu ustal, potom opět nastal, mrknul jsem na žárovky, vyndal a zpět, byly v pořádku. Vzhledem k počasí, celkem zima, jsem se neodvážil víc páčit packy konektoru, abych ho sundal, každopádně mám zase skoro týden klid, tak uvidím. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmika Vloženo 21. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2016 Zdravím, mám podobný problém a to, že mi občas vyskočí hláška "zkontrolujte 3. brzdové světlo" + se rozsvítí kontrolka žárovek. Nicméně, 3. brzdové světlo normálně svítí jak má. Pro jistotu jsem to rozdělal a zkontroloval kontakty + to samé u všech brzdových světel + žárovky. Výsledek stále stejný tz. někdy se ukáže tato hláška a někdy né. Může tedy být nějaký problém v tom 3.brzdovým světlem? Jedná se mi o to ať nekupuji nové a výsledek bude stejný. Díky za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevodap Vloženo 6. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 (editace) Omlouvám se že tak pozdě, po sundání patice zadního světla a důkladné prohlídce zjištěno, že byl vyhořelý jeden knontakt (zčernalý), pokus o vyčistění neúspěšný. Vyřešeno výměnou patice světel (komplet plastový bazmek) v hodnotě cca 420,- Kč. Díky jirmene Editováno: 6. Červen 2017, autor: vevodap oprava chyb a doplnění poděkování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.