kendziro Vloženo 19. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2023 Ahoj, jenom doplnim k adaptéru. Při testu na ELM327 idenfier, pokud bude ve větě "Já jsem ELM v1.5" kosočtverec je celý adaptér také na "kosočtverec" neboli fake. Tudíž rovnou vrátit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krimes152 Vloženo 19. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2023 Ahojte, len pre info, tento adaptér mi funguje (Fabia II, 1.2 TSI 63kw): https://www.aliexpress.com/item/1005006075270974.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.60.72521802umT2UX Otázka: Mám nainštalovanú verziu 8.0.2 odtiaľto ako apk, ale dnes mi ponúklo v Google Play store update na v. 8.2, je to safe spraviť update? Bude appka fungovať bez problémov? Vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 19. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2023 Toto je crack 8.0.2, nebude žiadna aktualizácia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin155 Vloženo 22. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2023 Ahoj mam Caristu v8.0.2, ale v Menu Service nemam polozku Battery Registration na nakodovani baterie po jeji vymene. Je mozne, ze se tato polozka zobrazuje jen pro urcite vozy (mam OIII)? Nebo v teto verzi tato moznost neni? Mohli byste mi popr. prosim doporucit verzi, kterou mate s Octavii 3 vyzkousenou a na ktere je kodovani baterie v aplikaci dostupne? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 22. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2023 Viz verze Carista Pro 7.2 beta 2 má více možností je na fóru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin155 Vloženo 22. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2023 (editace) Diky moc za rychlou reakci. Otestoval jsem i 7.2 beta 2, ale take to tam neni. Ma smysl zkouset jeste jine verze? Nebo by treba pomohla jina aplikace? Jeste jednou diky za pomoc. Editováno: 22. Prosinec 2023, autor: martin155 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 22. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2023 K dispozici je také Car Scanner, můžete to zkontrolovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 22. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2023 Carista Pro 8.1.3 New in v8.1: - Customizations for certain VW Group, BMW E, BMW F, and Toyota models - Live Data parameters for certain VW Group, BMW E, BMW F, and Toyota models - Service tools for certain VW Group and BMW F models Carista Pro 8.1.3.apk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 22. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2023 Carista není odemknutá !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin155 Vloženo 22. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2023 (editace) Jeste bych chtel pozadat o informaci, kde zjistit jestli je pro O3 (rok 2016) vhodne v aplikaci Carista zvolit ASR Off / ESC Off v prvni, nebo druhe variante? Nekde jsem videl, ze by to snad melo byt podle typu jednotky? Ale jak toto overit? Diky moc. Btw kdyby mel nekdo podobny problem s nezobrazenym Battery Registration v aplikaci Carista, tak v Car Scanner nastaveni tykajici se baterie vidim. Editováno: 22. Prosinec 2023, autor: martin155 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 22. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2023 2 godziny temu, Radas1 napisał(a): Carista není odemknutá !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin155 Vloženo 24. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2023 (editace) Ahoj, zajimalo by me v jake verzi by bylo mozne nastavit 'Torque limiter interaction'? Edit: je jeste moznost vypnout radce razeni? Jak se popr. polozka jmenuje? Diky 🙂 Editováno: 30. Prosinec 2023, autor: martin155 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martos84 Vloženo 11. Ledna Sdílet Vloženo 11. Ledna V 22. 12. 2023 na 21:20, Langusta 2018 napsal: Po mně to chce přihlášení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaroK9 Vloženo 18. Ledna Sdílet Vloženo 18. Ledna Zdravím, chcem sa opýtať ktorú verziu aplikácie môžem použiť na Octaviu 1 BFQ 75kW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosko Vloženo 26. Února Sdílet Vloženo 26. Února Tá posledná Carista skutočne nefunguje s čistou inštaláciou (možno aj predošlé). Ten istý telefón ako posledné roky s funkčnou Caristou, jediná zmena, že pri jeho čistení od zbytočných aplikácií aby ostali len obd appky, šiel preč aj luckypatcher, ktorého som sa dobrý rok/dva ani nechytil. Carista odrazu nefunguje, resp požaduje prihlasovacie údaje. Takže predsa patcher ešte treba a opatchovávať čisté inštalácie (nie len aktualizované predošlé verzie) ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-Rek Vloženo 29. Února Sdílet Vloženo 29. Února Mě funguje .samsung s22. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom75 Vloženo 10. Března Sdílet Vloženo 10. Března Zdravím borci. Mám dva dotazy. Protože jsem ztratil letitý modul, objednal jsem ELM327 ze sunnysoftu(ten nefungoval vůbec) a teď nově z Alzy. Zkoušel jsem na dvou autech O3 2016 a O4 2023. Mám to na starém tabletu android 5.1. Carista 7.2 beta2 se nepřipojí ani v jednom případě. O3 - Car scaner ukazuje živá data jak má, Vag DPF lite také ukazuje, Carista 7.2. beta2 bez připojení, O4 - Car scaner ukazuje jen napětí modulu zbytek nic, Vag DPF nic, Carista 7.2. beta2 bez připojení, carista aktuální z Obchod play nic. Může modul fungovat jen "napůl"???? Může to dělat starý android? Další dotaz: Dá se vůbec O4 customizovat přes caristu??? - dle ofiko nápovědy tam customizace není...... Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickyjevic Vloženo 22. Března Sdílet Vloženo 22. Března V 22. 12. 2023 na 16:53, Langusta 2018 napsal: Carista Pro 8.1.3 New in v8.1: - Customizations for certain VW Group, BMW E, BMW F, and Toyota models - Live Data parameters for certain VW Group, BMW E, BMW F, and Toyota models - Service tools for certain VW Group and BMW F models Carista Pro 8.1.3.apk 48.87 MB · 147 stažení Ahoj, vyzerá, že je fakt nejaký problém, pretože aj od mňa to pýta Prihlásenie. Bez toho sa nemôžem pohnúť ďalej Vieš nejako pomôcť @Langusta 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 22. Března Sdílet Vloženo 22. Března Dobrý deň, kliknite na Google alebo Facebook a malo by vás to automaticky prihlásiť, ak máte tieto účty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickyjevic Vloženo 22. Března Sdílet Vloženo 22. Března @Langusta 2018 nereaguje mi to ani na Gmail ani na FB, kliknem, vyberiem konto a nič to neurobí, vráti ma to späť na úvodnú obrazovku aplikácie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickyjevic Vloženo 22. Března Sdílet Vloženo 22. Března Zaregistroval som sa u nich, vyskúšam poobede a dám info, zatiaľ ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maro9 Vloženo 29. Března Sdílet Vloženo 29. Března Po prihlaseni cez FB plne funkčna carista 8.1.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4rt4s Vloženo 12. Května Sdílet Vloženo 12. Května Ahoj, dokáže carista dokodovat tempomat, tažné a zadní elektrická okna na Octavii 2? 🤭 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 19. Května Sdílet Vloženo 19. Května Ne, na toto je potřeba VCDS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef8 Vloženo 10. Srpna Sdílet Vloženo 10. Srpna Čaute, pokúšam sa cez Carista nakodovať pár veci na Škoda Karoq MY2024 ale v ponuke nemám skoro nič. Na Škoda Karoq MY2022 som tam mal “milión” možnosti. Máte niekto podobný problém? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.