Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ahoj, jenom doplnim k adaptéru. Při testu na ELM327 idenfier, pokud bude ve větě "Já jsem ELM v1.5" kosočtverec je celý adaptér také na "kosočtverec" neboli fake. Tudíž rovnou vrátit :(

Toto je crack 8.0.2, nebude žiadna aktualizácia

Ahoj mam Caristu v8.0.2, ale v Menu Service nemam polozku Battery Registration na nakodovani baterie po jeji vymene. Je mozne, ze se tato polozka zobrazuje jen pro urcite vozy (mam OIII)?

Nebo v teto verzi tato moznost neni?

Mohli byste mi popr. prosim doporucit verzi, kterou mate s Octavii 3 vyzkousenou a na ktere je kodovani baterie v aplikaci dostupne?

Diky

Viz verze Carista Pro 7.2 beta 2 má více možností je na fóru...

Diky moc za rychlou reakci. Otestoval jsem i 7.2 beta 2, ale take to tam neni. Ma smysl zkouset jeste jine verze? Nebo by treba pomohla jina aplikace? Jeste jednou diky za pomoc.

Screenshot_20231222-154444.png

Screenshot_20231222-154621.png

Screenshot_20231222-154630.png

Screenshot_20231222-154638.png

Upraveno od martin155

K dispozici je také Car Scanner, můžete to zkontrolovat...

Carista Pro 8.1.3 

New in v8.1:
- Customizations for certain VW Group, BMW E, BMW F, and Toyota models
- Live Data parameters for certain VW Group, BMW E, BMW F, and Toyota models
- Service tools for certain VW Group and BMW F models

Carista Pro 8.1.3.apk

Carista není odemknutá !!

Jeste bych chtel pozadat o informaci, kde zjistit jestli je pro O3 (rok 2016) vhodne v aplikaci Carista zvolit ASR Off / ESC Off v prvni, nebo druhe variante? Nekde jsem videl, ze by to snad melo byt podle typu jednotky? Ale jak toto overit? Diky moc.

Btw kdyby mel nekdo podobny problem s nezobrazenym Battery Registration v aplikaci Carista, tak v Car Scanner nastaveni tykajici se baterie vidim.

Upraveno od martin155

2 godziny temu, Radas1 napisał(a):

Carista není odemknutá !!

Screenshot_20231222_211841_Carista.jpg

Ahoj,

zajimalo by me v jake verzi by bylo mozne nastavit 'Torque limiter interaction'?

Edit: je jeste moznost vypnout radce razeni? Jak se popr. polozka jmenuje?

Diky 🙂

Upraveno od martin155

• 3 týdny později...
V 22. 12. 2023 na 21:20, Langusta 2018 napsal:

Screenshot_20231222_211841_Carista.jpg

Po mně to chce přihlášení

Zdravím, chcem sa opýtať ktorú verziu aplikácie môžem použiť na Octaviu 1 BFQ 75kW?

• 1 měsíc později...

Tá posledná Carista skutočne nefunguje s čistou inštaláciou (možno aj predošlé).

Ten istý telefón ako posledné roky s funkčnou Caristou, jediná zmena, že pri jeho čistení od zbytočných aplikácií aby ostali len obd appky, šiel preč aj luckypatcher, ktorého som sa dobrý rok/dva ani nechytil.

Carista odrazu nefunguje, resp požaduje prihlasovacie údaje. Takže predsa patcher ešte treba a opatchovávať čisté inštalácie (nie len aktualizované predošlé verzie)  ? 

Mě funguje .samsung s22.

• 2 týdny později...

Zdravím borci. Mám dva dotazy.

Protože jsem ztratil letitý modul, objednal jsem ELM327 ze sunnysoftu(ten nefungoval vůbec) a teď nově z Alzy. Zkoušel jsem na dvou autech O3 2016 a O4 2023. Mám to na starém tabletu android 5.1. Carista 7.2 beta2 se nepřipojí ani v jednom případě.

O3 - Car scaner ukazuje živá data jak má, Vag DPF lite také ukazuje, Carista 7.2. beta2 bez připojení, 

O4 - Car scaner ukazuje jen napětí modulu zbytek nic, Vag DPF nic, Carista 7.2. beta2 bez připojení, carista aktuální z Obchod play nic.

Může modul fungovat jen "napůl"???? Může to dělat starý android?

Další dotaz: 

Dá se vůbec O4 customizovat přes caristu???  - dle ofiko nápovědy tam customizace není......

Díky za odpověď

• 2 týdny později...
V 22. 12. 2023 na 16:53, Langusta 2018 napsal:

Carista Pro 8.1.3 

New in v8.1:
- Customizations for certain VW Group, BMW E, BMW F, and Toyota models
- Live Data parameters for certain VW Group, BMW E, BMW F, and Toyota models
- Service tools for certain VW Group and BMW F models

Carista Pro 8.1.3.apk 48.87 MB · 147 stažení

Ahoj, vyzerá, že je fakt nejaký problém, pretože aj od mňa to pýta Prihlásenie. 

Bez toho sa nemôžem pohnúť ďalej

Vieš nejako pomôcť @Langusta 2018

Screenshot_20240322_094245.jpg

Screenshot_20240322_094249.jpg

Dobrý deň, kliknite na Google alebo Facebook a malo by vás to automaticky prihlásiť, ak máte tieto účty...

@Langusta 2018 nereaguje mi to ani na Gmail ani na FB, kliknem, vyberiem konto a nič to neurobí, vráti ma to späť na úvodnú obrazovku aplikácie.

Zaregistroval som sa u nich, vyskúšam poobede a dám info, zatiaľ ďakujem 

Po prihlaseni cez FB plne funkčna carista 8.1.3

• 1 měsíc později...

Ahoj, dokáže carista dokodovat tempomat, tažné a zadní elektrická okna na Octavii 2? 🤭

Ne, na toto je potřeba VCDS...

• 2 měsíce později...

Čaute, pokúšam sa cez Carista nakodovať pár veci na Škoda Karoq MY2024 ale v ponuke nemám skoro nič. Na Škoda Karoq MY2022 som tam mal “milión” možnosti. Máte niekto podobný problém? Diky.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.