Christian Dančík Vloženo 30. Duben 2020 Sdílet Vloženo 30. Duben 2020 ďakujem pekne. vysral som sa na iOs a spravil to cez android cez lucky patcher podla navodu v tomto vlakne. dakujem autorovi za tutorial + beta verziu na ulozte. corner je uz funkcny. diki moc! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Real Vloženo 5. Květen 2020 Sdílet Vloženo 5. Květen 2020 Carista.v.4.1.beta-21 testováno na Samsung S10e - funkčni s LP 8.6.7 Car4.1b21.txt Carista.v.4.1.beta-21.b.410021.crk.Support.apk Car4.1b17.txt 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 6. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2020 4.1 beta 22Povodnu mi islo nainstalovat na mojom arm64 smartfone.Nasledne som spravil "crk.support" cez Lucky Patcher 8.7.1Dufam ze niektorym bude fungovat.https://uloz.to/file/NZMpkyGnHnWG/c4-1beta22-zip 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Limonadovy_joe Vloženo 6. Květen 2020 Sdílet Vloženo 6. Květen 2020 škoda, že s novou betou taky nepostujou vývojáři changelog :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 6. Květen 2020 Sdílet Vloženo 6. Květen 2020 4 hours ago, sk0d@ said: 4.1 beta 22 Povodnu mi islo nainstalovat na mojom arm64 smartfone. Nasledne som spravil "crk.support" cez Lucky Patcher 8.7.1 Dufam ze niektorym bude fungovat.https://uloz.to/file/NZMpkyGnHnWG/c4-1beta22-zip Potvrdzujem funkcnost. U mna pribudla moznost servo volantu bez beziaceho motora, funguje to ale len chvilku po aktivacii, potom sa servl zas vypne. A a rezim nizkej spotreby kedy nefunguje alarm a dialkove ovladanie ak som spravne pochopil. Nova verzia ma zaujimavy sposob instalacie, cez lucky patcher cez funckiu backup. Pri MIUI telefonoch treba v developer settings vypnut MIUI optimalizaciu, inak ju lucky patcher nenainstaluje. Musel som si vytvorit vlastnu upravenu aplikaciu, upravena ktora je prilozena mi nefungovala, ziadala pristup na internet. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 8. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2020 Spravil som rychle porovnanie beta 17 a beta 22. Surround mi zmizol [emoji1745] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 8. Květen 2020 Sdílet Vloženo 8. Květen 2020 1 godzinę temu, sk0d@ napisał: Spravil som rychle porovnanie beta 17 a beta 22. Surround mi zmizol Ale kombinujú sa ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mufi26 Vloženo 10. Květen 2020 Sdílet Vloženo 10. Květen 2020 Dobrý den jsem tu nový pokoušel jsem se odemknout novější verzi caristi ale nevyskočí mi okno tak že stále zamčená dělal jsem to podle návodu ale marně nemáte někdo novější verzi odemčenou nejlépe 4,02,našel jsem i tuto verzi psal že je odemčena ale nebyla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 11. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 Verzia 5.1 beta1 (arm64_v8a) Uz by sa mohol niekto s naftou odvazit, a overit ci pribudla regeneracia DPF / hladina AdBlue. Nemusi spustit, ale ci vobec su v menu New in v5.0: - New design and UX - DPF regeneration for VW / Audi / SEAT / Skoda - AdBlue / DEF level indicator for VW / Audi / SEAT / Skoda - Reset service indicator for VW Touareg - Portuguese translation https://uloz.to/file/FL4iytBzLp2q/carista-ver-5-1-beta-1-build-510001-apks 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 (editace) Vzhladom na to ze sa zacina pouzivat subor APKS spravil som novy postup instalacie. Zahrna aj nastavenia MIUI. To ze je potrebne stiahnut LuckyPatcher tam nie je, snad je to kazdemu jasne: https://www.luckypatchers.com/download/ Dufam ze to tu uz nie je, ja som to nepostrehol :) Carista postup.pdf Editováno: 11. Květen 2020, autor: Vladimír Petráš 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Limonadovy_joe Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 před 5 hodinami, sk0d@ napsal: Verzia 5.1 beta1 (arm64_v8a) Uz by sa mohol niekto s naftou odvazit, a overit ci pribudla regeneracia DPF / hladina AdBlue. Nemusi spustit, ale ci vobec su v menu New in v5.0: - New design and UX - DPF regeneration for VW / Audi / SEAT / Skoda - AdBlue / DEF level indicator for VW / Audi / SEAT / Skoda - Reset service indicator for VW Touareg - Portuguese translation https://uloz.to/file/FL4iytBzLp2q/carista-ver-5-1-beta-1-build-510001-apks neměla by mít ta apk cca 12 mb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 11. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 Kedze si ma citoval, predpokladam ze si aj cital ze to je pre smartfony s architekturou arm64 v8a.Ten starsi sposob distribucie obsahoval v sebe instalacky pre rozne typy. Bohuzial to zrejme vyvojari zmenili, a ak je niekto v beta programe a ma nejaky typ smartfonu, vie vytiahnut zo svojho mobilu iba danu instalacku, ktora je kompatibilna.Ak by som mal ine typy, samozrejme ich sem dam. No nemam teraz nic ine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 Verzia 5.1 beta1 (arm64_v8a) Uz by sa mohol niekto s naftou odvazit, a overit ci pribudla regeneracia DPF / hladina AdBlue. Nemusi spustit, ale ci vobec su v menu Zkoušel jsem najít tyto dvě položky a bohužel nenašel. Pouze v servisu lze nalézt množství AdBlue (pokud jsem to pochopil správně). Množství AdBlue mám v menu viditelné (dojezd a množství - už nevím, zda to tam už bylo defaultně nebo mi to kolega přes VCDS aktivoval).Regeneraci DPF sleduji ve VAG DPF, ale bylo by zajímavé to vidět přímo v menu.Btw pořád mi nešlo spustit jakoukoliv upravenou verzi Caristy, vždy se po úpravě v LP apka sekla. Nakonec jsem přišel na to, že je třeba vymazat nastavení v LP (uváděls ve starším postu...díky sk0d@ [emoji2] ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSVK Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 Zdravím páni. Vie mi niekto poradiť? Pri pokuse o "diagnose" / "customize" v aplikácii Carista dostanem hlášku "defective obd2 adapter". Kúpený OBD2 z číny v1.5 https://ibb.co/HF9DFPG (overené cez ELM327 Identifier = zelený indikátor až po 1.4). https://ibb.co/KFYNcWy Carista aj LP úspešne nainštalované (Android). OBD spárované s mobilom. Skúšal som viac verzií Caristy, skúšal som znovu párovať OBD s mobilm, skúšal som vymeniť mobil (Huawei vs Cubot Power vs Samsung). Skúšal som Torque Lite, kde sa OBD pripojilo a fungovalo spojenie. Skúšané na Fabia II (2012). Ďakujem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ovi Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 Jistě jsi i Caristu na její dotaz připojil k OBD přes BT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ovi Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 Do mlhových světel jsem dal LED, které hlásily chybu. Chybu jsem pomocí Caristy eliminoval, ale současně mi přestala svítit kontrolka tlumených světel na otočném přepínači. Tuto kontrolku se mi už nepodařilo zprovoznit, ani když jsem opětovně zapnul chybové hlášení (uvedl jsem Caristou do stavu před smazáním chyby). Nějaká rada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anaf Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 před 2 hodinami, JakubSVK napsal: Zdravím páni. Vie mi niekto poradiť? Pri pokuse o "diagnose" / "customize" v aplikácii Carista dostanem hlášku "defective obd2 adapter". Kúpený OBD2 z číny v1.5 https://ibb.co/HF9DFPG (overené cez ELM327 Identifier = zelený indikátor až po 1.4). https://ibb.co/KFYNcWy Carista aj LP úspešne nainštalované (Android). OBD spárované s mobilom. Skúšal som viac verzií Caristy, skúšal som znovu párovať OBD s mobilm, skúšal som vymeniť mobil (Huawei vs Cubot Power vs Samsung). Skúšal som Torque Lite, kde sa OBD pripojilo a fungovalo spojenie. Skúšané na Fabia II (2012). Ďakujem za pomoc. Pokud mě paměť neklame, tak ověření přes ELM327 Identifier vypadá jinak. Projdi si vlákno, (1. strana) - těch obrázků, jak má vypadat ověření je tu mnoho, 1.4b má být červeně (unsupported 7) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fildo1994 Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 (editace) Chlapi chcem sa spytat ci nemate nahodou niekto taku skusenost jako ja. Tchanovi na Superbu 2 som skusal dat cruise control do MFD a prestalo mu to fungovat na packe mi hovoril. Tak som to zase vypol a nefunguje tak ci tak. NOTE 14.5.2020. - Vyriesene :D Editováno: 15. Květen 2020, autor: fildo1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Limonadovy_joe Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 asi nemáte borci poslední betu pro typ arm64_v7 že? (starý testovací samsung A6 2018) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 @Limonadovy_joe večer zkusím sem vložit,musíš vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Limonadovy_joe Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 když dodáš, otestuju ;) díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 @Limonadovy_joe zkus ,instalovat přes LP. Carista.v.5.1.beta-1.b.510001.crk.Support.apks 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Limonadovy_joe Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 Super, nainstalováno. Funkčnost na autě zkusim zítra. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hanzlík Vloženo 16. Květen 2020 Sdílet Vloženo 16. Květen 2020 (editace) @cilda1Zkoušel sem s tvojí modifikovaný app, postup podle pdf výše ale nepodařilo se aplikovat ani jednu zaplatu. Stále hláška že sem offline Editováno: 16. Květen 2020, autor: Tomáš Hanzlík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIF_FR Vloženo 16. Květen 2020 Sdílet Vloženo 16. Květen 2020 Nemôžem nájsť nikde konverzáciu na program Obdeleven. Prosím aký je rozdiel medzi Obdeleven device a Next generation device ? Okrem dizajnu. ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.