mike_k Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Nevite jestli ma Citigo z vyroby nastavene automaticke zamknuti pri rozjezdu nebo se to musi dokodovat. V posledni verzi manualu to vypada, ze je to standardne, ale ono se uz dnes moc v navodu nepozna co je standardni vybava a co ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin špáta Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Dveře určitě při rozjezdu normálně nezamkne maximálně kufr, ale to si nejsem jist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Přesně tak zavře se jen kufr. Jestli chceš i ostatní dveře musíš si to dokódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 Akorát doufej že už ma CG lepší zámky než měla třeba O1, kde se i díky této funkci poroučely mikrospínače dřív než by člověk čekal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Ono to jde i vyzkoušet. Stačí popojet a požádat někoho, ať zkusí zvenku otevřít kufr, resp. dveře. Když manželka vystoupí a já zajedu do garáže nebo popojedu na parkovací místo u obchodu, tak kufr neotevře, dokud já neotevřu svoje dveře (FABIA I Combi, viz podpis). Co jsem zkoušel po stažení okna kličkou otevřít svoje dveře klikou zvenčí, tak to jde normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 To sice ano, ale tady je sekce Citigo a už mu bylo odpovězeno o pár řádků výše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 Máme doma Up! a tuto funkci neměl, nicméně šla bez problému dokódovat, práce na 5 minut . A vzhledem k tomu, že jsou zámky docela hlučné, tak to jde slyšet jakmile auto dosáhne cca 15 km/h tak se zamkne a jak vytáhneš klíč ze zapalování se odemkne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 18. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2016 (editace) Panove ja poznam jestli se auto zamkne pri rozjezdu nebo ne pokud v nem sedim Ptal jsem se proto, ze me (respektive manzelcino) auto nam za par dni dodaji tak at vim, jestli je treba to nechat nakodovat. Az donedavna totiz o teto funkci v manualech Skodovackych aut psali vzdy s poznamkou, ze se da na prani nakodovat. Pred par mesici ale tato poznamka zmizela, tak me napadlo, jestli to uz neni dodavano ve standardu (jako u vetsiny konkurence) nebo proste jen zmenili text v manualu. Editováno: 18. leden 2016, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.