Listopad 9, 20186 r Druhy obrazok, druhe z vrchu. Scandinavian DRL...lenze rrozsvieti sa aj osvetlenie spz a pristrojovka. Trda aspon mne a tusim ze sa to tu vo vlakne riesilo. Mozno je to uz v bete 8 doriesene. Zajtra chcecknem [emoji5]
Listopad 9, 20186 r Nechcem pokracovat v "blogu" ale ako som pisal, ze oslovim Caristu s otazkou preco to co bolo v starych verziach v novych nie je, som dostal takuto odpoved... [emoji5]
Listopad 9, 20186 r Ale aj ja mam jednu zakernu otazku. Mozno to tu nepatri, ale....Kedze nie som garazovany, chcem dat externe dobit bateriu a ak si dobre spominam tak po vybrati a vlozeni baterie naspat to robi trosku problemy. Treba potom vsetko nanovo kodovat? Vyriesim vyskocene chyby Caristou (vymazanim)?
Listopad 10, 20186 r @pizzamann Normálně svítí LED pásek při DLR na 100% a když se sepnou světla, tak pohasne cca na 50% po nakódování svícení zadních světel přes Caristu toto nefunguje a pásek svítí stále na 100%. Toto nastavení v noci za deště docela oslňuje a může to být problém.
Listopad 10, 20186 r Tohle jsou ty LED denní pásky v hlavních světlech? nebo tohle? Upraveno Listopad 10, 20186 r od pizzamann
Listopad 10, 20186 r Toto by měla být zpátečka, podle popisu. Ale možná to u tvého auta fungovat bude, zkus to nakódovat, ať svítí a potom zapnout hlavní světla a směrovku doprava. Pokud budou svítit oba LED pásky stejně pohasnutě, je to OK. Pokud bude ten na straně kde bliká směrovka svítit méně, tak to funguje špatně. V Caristě někde myslím i je nastavení intenzity těch pásků, problém je, že pokud to snížíš, tak denní přestanou plnit svou funkci, naopak, pokud to zůstane, tak oslňují. Možná to zkusit otestovat a pak napsat na podporu Caristy... EDIT: Teď se dívám, že je tam nová položka: což by mělo být to co chceš, zadní světla s denními bez osvětlení interiéru, SPZ atd. (Aspoň dle popisu, kdyžtak jestli to zkusíš, dej vědět) Upraveno Listopad 10, 20186 r od Martab
Listopad 10, 20186 r Já ti rozumím ale pro mne je důležitějši hlavně v tomhle počasí být viděn ze zadu. Denní LED pásky jsou podle mne na ozdobu nebo kvůli předpisu čili by neměl byt problém je přes den ubrat Upraveno Listopad 10, 20186 r od pizzamann
Listopad 10, 20186 r Udělal jsme teď EDIT příspěvku, zkus to otestovat přes tu zaplou směrovku. Dříve tam bývalo "Allow parking lights with DRL", což dělalo to co jsem popisoval. Vypadá to, že v poslední verzi to buď přejmenovali, nebo změnili i funkci.
Listopad 10, 20186 r Scandinavian DRL je to co chces, len mne osobne a asi aj vacsine to nefunguje korektne. ROZSVIETI sa aj pristrojovka aj osvetlenie SPZ. A ani v bete 8 to nie je upravene [emoji20]
Listopad 11, 20186 r před 21 hodinami, Martab napsal: Toto by měla být zpátečka, podle popisu. Ale možná to u tvého auta fungovat bude, zkus to nakódovat, ať svítí a potom zapnout hlavní světla a směrovku doprava. Pokud budou svítit oba LED pásky stejně pohasnutě, je to OK. Pokud bude ten na straně kde bliká směrovka svítit méně, tak to funguje špatně. V Caristě někde myslím i je nastavení intenzity těch pásků, problém je, že pokud to snížíš, tak denní přestanou plnit svou funkci, naopak, pokud to zůstane, tak oslňují. Možná to zkusit otestovat a pak napsat na podporu Caristy... EDIT: Teď se dívám, že je tam nová položka: což by mělo být to co chceš, zadní světla s denními bez osvětlení interiéru, SPZ atd. (Aspoň dle popisu, kdyžtak jestli to zkusíš, dej vědět) Určitě je zo zpátečka? Nemá Fábia 3 jen jednu? Upraveno Listopad 11, 20186 r od pizzamann
Listopad 11, 20186 r Jinak po nakodování "Scandinavian DRL..." je to přesně jak jsi říkal, při blinkru LED pásek zeslábne ,svítí osvětlení SPZ i budíky (ty mi ale svítili k DRL od výroby také.
Listopad 11, 20186 r Carista 3.8 beta 8 Fabia 3 Style 2018 Upraveno Listopad 11, 20186 r od pizzamann
Listopad 11, 20186 r No ako pozeram na tie screeny tak mne tam na moju vybavu dost veci chyba [emoji20] Napriklad seat belt warning by som musel kodovat cez inu verziu....neskutocne.
Listopad 11, 20186 r No já mám problém na OII, že jsem měl asi starší verzi, kde jsme musel zapnout nějaké pasivní zapnutí alarmu nebo co, protože teď když vypnu zapalování a vyndám klíč, tak po 20s se alarm aktivuje sám od sebe. No a samozřejmě když sedím uvnitř auta, začne houkat, nebo když mám v garáži auto a jdu do něho (není zamčené) po otevření dveří houká zase... A nemůžu najít čím to je, takže teď mám alarm deaktivovaný, protože jinak by pořád koukal jak pitomej... Neřešil jste to někdo?
Listopad 11, 20186 r před 5 hodinami, pizzamann napsal: Určitě je zo zpátečka? Nemá Fábia 3 jen jednu? Ne, Fábie III má dvě zpátečnové světla
Listopad 11, 20186 r Hjustn problem [emoji20] Ako sa vam sprava posledna beta (8) po prejdeni cez Luckyho? Mne ju neodomklo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.