Prosinec 19, 20231 r Ahoj, jenom doplnim k adaptéru. Při testu na ELM327 idenfier, pokud bude ve větě "Já jsem ELM v1.5" kosočtverec je celý adaptér také na "kosočtverec" neboli fake. Tudíž rovnou vrátit :(
Prosinec 19, 20231 r Ahojte, len pre info, tento adaptér mi funguje (Fabia II, 1.2 TSI 63kw): https://www.aliexpress.com/item/1005006075270974.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.60.72521802umT2UX Otázka: Mám nainštalovanú verziu 8.0.2 odtiaľto ako apk, ale dnes mi ponúklo v Google Play store update na v. 8.2, je to safe spraviť update? Bude appka fungovať bez problémov? Vďaka
Prosinec 22, 20231 r Ahoj mam Caristu v8.0.2, ale v Menu Service nemam polozku Battery Registration na nakodovani baterie po jeji vymene. Je mozne, ze se tato polozka zobrazuje jen pro urcite vozy (mam OIII)? Nebo v teto verzi tato moznost neni? Mohli byste mi popr. prosim doporucit verzi, kterou mate s Octavii 3 vyzkousenou a na ktere je kodovani baterie v aplikaci dostupne? Diky
Prosinec 22, 20231 r Diky moc za rychlou reakci. Otestoval jsem i 7.2 beta 2, ale take to tam neni. Ma smysl zkouset jeste jine verze? Nebo by treba pomohla jina aplikace? Jeste jednou diky za pomoc. Upraveno Prosinec 22, 20231 r od martin155
Prosinec 22, 20231 r Carista Pro 8.1.3 New in v8.1: - Customizations for certain VW Group, BMW E, BMW F, and Toyota models - Live Data parameters for certain VW Group, BMW E, BMW F, and Toyota models - Service tools for certain VW Group and BMW F models Carista Pro 8.1.3.apk
Prosinec 22, 20231 r Jeste bych chtel pozadat o informaci, kde zjistit jestli je pro O3 (rok 2016) vhodne v aplikaci Carista zvolit ASR Off / ESC Off v prvni, nebo druhe variante? Nekde jsem videl, ze by to snad melo byt podle typu jednotky? Ale jak toto overit? Diky moc. Btw kdyby mel nekdo podobny problem s nezobrazenym Battery Registration v aplikaci Carista, tak v Car Scanner nastaveni tykajici se baterie vidim. Upraveno Prosinec 22, 20231 r od martin155
Prosinec 24, 20231 r Ahoj, zajimalo by me v jake verzi by bylo mozne nastavit 'Torque limiter interaction'? Edit: je jeste moznost vypnout radce razeni? Jak se popr. polozka jmenuje? Diky 🙂 Upraveno Prosinec 30, 20231 r od martin155
Leden 18, 20241 r Zdravím, chcem sa opýtať ktorú verziu aplikácie môžem použiť na Octaviu 1 BFQ 75kW?
Únor 26, 20241 r Tá posledná Carista skutočne nefunguje s čistou inštaláciou (možno aj predošlé). Ten istý telefón ako posledné roky s funkčnou Caristou, jediná zmena, že pri jeho čistení od zbytočných aplikácií aby ostali len obd appky, šiel preč aj luckypatcher, ktorého som sa dobrý rok/dva ani nechytil. Carista odrazu nefunguje, resp požaduje prihlasovacie údaje. Takže predsa patcher ešte treba a opatchovávať čisté inštalácie (nie len aktualizované predošlé verzie) ?
Březen 10, 20241 r Zdravím borci. Mám dva dotazy. Protože jsem ztratil letitý modul, objednal jsem ELM327 ze sunnysoftu(ten nefungoval vůbec) a teď nově z Alzy. Zkoušel jsem na dvou autech O3 2016 a O4 2023. Mám to na starém tabletu android 5.1. Carista 7.2 beta2 se nepřipojí ani v jednom případě. O3 - Car scaner ukazuje živá data jak má, Vag DPF lite také ukazuje, Carista 7.2. beta2 bez připojení, O4 - Car scaner ukazuje jen napětí modulu zbytek nic, Vag DPF nic, Carista 7.2. beta2 bez připojení, carista aktuální z Obchod play nic. Může modul fungovat jen "napůl"???? Může to dělat starý android? Další dotaz: Dá se vůbec O4 customizovat přes caristu??? - dle ofiko nápovědy tam customizace není...... Díky za odpověď
Březen 22, 20241 r V 22. 12. 2023 na 16:53, Langusta 2018 napsal: Carista Pro 8.1.3 New in v8.1: - Customizations for certain VW Group, BMW E, BMW F, and Toyota models - Live Data parameters for certain VW Group, BMW E, BMW F, and Toyota models - Service tools for certain VW Group and BMW F models Carista Pro 8.1.3.apk 48.87 MB · 147 stažení Ahoj, vyzerá, že je fakt nejaký problém, pretože aj od mňa to pýta Prihlásenie. Bez toho sa nemôžem pohnúť ďalej Vieš nejako pomôcť @Langusta 2018
Březen 22, 20241 r Dobrý deň, kliknite na Google alebo Facebook a malo by vás to automaticky prihlásiť, ak máte tieto účty...
Březen 22, 20241 r @Langusta 2018 nereaguje mi to ani na Gmail ani na FB, kliknem, vyberiem konto a nič to neurobí, vráti ma to späť na úvodnú obrazovku aplikácie.
Květen 12, 20241 r Ahoj, dokáže carista dokodovat tempomat, tažné a zadní elektrická okna na Octavii 2? 🤭
Srpen 10, 20241 r Čaute, pokúšam sa cez Carista nakodovať pár veci na Škoda Karoq MY2024 ale v ponuke nemám skoro nič. Na Škoda Karoq MY2022 som tam mal “milión” možnosti. Máte niekto podobný problém? Diky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.