sk0d@ Vloženo 21. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2020 Mne to slo na ten poslednej beta 6, Lucky Patcher verzia 8.6.5. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuCasX Vloženo 21. leden 2020 Sdílet Vloženo 21. leden 2020 U mě dnes taky vyzkoušena verze beta 6 s LP 8.6.5 a je to funkční btw. dá se někde vyhledat co znamenají čísla chyb, co carista najde? (jde mi o ty, kde je "manufacturer-specific code") Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalO2 Vloženo 22. leden 2020 Sdílet Vloženo 22. leden 2020 Carista 4.1 beta 6 + LP 8.6.5 vyskusane, funkcne.Odoslané z SM-G950F pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeroA6M Vloženo 22. leden 2020 Sdílet Vloženo 22. leden 2020 Carista 4.1 beta 6,7+LP plne funkcne,bez hlasok! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas Adi Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 (editace) Zdravím dnes jsem zkusil caristu a vůbec mi to nejde ?. Dělám to podle videa na str. 48 a pořád se mi ukazuje okno z obrázku. Test podle všeho dobrý. Zkoušel jsem to i na svém Huawei P30 s Android 10 a na Huawei p8 lite 6.0 a na obou to samé. ? Edit: Máme rapida koupeneho 2019 a Leon 1p 2005 obě auta a oba telefony stejné hlášky. Editováno: 23. leden 2020, autor: Lukas Adi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Píše ti to, že možná nemáš zapnuté zapalování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slayer6 Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Tohle mi psala apka, když byl nevhodný adaptér... Máš screen z identifieru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas Adi Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Zapnuté zapalování bylo a screen nemám, ale bylo to v zeleném jako na screenech co sem dali jiní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 24. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Ked budes mat screen, daj ho do prislusnej temy. Sem diskusia o adapteroch nepatri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas Adi Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 Tady je screen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 25. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2020 Tu to nema co hladat [emoji34] Poprosim admina o presun, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas Adi Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 Nechápu... Téma je Aplikacia Carista OBD2 + ELM327 adaptér. A jiný uživatel po mně chtěl screen ?♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 25. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2020 Ja som tiez iny uzivatel, a chcem od teba aby si dodrziaval pravidlo, ze vsetci piseme o adapteroch do samotnej temy.Koniec diskusie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slayer6 Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 Wau... Zbytečný flame.... Ale viděl bych to na nekompatibilní adaptér. Starý mi to detekovalo podobně a nešel... U nového vše zelené a fičí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Zkoušel jsem přes Caristu aktivovat sklápění zrcátek při zpátečce (Karoq, 5/2019, bez el. sedadel, dig. cocpit). Nastavil jsem: Menu for lowering passenger-side mirror when in reverse gear na YES Allow lowering passenger-side mirror when in reverse gear na YES Lower passenger-side mirror when in reverse gear na YES V infotainmentu jsem volbu sklápění zrcátek zatrhl. Stále se mi to ale nepodařilo rozchodit. Dělám něco špatně nebo to auto prostě neumí? Dále se mi nepodařilo aktivovat volbu Ambient temperature display. (Předpokládám, že se jedná o změny barev displeje, možná se ale pletu). Při 25% vyskočila chybová hláška. Tady předpokládám, že to auto neumí. Ještě mi dovolte se zeptat, jestli je k něčemu využitelná volba Developer menu screen in MMI via holding MENU for - 10 seconds (req. Discover Pro). To jsem se neodvážil aktivovat, abych něco nepodrbal. Dík za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeroA6M Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Maš ovladac zrkadiel v polohe “R”? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Ano, mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 A máš nastavenou jinou polohou pro couvání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 1. Zkusil jsem si při zařazené zpátečce (volič nastavený na R) sklopit pravé zrcátko. Poté jsem se zkusil rozjet dopředu se (páčka k seřizování zrcátek byla nastavena na R). Nic ... 2. To stejné jako "1", jen jsem před rozjezdem dopředu přesunul páčku k seřizování zrcátek do středové polohy mezi "L" a "R". Také bez výsledku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Dnes načtené chyby v Karoqu,nefunkční Side assist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Stabilní verze z GP, 4.0.3 a 4.0.4 ,použít LP,nevyzkoušeno. carista.403099.apk carista.404099.apk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozer Vloženo 31. leden 2020 Sdílet Vloženo 31. leden 2020 V 29. 1. 2020 na 20:32, cilda1 napsal: Stabilní verze z GP, 4.0.3 a 4.0.4 ,použít LP,nevyzkoušeno. carista.403099.apkNení k dispozici carista.404099.apkNení k dispozici Omlouváme se, ale vyskytl se problém. Tato příloha není k dispozici. Možná byla odstraněna nebo osoba, která jí sdílela nemusí mít oprávnění k jejímu sdílení na toto umístění. Chybový kód: 2C171/1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 31. leden 2020 Sdílet Vloženo 31. leden 2020 V chromu jde bez problému stáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimicz Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 (editace) Carista 4.1-beta 6 + LP bez problémů. Dnes konečně nastaveno rozsvícení zadních obrysových světel při denním svícení bez použití Scandinavian modu. Octavia 3 2017 FL, full-led Use left inner taillight as daytime running light Use right inner taillight as daytime running light Takže svítí vepředu bílé proužky bez těch řas jako při normálním denním svícení. Vzadu svítí jen červené koncové, nesvítí osvětlení RZ. Na ovladači světel v poloze AUTO se rozsvěcuje symbol obrysových světel podle toho zda svítí či nesvítí potkávací světla. Při Scandinavian DRL svitily vepředu i řasy, vzadu osvětlení RZ a na ovladači symbol svítil trvale bez ohledu na to zda automatika zapla tlumené. Třeba tenhle tip někdo použije. Editováno: 1. Únor 2020, autor: schimicz 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Real Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 Děkuji za TIP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.