Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nevite jestli ma Citigo z vyroby nastavene automaticke zamknuti pri rozjezdu nebo se to musi dokodovat. V posledni verzi manualu to vypada, ze je to standardne, ale ono se uz dnes moc v navodu nepozna co je standardni vybava a co ne.

Dveře určitě při rozjezdu normálně nezamkne maximálně kufr, ale to si nejsem jist.

Přesně tak zavře se jen kufr. Jestli chceš i ostatní dveře musíš si to dokódovat.

Akorát doufej že už ma CG lepší zámky než měla třeba O1, kde se i díky této funkci poroučely mikrospínače dřív než by člověk čekal.

Ono to jde i vyzkoušet. Stačí popojet a požádat někoho, ať zkusí zvenku otevřít kufr, resp. dveře. Když manželka vystoupí a já zajedu do garáže nebo popojedu na parkovací místo u obchodu, tak kufr neotevře, dokud já neotevřu svoje dveře (FABIA I Combi, viz podpis). Co jsem zkoušel po stažení okna kličkou otevřít svoje dveře klikou zvenčí, tak to jde normálně.

To sice ano, ale tady je sekce Citigo a už mu bylo odpovězeno o pár řádků výše

Máme doma Up! a tuto funkci neměl, nicméně šla bez problému dokódovat, práce na 5 minut ;). A vzhledem k tomu, že jsou zámky docela hlučné, tak to jde slyšet jakmile auto dosáhne cca 15 km/h tak se zamkne a jak vytáhneš klíč ze zapalování se odemkne. 

• Autor

Panove ja poznam jestli se auto zamkne pri rozjezdu nebo ne pokud v nem sedim :) Ptal jsem se proto, ze me (respektive manzelcino) auto nam za par dni dodaji tak at vim, jestli je treba to nechat nakodovat. Az donedavna totiz o teto funkci v manualech Skodovackych aut psali vzdy s poznamkou, ze se da na prani nakodovat. Pred par mesici ale tato poznamka zmizela, tak me napadlo, jestli to uz neni dodavano ve standardu (jako u vetsiny konkurence) nebo proste jen zmenili text v manualu.

Upraveno od mike_k

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.