Jase1 Vloženo Čtvrtek v 18:41 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 18:41 Mám takový problém. Koupila jsem superba III a necítím se komfortně. Přijde mi, že sedačka je hluboká, sedím utopená, pravá ruka je nepřirozeně zvednutá díky opěrce ruky, která je na mě moc vysoká. Případně kvůli tvaru sedačky. Když zvednu sedačku, mám zase problém s volantem nebo pedály. Nejhorší je asi opěrka hlavy. Měla jsem dřív Fabii, manuál. Naprostá spokojenost. Teď mám S3 automat a nevím co s tím. Sotva sednu do auta, vše mě bolí. Ani podsedák moc situaci neřeší. Jediné co v sedačce nefunguje je ta zádová opěrka, ta je pokažená, ale údajně nemá na to moc vliv. Bohužel vůbec nevím jak si v autě sednout, moc nepomáhají ani různé opěrky a podsedáky, jelikož mi to zase vadí jinak. Zvažuji nějaký potah na míru s polstrováním, případně vyndat opěrku ruky. Což nevím, jestli lze, jak to bude vypadat a nepoškodí to auto atd. Máte prosím někdo zkušenosti? Řešil to někdo? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo Čtvrtek v 18:59 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 18:59 Ahoj, toto určitě není standardní stav. Už nefungující bederka (pokud to chápu správně) naznačuje, že by toho se sedadlem mohlo být špatně víc. Řekl bych, že trojkový Superb je hodně pohodlné auto a správnou polohu si v něm najde snad každý. Chtělo by to minimálně výpis z diagnostiky. Do žádného rozebírání loketní opěrky bych se nepouštěl a nějaké potahy zvolil až jako úplně poslední možnost, která snad nebude nutná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo Čtvrtek v 18:59 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 18:59 To sis to auto nevyzkoušela? Jak jsi vysoká? To možná bude problém, jestli jsi menší postavy. A pro příště nezakládej nové téma, když už tady stejné existuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo Pátek v 21:03 Sdílet Vloženo Pátek v 21:03 Těžko říct, co se týče mě - nejsem moc vysoký a nemám problém s nastavením sedačky řidiče a ani středová loketní opěrka mi nečiní problém. Podotýkám, že mám SIII ve verzi Sportline, takže sedačky jsou o něco odlišné než u ostatních verzí. Naopak ani delší cesty ( klidně 1000 km) mi nečiní nějaké zdravotní problémy (a to i přes to, že mě občas zlobí záda). Doporučil bych vyzkoušet sedačku v jiném S III. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo Neděle v 20:53 Sdílet Vloženo Neděle v 20:53 Jestli mas komplet elektricke sedacky tak tam se snad da nastavit i poloha sedáku ze se i jako predklonena. Volant jde nastavit taky nahoru a dolu a i vytahnout bliz k ridici. Jedinej fix jsou pedaly. Zena ma 160cm a nema problem s posedem a to mame manual kde este vrtis s radickou 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.