Přejít na obsah

Sedadla

homy

Doporučené příspěvky

Mám takový problém. Koupila jsem superba III a necítím se komfortně. Přijde mi, že sedačka je hluboká, sedím utopená, pravá ruka je nepřirozeně zvednutá díky opěrce ruky, která je na mě moc vysoká. Případně kvůli tvaru sedačky. Když zvednu sedačku, mám zase problém s volantem nebo pedály. Nejhorší je asi opěrka hlavy. Měla jsem dřív Fabii, manuál. Naprostá spokojenost. Teď mám S3 automat a nevím co s tím. Sotva sednu do auta, vše mě bolí. Ani podsedák moc situaci neřeší. Jediné co v sedačce nefunguje je ta zádová opěrka, ta je pokažená, ale údajně nemá na to moc vliv. Bohužel vůbec nevím jak si v autě sednout, moc nepomáhají ani různé opěrky a podsedáky, jelikož mi to zase vadí jinak. Zvažuji nějaký potah na míru s polstrováním, případně vyndat opěrku ruky. Což nevím, jestli lze, jak to bude vypadat a nepoškodí to auto atd. 

Máte prosím někdo zkušenosti? Řešil to někdo? Děkuji. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, toto určitě není standardní stav. Už nefungující bederka (pokud to chápu správně) naznačuje, že by toho se sedadlem mohlo být špatně víc.

Řekl bych, že trojkový Superb je hodně pohodlné auto a správnou polohu si v něm najde snad každý. Chtělo by to minimálně výpis z diagnostiky.

Do žádného rozebírání loketní opěrky bych se nepouštěl a nějaké potahy zvolil až jako úplně poslední možnost, která snad nebude nutná.

Odkaz ke komentáři

Těžko říct, co se týče mě - nejsem moc vysoký a nemám problém s nastavením sedačky řidiče a ani středová loketní opěrka mi nečiní problém. Podotýkám, že mám SIII ve verzi Sportline, takže sedačky jsou o něco odlišné než u ostatních verzí. Naopak ani delší cesty ( klidně 1000 km) mi nečiní nějaké zdravotní problémy (a to i přes to, že mě občas zlobí záda).

Doporučil bych vyzkoušet sedačku v jiném S III. 

Odkaz ke komentáři

Jestli mas komplet elektricke sedacky tak tam se snad da nastavit i poloha sedáku ze se i jako predklonena. Volant jde nastavit taky nahoru a dolu a i vytahnout bliz k ridici. Jedinej fix jsou pedaly. Zena ma 160cm a nema problem s posedem a to mame manual kde este vrtis s radickou 😀

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...