Leden 8, 20187 r Autor Skus este poslednu oficialnu verziu z Google play, pripadne starsiu beta verziu napr. 3.6 beta15 z tejto temy. Ak sa nepodari, bud to skus nahlasit vyvojarom alebo ostava len skusit kodovat pomocou VCDS kabla.
Leden 8, 20187 r Dik zkusim. Na jakem principu to vypnuti pres Caristu funguje? Mas predstavu? Pres VCDS kabel to jde jen oblbnutim cidla teploty nebo napeti na baterii. Upraveno Leden 8, 20187 r od Lionel
Leden 8, 20187 r Autor Podla vsetkeho je metoda A napatova, ale este sa mi nechcelo to overovat vo VCDS. Pri metode B netusim.
Leden 9, 20187 r před 18 hodinami, Lionel napsal: Ahoj mam seat Leon Cupra 5f a při pokusu vypnout start stop mi to při 25% zápisu napíše hlášku. Je možné že moje auto není podporované? Rok 2015 Chapu to spravne? Úplně stejná hláška mi vyskočila o víkendu při pokusu o vypnutí varování nezapnutého pásu v Rapidu 12/2016, Zkoušel jsem Caristu z Google play i nejnovější betu 3.7.10.
Leden 9, 20187 r Sice mám Passat B7 ale taky caristu používám. Verze 3.7 b6 mi taky nešlo vypnout kontrolu až verze 3.7 b7 se podařilo. Novější verze jsem ještě nestihl vyzkoušet a ani netuším zdali jsou tam pro mě nějaké novinky neboť mi to přijde stejné.Chtěl jsem staging ale ten se mi nezobrazuje
Leden 9, 20187 r Čau, telefon nedovolí instalaci Lucky patcher. Co teď? Jako že když to odkliknu tak mi to ukáže co všecko bude ovlivněno, dám pokračovat a nedovolí ho to nainstalovat v rámci bezpečnosti. antivir nemám. EDIT: tak po 10 to šlo očůrat. Upraveno Leden 9, 20187 r od elvis78
Leden 9, 20187 r Autor Mas v nastaveniach telefonu povolenu instalaciu aplikacii z neznamych zdrojov?
Leden 9, 20187 r jo, nejsem debil.Jak myslíš, že jsem instaloval navigaci a kancelářský balíky Zjistil jsem že když běží wifi tak to chybu nesekne a dle novějšího patcheru mi pak vyskočí hláška o zabezpečení telefonu, kde lze vypnout.Tak jsem to pak dle pokynů vypnul, sám jsem ale nebyl schopen se tam doklikat, najít to.. A stejně dle PDF návodu a staženýho programu z uložto to nefunguje tak jak má, v kroku když se přeinstaluje appka za tu upravenou a spustim ji při vypnutých datech či wifič tak tam žádná možnost volby zaplatit nebo tak, není. Tak jsem to zahodil do popelnice. Stahnul jsem z google play version 3.6.2 a nic tam nikde není, žádná beta, trial nebo něco zasolit. Tak nevim. bluetooth adapter teprv jede poštou..... Upraveno Leden 9, 20187 r od elvis78
Leden 9, 20187 r V tom je problém, že nemáš BT adaptér, první načteš co je možné změnit, pak dáš změnit a v tu chvíli to vyhodí hlášku a přes Play to zaplatíš :-)
Leden 9, 20187 r jaj.... tak jo, děkuji tomu pánovi. Budu se těšit, že to nějako rozchodim. Ale překvapuje mě, že tam o placení nic není. Když jsem kupoval jednu jedinou appku a to Poweramp na muziku tak tam bylo o placení. I jinde je to vidět.Ok.budu čekat na adaptérek a pak se kdyžtak ozvu. tak zatim.A dík. Upraveno Leden 9, 20187 r od elvis78
Leden 10, 20187 r co myslíš, že jsem asi dělalProblém je v tom, že nemám adaptér a chtěl jsem při nemoci tomu jít naproti Každopádně dobrá práce Sk0d@ Upraveno Leden 10, 20187 r od elvis78
Leden 10, 20187 r Dnes mi prisiel adapter skusil som to napojit do auta adapterik sa rozsvieti ale telefon mi ho nenajde bud som idiot ja alebo mi poslali z ciny adapter z nefunkcnym bleutoothom
Leden 10, 20187 r dvere zavrete ano a ja mam bezklucove startovanie takze zapalovanie bolo zapnute dokonca som mal aj nastartovane preto tomu nechapem ze ak je to nefunkcne preco svieti
Leden 11, 20187 r Autor Nech sa paci, Carista 3.7 beta-12 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku.
Leden 11, 20187 r Po vcerajsej neuspesnej skuske cinskeho adaptera (je vadny riesim to s predajcom nenajde ho ani aplikacia torque ktoru mi odporucil predajca nech cez nu zapnem bluetooth a sprajuem z mobilom) som dnes v robote trocha googlil a nasiel som na alze adapter za 14€ tak som ho objednal a po robote skusil a funguje... Takze potvrdzujem funkcnost na: Fabia III style 1.0 TSI 70 kw 22.12.2017 Carista 3.7 beta-12 Lucky Patcher v.6.9.8 OBD II EML327 z alza Nastavene a funkcne: Corner hmlovky Pretocenie ručiček Kolko litrov dotantkovat ukazuje 15 zhruba to aj sedi... Vypnutie start stop systemu Vypnutie DRL pri zatiahnutej rucnej brzde Zobrazenie 6 predvolieb na radio stanice/telefonne kontakty na boleru Zmena loga na boleru Nastavene a este neotestovane: Zapnutie pridavneho zotretia stieracov po spusteni ostrekovaca Zapnutie asistena rozjazdu do kopca Nastavene a nefunkcne: Akusticke potvrdenie po zamknuti vozidla (zrejme preto ze nemam alarm) Stiahnutie vodicoveho okna cez DO
Leden 12, 20187 r Ahoj, otestováno a funkční na autě Fabia Combi Style 1,4 77 kW 04/2017 s Caristou 3.7 beta-11 a čínským OBD adaptérem - Corner mlhovky - Vypnutý start stop - Ovládání okna řidiče DO - Protočení ručiček O víkendu budu pokračovat v testování dalších funkcí. Díky za předchozí rady a inspiraci.
Leden 12, 20187 r Smartys:Jak si aktivoval to ovladani okna ? Jsou tam dva body, ikdyz jsem udelal oba , tak to proste nefungovalo...Diky
Leden 12, 20187 r Přesně to by mě taky zajímalo. Je ale pravda, že mi doma máme FIII 1,2 81kW Style a myslím 04/2016
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.