RobD Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 Ahojte. Tak jsem skusil vypnout SS na Superbu 2 po face přes Caristu a nejde to. Povedlo se to někomu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 před 13 hodinami, Peppo napsal: Má to niekto overené? resp. Ako sa to v praxi správa. Pípa to cez alarm (ktorý má externú batériu) alebo cez klasický klakson? Pípá to přes alarm. Mam to tak na OII. Origo alarm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 1. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Z ich Facebooku: "The brakes are off." The latest Carista Release is coming out very soon. The key to this release has been "ease of use." We've added performance improvements and made some things a little easier to do. Available soon on Android and iOS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Mají přidat i popis jednotlivých fcí, tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodoB Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Tak v mém případě při zapnutí zadních světel při denním svícení, zůstávají přední led pásky beze změny, tzn. svítí stejně i při zapnutí potkávaček.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 16 hours ago, RobD said: Ahojte. Tak jsem skusil vypnout SS na Superbu 2 po face přes Caristu a nejde to. Povedlo se to někomu ? Ani mne to nejde, Superb 2 FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 @dodoB Takže stejně jako co jsem zkoušel já na autě známého, je t škoda, že se to pak nedá použít (LEDky naplno v noci docela oslňují) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardicCZ Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Vypínal jsem SS metodou A v nějaké starší verzi, kde bylo jen enable nebo disable. Teď tam mám několik možností ve V a chtěl bych jej aktivovat z důvodu návštěvy servisu. POradí někdo, kterou možnost mám navolit? Díky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodoB Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Jo je to škoda, budu to muset vypnout, ale třeba to udělají v budoucnu tak, aby denní svícení šlo ztlumit. Je docela blbé, že při denním svícení nesvítí obrysky, hlavně teda za deště nebo soumraku... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 1. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 @JardicCZ mam 99% pocit, ze fabricka hodnota je 7,6V 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 A nebo nainstalovat tu nejakou starsi verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 20 hours ago, jandis said: Pípá to přes alarm. Mam to tak na OII. Origo alarm. Nevybija to potom prilis bateriu alarmu? Pisu ze je nezavisla na velkom akumulatore a treba ju raz za 5rokov vymenit. Potom by bola zivotnost nizsia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 OII.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Mam rok 2010 a baterie alarmu bez problemu. Natočil jsem jak to pípá z origo alarmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 (editace) 6 minutes ago, jandis said: OII.mp4 Dik za ukazku. Inak ten alarm pipne inak pri odomykaní ak bol spustený po uzamknuti alarm? V O2 som mal dorabany alarm a pri odomknuti pipol a blikol 3-krat a ked bol spusteny alarm tak pipol a blikol 4-krat. Ked som otvaral auto vedel som ci bol alarm spustený alebo nie. Editováno: 1. Červen 2018, autor: Peppo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Tak to nevím. Vyzkouším to a dám info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 Dneska jsem vyzkoušel, na svém Rapidu mr18, moc funkcí mi nenabídl, úspěšně jsem aktivoval dojezd okna dálkou, ostatní jsem měl od Ferdy25, dotankování, protočení ručiček, změna loga, ani není nabídce nebo nejde změnit. Za to u bráchovo O3 2014 šlo defakto úplně vše, co tu je psáno. Použita verze v3.7 beta verze-27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 Ja jsem vcera na tatovo Rapidu MR2018 aktivoval nasledujici : 1.otevirani a zavirani okna ridice klickem + aktivace menu ,,ovladani oken" v infotainmentu 2.corner mlhovky 3.deaktivace start/stop 4.panicke brzdeni 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 11 minutes ago, jan.machalik said: Ja jsem vcera na tatovo Rapidu MR2018 aktivoval nasledujici : 1.otevirani a zavirani okna ridice klickem + aktivace menu ,,ovladani oken" v infotainmentu 2.corner mlhovky 3.deaktivace start/stop 4.panicke brzdeni Co povoli ta + aktivace menu ,,ovladani oken" v infotaimentu (je to podobne aj pod volbou Menu for configuring beep when locking/unlocking) Povoli to menu pre okna ako vo videu vyssie znamena že cez infotament povolil otvaranie okien a potom to vies aj zakazat cez infotaiment? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 Ano, presne tak. Muzes to pak vypnout/zapnout pres infotainment. PS: Posledni prispevek se necituje, je to proti pravidlum, tak si na to davej pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 On 29. 5. 2018 at 10:56 AM, LukášCBR said: Zde zvukový signál při zamknutí/odemknutí Co treba povolit aby sa to objavilo na obrazovke radia, a potom to konfigurovat? Allow configuring beep when locking/unlocking Yes / No Menu for configuring beep when locking/unlocking Enabled / Disabled Beep when unlocking with remote Yes / No Beep when locking with remote Yes / No Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 6 minutes ago, jan.machalik said: Ano, presne tak. Muzes to pak vypnout/zapnout pres infotainment. PS: Posledni prispevek se necituje, je to proti pravidlum, tak si na to davej pozor OK ja len aby to nestratilo kontext. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 @Peppo Díky za tip, ale nefunguje. Jsem v programu beta testování a tato fce nefunguje na OIII bez alarmu už od samotného začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Červen 2018 Sdílet Vloženo 3. Červen 2018 V 1. 6. 2018 na 11:25, JardicCZ napsal: Vypínal jsem SS metodou A v nějaké starší verzi, kde bylo jen enable nebo disable. Teď tam mám několik možností ve V a chtěl bych jej aktivovat z důvodu návštěvy servisu. POradí někdo, kterou možnost mám navolit? Díky Podle tohoto videa z OIII by mělo být z výroby 7,6V Stejně tak je tomu u Audi, takže předpokládám, že to bude u celého koncernu stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 7,6V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.