Dudy95 Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Zdravim, chtěl bych se zeptat zda by mě někdo mohl napsat postup jak nastavit přes Caristu, když mě svítí led pásek a zapnu k tomu normalní světla tak automaticky pohasne(led pásek) na cca 50%. Chtěl bych aby svítíl pořad na 100%(s normálníma smětlama). Jak tohle nastavit? auto: Škoda Octavia 3 RS 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Hledej něco jako: "Activate DRL with parking lights". Jen doplním že v noci a za deště mohou ty LED pokud svítí na 100% docela oslňovat. To že pak auto nesplňuje homologační požadavky snad psát nemusím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudy95 Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 před 12 minutami, Martab napsal: Hledej něco jako: "Activate DRL with parking lights". Jen doplním že v noci a za deště mohou ty LED pokud svítí na 100% docela oslňovat. To že pak auto nesplňuje homologační požadavky snad psát nemusím :) Mám tam na vyber tohle, je to ono? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Toto je jen nastavení jak silně mají svítit. To co hledáš bude ještě níže a mělo by tam být Yes/No možnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudy95 Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 před 1 minutou, Martab napsal: Toto je jen nastavení jak silně mají svítit. To co hledáš bude ještě níže a mělo by tam být Yes/No možnost. Teď myslíš co jak má moc svítit? Ty samotné led pásky pri denním svícení? Jeste tohle mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo Fábik Vloženo 3. Březen 2019 Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 chcem sa spytat ked som zapol "COMING HOME LIGHT USE" a nastavil FOG LIGHT tak sice hmlove svetla sa rozvietia ale svietia aj stretavacky. Neviete niekto ako to vypnut aby svietili hmlove svetla?? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Březen 2019 Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 (editace) @Jojo Fábik Máš FIII, že? Minimálně u FIII je tam chyba a takto se to chová, nahlásit vývojářům a čekat.... Editováno: 3. Březen 2019, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudy95 Vloženo 3. Březen 2019 Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 V 2. 3. 2019 na 13:57, cilda1 napsal: Nové beta verze , upravit přes LP https://uloz.to/!nSnsEJiRJMis/carista-3-8-beta-28-apk https://uloz.to/!JClKBax2y4Ic/carista-3-8-beta-29-apk Carista++3.8+beta-28.apk Carista++3.8+beta-29.apk Ahoj, nejde to nainstalovat pise to: vyskytl se problém s analyzovánim balicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 V 25. 2. 2019 na 22:57, Real napsal: Kterou verzi Caristy máš? Nejde jenom ten START/STOP? Ve 3.8 beta-26 - Daytime running lights on only when switch is set to AUTO *YES* / NO nastavit jde? Mám to takto, nejde mi přepsat číslo, anebo mám jen kliknout na 12,1V? Ale tam je Yes a u 7,6V je No. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Real Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 (editace) před 17 hodinami, Dudy95 napsal: Ahoj, nejde to nainstalovat pise to: vyskytl se problém s analyzovánim balicku Instalace bez problému. Pro Rapida od bety 26 žádná nová funkce. Editováno: 4. Březen 2019, autor: Real 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 (editace) před 17 minutami, ladinek123 napsal: Ano klik na 12.1v, Aha to jsem nezkoušel. Nevadí že tam je Yes a tam No? Editováno: 4. Březen 2019, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 (editace) Odemčená verze Carista_v3.8+beta-29.apk Carista_3.8_beta29.apk odstraněna závislost GP https://ulozto.cz/tam/_xuwn3kY4Uuqt Editováno: 4. Březen 2019, autor: cilda1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipik Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Jaký je v nich rozdíl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 @chipik Aplikace již není závislá na službách Google. Pokud je nemáte v zařízení, nebude zpráva "Nainstalovat služby Google Play". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aamooner Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 Prosím, nemáte někdo ponětí co znamená tato položka? Jsem to vypnul a nepozoruji žádnou změnu. Díky Efficiency program display Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipik Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 @cilda1 Omlouvám se, asi to nevyznělo správně. Měl jsem na mysli, jaký je rozdíl mezi Carista_3.8_beta29. apk a Carista_v3.8+beta-29. apk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 V pohodě, tipuji že asi žádná, ale nezkoušel jsem . Obě jsou odemčené , liší se trochu ve velikosti apk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipik Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 No právě, to je zvláštní, proto jsem se ptal. Ok, v poho, uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladacz Vloženo 6. Březen 2019 Sdílet Vloženo 6. Březen 2019 (editace) Ahoj, prosím o pomoc a nasměrování na správnou sekci. Pokouším se přes Caristu vypnout start stop u Octavie 3 RS FL TDI, ale marně. nastavím 12.1(a vlastně i jiné hodnoty), ale start stop stále funguje. (u benzinove RS před FL žádný problém) nejsem schopný na fóru najít vlákno ke by se to řešilo .... Trochu se bojím metody B a C, protože netuším co dělají, auto není moje a nechci nastavit nějakou kravinu. Děkuji moc za link na správnou sekci nebo za nápad. Editováno: 6. Březen 2019, autor: Ladacz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 6. Březen 2019 Sdílet Vloženo 6. Březen 2019 Když ti to nabízí i metody B a C, tak je vyzkoušej ne? Vše co jsem přes Caristu kdy nastavil, tak šlo stejným způsobem vrátit zpět, zbytečné strachy. Mě také nejde přes Caristu SSS vypnout, tak jsem ho vypnul hardwarovou metodou. Můžeš to zkusit také, je to ta nejjednodušší cesta. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladacz Vloženo 6. Březen 2019 Sdílet Vloženo 6. Březen 2019 (editace) Vyzkoušíme. Moc díky za odpověď. Editováno: 6. Březen 2019, autor: Pawouk Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarojetu Vloženo 12. Březen 2019 Sdílet Vloženo 12. Březen 2019 Ahoj, neřešil někdo aktivaci "čtení dopravních značek". Mám Superba III s line asist, mělo by to jít aktivovat, ale nevím jestli to Carista umí. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 @jarojetu,Pro Karoqa to Carista nabízí(mám to už ale od výroby), je tam asi 5 kroků aktivace, ale třeba 2 krok mám vypnutý a vše ostatní povoleny,podle Caristy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarojetu Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 [mention=31709]jarojetu[/mention],Pro Karoqa to Carista nabízí(mám to už ale od výroby), je tam asi 5 kroků aktivace, ale třeba 2 krok mám vypnutý a vše ostatní povoleny,podle Caristy. Dekuji - zajímavé info. Já to nenašel ani v těch sample možnostech na jejich webu...ale to je jen sample.Kdyby náhodou měl někdo supa a caristu můžete sem nahodit screeny.Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMPER1 Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 Ahoj, prosím neví někdo jak zapnout přes Caristu asistenta jízdních pruhu, mám Kodiaqa. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.