wlado93 Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 Mohol by si to este skusit aktivovat/deaktivovat cez starsiu caristu. Pripadne ti mozem vytiahnut moje kodovanie z VCDS a porovnas si to ak mas kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 31. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 V poslednych verziach Car Scanner som videl nejake resetovania jednotiek. Ale neskusal som. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Š. Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 Tak vyreseno, snad to pomuze nekdy nekom v budoucnu. Nefunkcni podsvit tlacitek zpusobovalo zapnuti druhe mlhovky! Nechapu proc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ovi Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 Myslíš opravu osvětlení přepínače světel? A to vypnutí druhé mlhovky (uvedení do původního stavu) jsi dělal kterou verzi Caristy. Taky jsem se pokoušel zapnout pravou mlhovku a nesvítily, ani, když jsem tam dal žárovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Š. Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 (editace) Posledni verzi. Zkus ji vypnout. Stacilo Prvni ze dvou kroku. A ano, me nesvitil prepinac svetel, ovladani oken, nKlon svetel, ovladani zrcatek a spodni rada tlacitek. Editováno: 31. Květen 2020, autor: David Š. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ovi Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 (editace) Ano, problémy, které popisuješ mám taky. Jen prosím napiš, kterou verzi jsi provedl návrat. Píšeš, že poslední. Ale jaké má označení? A co myslíš, První ze dvou kroků? Děkuji za odpověď Editováno: 31. Květen 2020, autor: ovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Š. Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 Je to asi jedno kterou. Mam 5.1 b2. Na kazdou mlhovku jsou tam dva kroky. Dela to u pravé 1. krok. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JozefN17 Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Ahojte, mám problémy s inštaláciou Caristy do smartfónu. Mám Galaxy S10+ a žiada verzia mi nejde nainštalovať. Viete mi s tým niekto pomôcť? Vopred ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ovi Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 @David Š. Bohužel nepomohlo. Po připojení Caristy jsem měl PZ mlhovku již vypnutou. V prvém kroku byly dvě záložky pro vypnutí. Zvolil jsem tu druhou a potvrdil. Ve druhém kroku byla funkce rovněž vypnutá ale zde nebyly dvě záložky pro vypnutí a tak jsem ponechal vypnuto. Takže nadále podsvícení a kontrolka tlumených světel nesviti. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libac Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 před 2 hodinami, JozefN17 napsal: Ahojte, mám problémy s inštaláciou Caristy do smartfónu. Mám Galaxy S10+ a žiada verzia mi nejde nainštalovať. Viete mi s tým niekto pomôcť? Vopred ďakujem. Mám ten stejný problém se stejným telefonem ... Zadám výrobce vozu ročník a konec :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 3. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Odkedy treba pri instalacii vyrobcu a rocnik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JozefN17 Vloženo 4. Červen 2020 Sdílet Vloženo 4. Červen 2020 před 15 hodinami, Libac napsal: Mám ten stejný problém se stejným telefonem ... Zadám výrobce vozu ročník a konec :/ Podarilo sa mi to konečne rozchodiť. Potrebná verzia Carstia - 5.1 beta-2 a LP 8.7.8. Krásne sa to dá urobiť podľa návodu na prvej stránke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libac Vloženo 4. Červen 2020 Sdílet Vloženo 4. Červen 2020 Nevím při připojování mě vždy vyskočí hláška Adaptér mám - https://www.sunnysoft.cz/zbozi/167PCI-1020/elm-327-automobilova-diagnosticka-jednotka-pro-obd-ii-s-bluetooth-pro-android-cz-sw-zdarma.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSVK Vloženo 4. Červen 2020 Sdílet Vloženo 4. Červen 2020 před 10 minutami, Libac napsal: Nevím při připojování mě vždy vyskočí hláška Adaptér mám - https://www.sunnysoft.cz/zbozi/167PCI-1020/elm-327-automobilova-diagnosticka-jednotka-pro-obd-ii-s-bluetooth-pro-android-cz-sw-zdarma.html Ahoj, kúpil si nesprávny adaptér. Podľa popisu je to verzia 2.1 a ty potrebuješ verziu 1.5 (majú ho v ponuke - čítaj popis produktu). 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 4. Červen 2020 Sdílet Vloženo 4. Červen 2020 (editace) Libac: Pokud si přečtu návod na první stránce od kolegy, tak je zde psáno, že je nutné používat ELM327 adapter Bluetooth 1.5 JakubSVK: Se nám to pěkně potkalo. Editováno: 4. Červen 2020, autor: Radas1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libac Vloženo 4. Červen 2020 Sdílet Vloženo 4. Červen 2020 Ok díky moc , další pokus o něco déle ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 5. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2020 Nech sa paci, 5.1 beta 3 (arm64_v8a)https://uloz.to/file/uLdz3ua3cxeL/carista-ver-5-1-beta-3-build-510003-apks 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 5. Červen 2020 Sdílet Vloženo 5. Červen 2020 (editace) 5.1 beta 3 armv7 https://uloz.to/tamhle/bSIPzavz0K5s/name/Nahrano-5-6-2020-v-21-14-20 Editováno: 5. Červen 2020, autor: cilda1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 5. Červen 2020 Sdílet Vloženo 5. Červen 2020 Je nieco nove? Ci sa oplati instalovat. Mne sa na Xiaomi vzdy zrusia vsetky povolenia ked vypnem miui optimalizaciu aby som nainstaloval apks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 6. Červen 2020 Sdílet Vloženo 6. Červen 2020 (editace) Dobrý den, co je nového v Carista 5.1b3, má nějaké kódování ... Téma přijato ? Editováno: 8. Červen 2020, autor: Langusta 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferio Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 Zdravim skusal som si aktivovat otvaranie/zatvaranie okien dialkovym a funguje mi iba zatvaranie okna, ked pri otvarani ona podrzim tlacitko tak sa nic nedeje, kde moze byt problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ovi Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 Lze pomocí Caristy zrušit chybová hláška couvacich světel? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anaf Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 V 11. 5. 2020 na 16:57, Vladimír Petráš napsal: Vzhladom na to ze sa zacina pouzivat subor APKS spravil som novy postup instalacie. Zahrna aj nastavenia MIUI. To ze je potrebne stiahnut LuckyPatcher tam nie je, snad je to kazdemu jasne: https://www.luckypatchers.com/download/ Dufam ze to tu uz nie je, ja som to nepostrehol :) Carista postup.pdf 2 MB · 137 stažení Ahoj, konečně jsem přešel z verze 4.1b17 na 5.1b3 dle výše popsaného postupu (Carista postup.pdf). Díky Vladimíre :-) Jenže jaksi není co platit :-) pomocí LP. Carista má v této beta verzi 3 všechny funkce odemčené. Takže jsem ten poslední krok s LP ani nemohl udělat. A Carista funguje, lze modifikovat funkce. A nebo jsem udělal něco špatně? A opravdu zmizela z menu Caristy nastavení surround zvuku, která jde udělat verzí 4.1b17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fildo1994 Vloženo 15. Červen 2020 Sdílet Vloženo 15. Červen 2020 V 8. 6. 2020 na 12:56, Ferio napsal: Zdravim skusal som si aktivovat otvaranie/zatvaranie okien dialkovym a funguje mi iba zatvaranie okna, ked pri otvarani ona podrzim tlacitko tak sa nic nedeje, kde moze byt problem mam aktivovane aj bliknutie pri zavreti a vsetko funguje jak ma....Skusil by som to este raz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferio Vloženo 15. Červen 2020 Sdílet Vloženo 15. Červen 2020 skusal som aj to bliknutie to nefunguje ale to mi je jedno lebo to nepotrebujem, skor to otvaranie by sa hodilo. skusal som to vypnut cez verziu s ktorou som to zapinal a skusal som to potom odznova zapnut v nejakej inej verzii no budem sa s tym musiet asi viac pohrat. obidve steps povolene a nic divne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.