sk0d@ Vloženo 8. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2018 Metodu A ti to neponuklo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lionel Vloženo 8. leden 2018 Sdílet Vloženo 8. leden 2018 před 1 minutou, sk0d@ napsal: Metodu A ti to neponuklo? Ne jenom B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 8. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2018 Skus este poslednu oficialnu verziu z Google play, pripadne starsiu beta verziu napr. 3.6 beta15 z tejto temy. Ak sa nepodari, bud to skus nahlasit vyvojarom alebo ostava len skusit kodovat pomocou VCDS kabla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lionel Vloženo 8. leden 2018 Sdílet Vloženo 8. leden 2018 (editace) Dik zkusim. Na jakem principu to vypnuti pres Caristu funguje? Mas predstavu? Pres VCDS kabel to jde jen oblbnutim cidla teploty nebo napeti na baterii. Editováno: 8. leden 2018, autor: Lionel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 8. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2018 Podla vsetkeho je metoda A napatova, ale este sa mi nechcelo to overovat vo VCDS. Pri metode B netusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lionel Vloženo 8. leden 2018 Sdílet Vloženo 8. leden 2018 Uz se ozvali z podpory, chteli nacist a poslat data z jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nufacek Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 před 18 hodinami, Lionel napsal: Ahoj mam seat Leon Cupra 5f a při pokusu vypnout start stop mi to při 25% zápisu napíše hlášku. Je možné že moje auto není podporované? Rok 2015 Chapu to spravne? Úplně stejná hláška mi vyskočila o víkendu při pokusu o vypnutí varování nezapnutého pásu v Rapidu 12/2016, Zkoušel jsem Caristu z Google play i nejnovější betu 3.7.10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 Sice mám Passat B7 ale taky caristu používám. Verze 3.7 b6 mi taky nešlo vypnout kontrolu až verze 3.7 b7 se podařilo. Novější verze jsem ještě nestihl vyzkoušet a ani netuším zdali jsou tam pro mě nějaké novinky neboť mi to přijde stejné.Chtěl jsem staging ale ten se mi nezobrazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 (editace) Čau, telefon nedovolí instalaci Lucky patcher. Co teď? Jako že když to odkliknu tak mi to ukáže co všecko bude ovlivněno, dám pokračovat a nedovolí ho to nainstalovat v rámci bezpečnosti. antivir nemám. EDIT: tak po 10 to šlo očůrat. Editováno: 9. leden 2018, autor: elvis78 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 9. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2018 Mas v nastaveniach telefonu povolenu instalaciu aplikacii z neznamych zdrojov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 (editace) jo, nejsem debil.Jak myslíš, že jsem instaloval navigaci a kancelářský balíky Zjistil jsem že když běží wifi tak to chybu nesekne a dle novějšího patcheru mi pak vyskočí hláška o zabezpečení telefonu, kde lze vypnout.Tak jsem to pak dle pokynů vypnul, sám jsem ale nebyl schopen se tam doklikat, najít to.. A stejně dle PDF návodu a staženýho programu z uložto to nefunguje tak jak má, v kroku když se přeinstaluje appka za tu upravenou a spustim ji při vypnutých datech či wifič tak tam žádná možnost volby zaplatit nebo tak, není. Tak jsem to zahodil do popelnice. Stahnul jsem z google play version 3.6.2 a nic tam nikde není, žádná beta, trial nebo něco zasolit. Tak nevim. bluetooth adapter teprv jede poštou..... Editováno: 9. leden 2018, autor: elvis78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 V tom je problém, že nemáš BT adaptér, první načteš co je možné změnit, pak dáš změnit a v tu chvíli to vyhodí hlášku a přes Play to zaplatíš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 (editace) jaj.... tak jo, děkuji tomu pánovi. Budu se těšit, že to nějako rozchodim. Ale překvapuje mě, že tam o placení nic není. Když jsem kupoval jednu jedinou appku a to Poweramp na muziku tak tam bylo o placení. I jinde je to vidět.Ok.budu čekat na adaptérek a pak se kdyžtak ozvu. tak zatim.A dík. Editováno: 9. leden 2018, autor: elvis78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 9. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2018 Treba citat prvy post a navod. Ostatnym to ide. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 10. leden 2018 Sdílet Vloženo 10. leden 2018 (editace) co myslíš, že jsem asi dělalProblém je v tom, že nemám adaptér a chtěl jsem při nemoci tomu jít naproti Každopádně dobrá práce Sk0d@ Editováno: 10. leden 2018, autor: elvis78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seliot Vloženo 10. leden 2018 Sdílet Vloženo 10. leden 2018 Dnes mi prisiel adapter skusil som to napojit do auta adapterik sa rozsvieti ale telefon mi ho nenajde bud som idiot ja alebo mi poslali z ciny adapter z nefunkcnym bleutoothom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matvej15 Vloženo 10. leden 2018 Sdílet Vloženo 10. leden 2018 Dvere zatvorené a zapalovanie v prvej polohe máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seliot Vloženo 10. leden 2018 Sdílet Vloženo 10. leden 2018 dvere zavrete ano a ja mam bezklucove startovanie takze zapalovanie bolo zapnute dokonca som mal aj nastartovane preto tomu nechapem ze ak je to nefunkcne preco svieti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 11. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2018 Nech sa paci, Carista 3.7 beta-12 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seliot Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 Po vcerajsej neuspesnej skuske cinskeho adaptera (je vadny riesim to s predajcom nenajde ho ani aplikacia torque ktoru mi odporucil predajca nech cez nu zapnem bluetooth a sprajuem z mobilom) som dnes v robote trocha googlil a nasiel som na alze adapter za 14€ tak som ho objednal a po robote skusil a funguje... Takze potvrdzujem funkcnost na: Fabia III style 1.0 TSI 70 kw 22.12.2017 Carista 3.7 beta-12 Lucky Patcher v.6.9.8 OBD II EML327 z alza Nastavene a funkcne: Corner hmlovky Pretocenie ručiček Kolko litrov dotantkovat ukazuje 15 zhruba to aj sedi... Vypnutie start stop systemu Vypnutie DRL pri zatiahnutej rucnej brzde Zobrazenie 6 predvolieb na radio stanice/telefonne kontakty na boleru Zmena loga na boleru Nastavene a este neotestovane: Zapnutie pridavneho zotretia stieracov po spusteni ostrekovaca Zapnutie asistena rozjazdu do kopca Nastavene a nefunkcne: Akusticke potvrdenie po zamknuti vozidla (zrejme preto ze nemam alarm) Stiahnutie vodicoveho okna cez DO 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smartys Vloženo 12. leden 2018 Sdílet Vloženo 12. leden 2018 Ahoj, otestováno a funkční na autě Fabia Combi Style 1,4 77 kW 04/2017 s Caristou 3.7 beta-11 a čínským OBD adaptérem - Corner mlhovky - Vypnutý start stop - Ovládání okna řidiče DO - Protočení ručiček O víkendu budu pokračovat v testování dalších funkcí. Díky za předchozí rady a inspiraci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 12. leden 2018 Sdílet Vloženo 12. leden 2018 Smartys:Jak si aktivoval to ovladani okna ? Jsou tam dva body, ikdyz jsem udelal oba , tak to proste nefungovalo...Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 12. leden 2018 Sdílet Vloženo 12. leden 2018 Přesně to by mě taky zajímalo. Je ale pravda, že mi doma máme FIII 1,2 81kW Style a myslím 04/2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smartys Vloženo 12. leden 2018 Sdílet Vloženo 12. leden 2018 Aktivaci jsem provedl povolením u celkem 5 položek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seliot Vloženo 12. leden 2018 Sdílet Vloženo 12. leden 2018 Pripajam sa k tomu oknu na DO tiez by som to chcel vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.