Červenec 10, 20187 r Carista není trial. Na Google Play je full verze, jen je zamčená. Odemkneš ji pomocí Lucky Patcheru stejným způsobem jako beta verzi. Viděl bych to že je problem v Caristě, že nepozná Leona. Použil oficiální verzi a pošli report vývojáři. Nebo komentář v obchodu.
Červenec 10, 20187 r Klidně jim pošli vzkaz skrze report a problem v aplikaci. Reagují prakticky do druhého dne a vcelku to promptně řeší.
Červenec 11, 20187 r Děkuji uživateli @sk0d@ za všechnu práci. Pročetl jsem celé vlákno a po zakoupení adaptéru na českém eshopu jsem si právě aktivoval protočení ručiček a cornering. Na víc zatím není čas. Zajímavé, že protočení začne fungovat až po vytažení klíčků ze zapalování. Já 8x vypnul a zapnul bez vytažení a protočilo to jen 2x. Pak až po vytažení klíče je vše ok. Zajímavé ještě je, že 3.7 beta27 mi staging vůbec nenašla, pomohla až 3.6.5
Červenec 11, 20187 r Stále se inovuje. Udržel jsem se v beta programu a momentálně se pracuje na - zamknutí vozu ovladačem při nastartovaném motoru- houknutí při zamknutí/odemknutí ovladačem- alarm pomocí klaksonu a výstražných světelHodně věcí přibylo, např. zobrazení síly ventilátoru v režimu auto, nastavení svítivosti couvacích světel v % atp. atp. Pro lidi, kteří vlastní VCDS, VCP nic zajímavého, ale pro lidi, kteří mají adaptér a Caristu, je to krok vpřed. Carista se hodně přibližuje těmto diagnostikám. Nikdy je nenahradí, to je jasné, ale z 90% dokáže udělat stejnou práci, jako výše zmíněné diagnostiky.
Červenec 11, 20187 r Dneska jsem si všiml nové funkce, viz.“show follow traffic regulations disclaimer in infotainment” Chápu vyznam této věty, nicméně moc nerozumím tomu, co to má zobrazovat v infotainmentu.
Červenec 11, 20187 r Neni to ta funkce, jak si nastavis urcitou rychlost a kdyz ji auto prekroci, tak te na to upozorni?
Červenec 12, 20187 r Osobne> opravdu netuším. Nově v CARISTOVI: - možnost zkalibrovat palivoměr - možnost odstranění chybové hlášky po instalaci LED do osvětlení SPZ. - možnost nastavení tuhosti posilovače řízení
Červenec 13, 20187 r Kde tam tie vsetky nove funkcie vidite? Plati to len pre najnovsie modelove roky? Mne tam nove neukazuje nic uz par verzii.. (MR2014)
Červenec 13, 20187 r Tak carista 3.7.42 crack od @ladinek123 po mě chce zaplatit za aktivaci HHC, takže to asi není cracknuté. Tak jdu zkusit poprvé ten Luckypatcher
Červenec 13, 20187 r Ahoj, neřešili jste někdo problém s aktivací automatického zamykání při jízdě? Ať to zkouším jak to zkouším, tak vždycky poté, co použiji dálkový ovladač, tak to přestane fungovat. Nastavím a funguje to, ale jakmile zamknu/odemknu ovladačem na klíči, tak to přestane fungovat. Dokonce ani známému se to s nějakou koupenou profesionální diagnostikou nepovedlo :/ Octavia II, FL, 2009 Upraveno Červenec 13, 20187 r od Petr Jiřík
Červenec 13, 20187 r Tak super, verze 3.7.42 po opravě LP funguje a nabízí mi pro Rapida MR17 minimálně o půlku víc možností, než ofiko 3.6.5. Aktivováno HHC, dotankování v L, logo v infot. atd. Jen ten posilovač řízení jsem tam nějak nenašel.
Červenec 13, 20187 r V 12. 7. 2018 na 10:59, LukášCBR napsal: Osobne> opravdu netuším. Nově v CARISTOVI: - možnost zkalibrovat palivoměr - možnost odstranění chybové hlášky po instalaci LED do osvětlení SPZ. - možnost nastavení tuhosti posilovače řízení Ahoj Lukáši, která verze Caristy odstraňuje chybovou hlášku LED osvětlení SPZ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.