Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím , ano to pulzujúce tlačidlo funguje. Ale prečo som chcel Caristu tak to bolo start-stop aby bolo vždy vypnuté a pípanie dverí nech nefunguje ked ich otvorím a auto je naštartované a to mi nejako nechce fungovať aj ked je to v Cariste ´´odškrtnuté´´.

Vloženo

Pulsing interior lights není tlukot sedce startovacího tlačítka, nýbrž postupné rozsvicení a zhasínaní osvětlení interiéru.
Já mám ve své Betě ještě nabídku Footwel Lights v sekci Lights: Interior

Vloženo
A kterého osvětlení konkrétně ? 

Podsvícení veškerých tlačítek (infotainment, ovladače oken a zrcátek atp. . Vše se rozsvicuje a zhasíná postupně dle hlavních světel. Když se zapnou (nebo je manuálně zapneš), rozsvítí se osvětlení interiéru. To vše krásně pozvolně.

[mention=117298]LuCasX[/mention] ano, mám tu samou verzi.

Video zde, s tím rozdílem, že samotné rozsvícení/zhasnutí je na OIII o něco více plynulejší.

Vloženo

Chcem sa opytat ako vam funguje vypnutie start-stop.... Mne to funguje tak ze mi motor vypne aj tak ale hned ho nahodi alebo ak ho nenastartuje hned tak ked pohnem volantom. Funguje to niekomu tak ze si to odfajkol v Cariste a iz nikdy sa mu nevypol motor?

Vloženo (editace)

Akurat sa mi nezobrazuje polozka v nastaveniach na radiu (Bolero) aj ked je cez Caristu ta moznost zapnuta

Update: uz mam aj Light assist polozku v menu

Editováno: , autor: Tinno
Vloženo
Dnia 25.02.2020 o 21:12, Tinno napisał:

Akurat sa mi nezobrazuje polozka v nastaveniach na radiu (Bolero) aj ked je cez Caristu ta moznost zapnuta

Update: uz mam aj Light assist polozku v menu

Představte si, jak to vypadá v Boleru ?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...